kesinlikle ne o humanlara kıyafetler hiç yakısmıor özellikle orc priest ve warriorlara shell cok yakısıor! onu bunu bırak orclardaki dayanısma kimsede yok forza orcccc!!!
quote:
Orjinalden alıntı: SaccA
30 unda geliyor diolar
Serwerin açılmasına 2 gün kaldı We Biz Clanca Karus Olcez
ilk kaç gün drop çok yüksek olur?
valla arkadaşımla tam kararlaştırmadık eski okul arkadaşları varmış kalabalık bayağı onlar insan olalım diyor bi de mahelle arkadaşları varmış onlar daha az kişi onlarda orc olcakmış ne olucağımıza hala karar veremedik
gerçrkten açılıomuuu bsüperr olurr ben karus bufçu olurum hiç bufçu olmadım da:D
Server saat tam olarak kaçta açılcak acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: ForgottenPromises
USKO ya bu serverla dönücem.Koxp çok azaldığından kasmak daha güzel olucak gibi geliyor.
Şimdiden söyliyim : Human / Mage ya da Human / Archer
usko ya hoş geldin ama koxp azalmıycak bence yine serverlar ilk 2-3 günde 60larla dolcak ama İnşallah koxp olmaz
bedne human olcak saten herkez ork olcak gibi for the human olup asasin yada battle priest olma düşünceleri içerisindeyim
ya bi de nezman geliyor ya kaç gün var ???
ya millet ahdı ya bilen vardır
valha bıkmadan ayzacam biri cvp veren kadar
edabadada bu tartışmalar yapıldı oyuna girdik 60 olduk edanada daha sadece dh dan 1 kişi slm verdi clan clan clan dedik.17:42 kanka selam. ben manese geciyorum yine orc. bu kez edanadan arkadaşlarla geciyoz 60+ clanımızı oraya taşıyoz bu kez asas olacam edanada mageyim. tanıyorsunuzdur BECERDİM nickim.size kolay gelsin.ben ne olursanız olun yeterki kendi isteginizle olun derim
yaaa biri bana cvp versin ya :(bu server nezman gelcek kaç günü var
ya bi allhanın kulu yok mu ya cvp verecek ????
2 GÜNÜ KALDI ARKADAŞIM 30 UNDA AÇILIYO BÜYÜK İHTİMALLE SAAT 9 DA
ohhh be sonun da saol ya
Human
Hepimiz yeni serverin açılmasını bekliyoruz inş. temiz bi server olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Perseus_35
quote:
Orjinalden alıntı: ForgottenPromises
USKO ya bu serverla dönücem.Koxp çok azaldığından kasmak daha güzel olucak gibi geliyor.
Şimdiden söyliyim : Human / Mage ya da Human / Archer
usko ya hoş geldin ama koxp azalmıycak bence yine serverlar ilk 2-3 günde 60larla dolcak ama İnşallah koxp olmaz
ehehe 2-3 günde 60 mı naptın hacı sen ya ilk hafta gmler çok duyarlı davranıyor ilk hafta koxpa fln göz açtırmazlar yeni serverda
Mage kasmanın ve item düzmenin tekniklerini öğretebilecek incelikleri aktarabilecek arkadaşlar pm den ulaşabilirler Lütfen yardımlarınızı bekliyorum daha önce mage kasmadım Paper mage olcam ona göre bilgilendirin beni