Bildirim
Yeni serwer da Orc Açacaklar Lütfen buraya yazsın
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sölemeyi unuttum Server ın adı Celebration -
ben yeni serverde açaçam sıkıldım hep non pre non pre şartları da kabul ediorm fakat clan saglam olsun dandik olmasın -
Senmi Clan Kurucan Daha Adam Server'ın Adını Bilmiyo.Clan Kurucam Diyo Orc Olda Kesellim Seni Bi. -
Bizde açıcaz Muq cugumla
Ama biz tek tabanca takılırız Ardream için kasarım sadece
Okullar açılıo lvl kasmakla uğraşamam :))
Ne zmn açılcagını bilen var mı ? -
Tabiki server ın adını biliom Ayın 31 inde gelio yeni server sitede zaten gösterio clanı bn kurucam ama clanın adı oy birliğiyle belirlenecek -
o zaman beeni clanınıza imkanı yok almassınız çünkü 6 saat online yılda 1 kez olabilirim :)
ama ii oynarım eğer beramus1 e girmesse bende açarım. -
ben humanlıktan istifa ediyorum orc olacam nickde dhliyim olsun bu nick olunca dhliler %100 dhden msn nick ne diyor ounda karşılaşıyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
Bizde açıcaz Muq cugumla
Ama biz tek tabanca takılırız Ardream için kasarım sadece
Okullar açılıo lvl kasmakla uğraşamam :))
Ne zmn açılcagını bilen var mı ?
Adama bak siz varsanız bende gelirim..Sen priest muq mage ben assas -
Yeni SerVer da
Nick : NOtK olcak
Clan LvL : ilk 2 gün 30+ olcak..( sora günlerde bu deişicek) -
aga bende olurum ama ilk bir soruna cevap bulmam lazım 6 sa online olmak için çünkü benim bilgisayar sadece knight ve benzeri oyunlarda kendiliğinden kapanıyo ama normal internette gezinsem kapanmıyo ne zaman açılcak clan a varım -
aga bu yeni server için yeni patch mı yüklücez -
şartlarkabulbu item kavgası yapmadım yapmamda
her zaman orc um:D
id:trojkaTR olacak -
bende yapmam bende fazla raptor olsada da veririm siz benim sorunu çözün yaa bıktım 1 saat oynuyom bilgisayar kapanıyo sonra odalar doluyo giremiyom -
benbi alın uleynnnnnnnnnnnn8-10 saat onlineyım (babama bağlı)saat7-12 öğlen 4-8 falan filan feşmekan -
yaww ne zaman açılcak nu server bence açılmıcak -
bende gelirim clana beni unutmayın pls :) iyi human keserim kçük cz de beni ii tanırlar ne zmn açılıyo server...vede adamı ii kasarım -
baktım ben 31 ağustos da açılıyo ama saat ler den ben pek anlamıyorum saat veremem -
Beyler bakın Eer clan a giricekseniz şu msn i ekleyyin kişilere bnm msn junior_O_Neal@hot......
ekleyinde konuşak az kaldı -
duyduma göre 30 ağustosta legros gibi bir server açılıyomuş doğrumu
Benzer içerikler
- old takı çevirme
- mage master açma
- karakter isimleri
- mage skill dağılımı
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X