Şimdi Ara

Yeni ses sistemi aldım eskisi daha iyiydi(tiz aşırı fazla) acil yardım edin pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ÖN ARKA İNFİNİTY PR6500CS MİD TAKIMI
    AMFİ REİSS XS5080.5 5 KANAL
    SUB İNFİNİTY 1000 WATT SLİM
    TEYP ORJİNAL 2 ADET S LİNK ÇEVİRİCİ KULLANILMIŞTIR
    RCA FOCAL ER5
    SOUNDMAX 4GA
    ARKA TİZLERİ SÖKTÜK AŞIRI GELİYOR DİYE ÖNLERİNDE VOLTAJ DEĞERİNİ AZALTTIK AMA BUNA RAĞMEN RAHATSIZ EDİCİ DERECE TİZ VURUYOR NE YAPABİLİRİM ?

• ana üniteden tiz i kıs başka sürücüyü değiştirmen gerekir
  • Benim de sonradan yapptığım sistemde tizler fazla eq dan düşürsem de fazla.
  • Demekki hoperlörün karekteri öğle tiz veriyor.. poineer veya kenwood takıp öğle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktırdıgım yer teybin ne kadar çok tiz vuruyor dedi bende arabanın orjinal görüntüsü bozulmasın diye teyp taktıramıyorum görüntüsünü bozmayan multimedya ekranlarda 2k civarı :D
    eq den -12 yapıyorum tiz biraz iç açıcı ama bu sefe ses dibe düşüyor. Ses işlemcisi alsak oda ayrı bir masraf işe yarar mı onuda bilmiyorum illa teyp şart herhalde anladıgım kadarıyla
  • onu geçtim birde temiz ses alamıyorum onada içim yanıyor
  • Şimdi orijinal akustikteki sesi yakalayamazsın equalizer in amacı sesi bozmaktır normalde düz bant dinlemen lazım equ açık olacaksa kısaca orjin teyp ve aracın hoparlörleri seni yormazken ve net ses alabilirken mid ti amfiydi sesi yükseltmeye çalışırken bozar. Net sesi yakalamaya çalışırsın orjin sistemin ses yüksekliği seni tatmin ediyorsa o araca aktif sbwoofer alıp işi bitirecektiniz.. yoksa orjin teyp kalitelidir. Amfi filtre ayarlarını kontrol edin burdan problem yaşıyor olabilirsiniz. Hpf low filter gibi ayarları vardır.. bir de y kablo kullanıyorsanız verim düşer orjin teyp de rca çıkış yoktur. Çevirici kullanmışsınızdır verim düşer.. ana ünitenin kaliteli de olsa neden değişmesi gerektiğini anladınız mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.