Şimdi Ara

..:: Yeni Sistem Alcam HDD Tavsiyesi Lütfen ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem topladım ama bi tek HDD'ye karar veremedim.

2 tane ST3160815AS(160GB/NCQ/7200.10) alıp RAID 0 mı yapayım?

yoksa

1 tane ST3320613AS(320GB/NCQ/7200.11) mi alayım?

Amacım hızlı olsun istiyorum.. RAID daha mantıklı geldi bana ama sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

• Up

Arkadaşlar yorum lütfen
  • arkadaş sana tavsiyem işletim sistemi ve programlarını kuracağın diskle dosyalarını tutacağın diskin ayrı olsun... mümkün olduğunca verilerini tek diskte toplama.. özelliklede işletim sisteminin olduğu diskte (partisyonda)...

o yüzden sen 2 adet 160 GBlık alabiliyorsan ondan al ama raid yapma.. ayrı ayrı kullanmanı tavisye ederim... işletim sistemi ve programlar için 80GB lık bir HD bile fazlasıyla yetecektir sana... diğerini de dosyaların için istediğin boyutta alırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 6 Eylül 2008; 0:42:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

arkadaş sana tavsiyem işletim sistemi ve programlarını kuracağın diskle dosyalarını tutacağın diskin ayrı olsun... mümkün olduğunca verilerini tek diskte toplama.. özelliklede işletim sisteminin olduğu diskte (partisyonda)...

o yüzden sen 2 adet 160 GBlık alabiliyorsan ondan al ama raid yapma.. ayrı ayrı kullanmanı tavisye ederim... işletim sistemi ve programlar için 80GB lık bir HD bile fazlasıyla yetecektir sana... diğerini de dosyaların için istediğin boyutta alırsın..

Zaten öle çok önemli dosylarım yok. Olursa da 80GB'lik harici HDD var. Şuanlık yetiyor bana o

Tavsiyen için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_kill -- 6 Eylül 2008; 14:02:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.