Şimdi Ara

Yeni sistem, kasanın çıkardığı ses ve teklemeler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

WD 1 TB Caviar Blue

8 gb ram Kingston

Bu sistemi yeni kurdum arkadaşlar, fakat umduğumdan rahatsız edici bi ses çıkarıyor kasa, ram ve işlemci bilgisayar açıldıktan yaklasık 30 saniye kadar aktif oluyor gibi..
    Ayrıca ara ara takılmalar yaşıyorum.
    Neyi yanlış yapmış olabilirim.. Fikriniz varmı?

• hoca cevabini bilmiyorum ama ekran kartini nerden kac liraya aldin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse aynı sistemler.Sadece ben powercolor 7870 ekran kartını zorunlu olarak Asus DCU2 aldım.Soğutucu vs.de var 612 evo.Her neyse sistemler aynı fakat bende hiçbir sorun yok.Aşırı sessiz.İstediğin kadar oyun oyna BF3'ü bi kerede bitirdim.6 saat falan sürmüştü heralde.Yinede bana mısın bile demedi.Montaj sırasında sorun çıkmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Neredeyse aynı sistemler.Sadece ben powercolor 7870 ekran kartını zorunlu olarak Asus DCU2 aldım.Soğutucu vs.de var 612 evo.Her neyse sistemler aynı fakat bende hiçbir sorun yok.Aşırı sessiz.İstediğin kadar oyun oyna BF3'ü bi kerede bitirdim.6 saat falan sürmüştü heralde.Yinede bana mısın bile demedi.Montaj sırasında sorun çıkmış olabilir.

işlemci stok fanın sessiz mi gerçekten, çünkü biraz araştırdımda şikayeti bol bi stok fanı var fx 6300 ün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricky10

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Neredeyse aynı sistemler.Sadece ben powercolor 7870 ekran kartını zorunlu olarak Asus DCU2 aldım.Soğutucu vs.de var 612 evo.Her neyse sistemler aynı fakat bende hiçbir sorun yok.Aşırı sessiz.İstediğin kadar oyun oyna BF3'ü bi kerede bitirdim.6 saat falan sürmüştü heralde.Yinede bana mısın bile demedi.Montaj sırasında sorun çıkmış olabilir.

işlemci stok fanın sessiz mi gerçekten, çünkü biraz araştırdımda şikayeti bol bi stok fanı var fx 6300 ün..

Hocam dediğim gibi valla.20 saati geçik oyun oynadım.Bana mısın demedi Kasa buz bildiğin.

• Hocam dediğiniz sisteme yakın bir sistem bende kuracağım, bence kasayı açıp sesin hangi fanda olduğunu bulmanız gerekmekte. Eğer işlemci fanı çok ses çıkarıyorsa, değiştiriniz. Bu arada Power Suply kaç W'lık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpa-0600bdd-u52-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64757

Yarın dediğiniz işlemi yapıcam.. Sanırım sorun ondan kaynaklanıyo, umarım daha büyüğüyle karşılaşmam..

Bu arada ses haricinde performans gayet güzel gerçekten Crysis 3 ü ultra ayarlarda kasmadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Isı sorunuda yok sistemin.. Tavsiye ederim.. Varsa bütçeniz daha 19 pin destekli bi anakart alın ama.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpa-0600bdd-u52-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64757

Yarın dediğiniz işlemi yapıcam.. Sanırım sorun ondan kaynaklanıyo, umarım daha büyüğüyle karşılaşmam..

Bu arada ses haricinde performans gayet güzel gerçekten Crysis 3 ü ultra ayarlarda kasmadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Isı sorunuda yok sistemin.. Tavsiye ederim.. Varsa bütçeniz daha 19 pin destekli bi anakart alın ama.

Hocam bende sizin kullandığınız anakartı ve işlemciyi kullanmak istiyorum, gayet iyi yorumlar almışlar ikiside, bence Psu'da gayet iyi fakat ekran kartınız gayet iyi bir kart belki o yüzden yetmiyor olabilir, ses konusunda dediğim gibi ben fanları tek tek durdurup deniyordum, en azından bozuk olan fanı değiştirmeniz yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfAbhazya

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpa-0600bdd-u52-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64757

Hocam bende sizin kullandığınız anakartı ve işlemciyi kullanmak istiyorum, gayet iyi yorumlar almışlar ikiside, bence Psu'da gayet iyi fakat ekran kartınız gayet iyi bir kart belki o yüzden yetmiyor olabilir, ses konusunda dediğim gibi ben fanları tek tek durdurup deniyordum, en azından bozuk olan fanı değiştirmeniz yeterli.

belkıde uçan kuşun öyle ses çıkarması normaldir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.