Şimdi Ara

yeni sistem onerilerniz gurbetciler icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabar arkadaslar ben ve benim gibi gurbette yasayanlara yardim ve onerilerinizi sunarsaniz memnun oluruz.
    arkadaslar ben yeni bir sistem kurmayi dusunuyorum.
    kasa:Enermax CS-317 (Silver Arrow II)http://www.ibks.de/index.html?dispFrameUrl=/ger/cs3x7_details.html

Islemci: olarak yeni p4 800 fsb li 2.4 u dusunuyorum. cunku iyi o/c oluyormus diye bircok siteden okudum. (en az 3.0)
    anakart: i.865 cipsetli olanlardan galiba msi sececegim. sizce nasil???
    hd: maxtor serial 120gb diye dusunuyorum.
    cdrw olarak asus 52 x diye dusunuyorum
    dvd olarak ta asus veya toshiba ????
    vga: burda cok karasizim sizce hangisini tercih etmeliyim? cok oyun oynaman daha cok dvd, film, internet, ofis programlari, net gountu amacli olarak ne onerirsiniz.
    onerileriniz icin simdiden tesekkur...

• Bence erkan kartı olarak 9500 pro veya ti 4800 falan al derım .Dvd olarakta toshıba.
    o/c hakkında pek bıse bılmedıgım ıcın ankart hakkında pek bıse solıyemem o/c ıcın ıyımı deılmı bılmıyorum.Islemcı olaraksa burdakı cogu ınsan amd tavısye eder sanıyorum ama bence sectıgın ıslemcı cok ıdeal.Bıde o ıslemcının ordakı fıyatı nedır acaba onu solermısın.
    Bılgısayar parcaları almanyada ucuz mu bılgı verırımısın bıraz bırkac tane ram ve ekran kartı fıyatı solıyerek acaba eger ucuzsa orada akrabalarım var ve ordan getırtebılırımde o yuzden merak ettım
  • fazla oyun oynamıyorum diyorsan radeon 9100,yada 9200 yeter.fazlasına gerek yok.
  • merhaba islemci fiyat olarak €190 (kdv dahil)civarinda bekleniyor. bekleniyor cunku ayin 21 den sonra piyasada bulunacak. eski p4 2.4 retail in fiyati su anda € 180-190 arasi kdv dahil.
  • merhaba fiyat soran arkadas sana Almanya' da bir bilgisayar parcalari satan yarin sayfa adresini vereyim kendin oradan kiyaslayabilirsin. fiyatlar kdv dahildir.
    http://www.pcstore.de/frm_set/borderset.htm
  • anakartını neden i875 almıyosun ?
    asus p4c800 açar valla baya orda biraz daha düşüktür fiatlar kdv kesmiolardır en azından (hangi ülkede olduğunu bilmiyorum)
  • Can 875le 865 arasındakı belırgın farklar nelerdır acaba?
    Dedıgın adrese baktım ama burdakı fıyatlarla arasında pek fark yok gıbı yokmu su bılgıyar parclarının ucuz oldu bı ulke ya :)
    Dubaı de nasıldır acaba fıyatlar gıdıp goren varmı orda genelde hersey ucuz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2pac i875 in i865 e tek üstünlüğü kuzey köprüsünden cpuya 6.4gb bant genişliği sağlaması -imiş-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.