Şimdi Ara

Yeni Sistem Topluyorum Uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asagıdaki sistemi oem urunlerin toptancılıgını yapan bir firmadan alıp kendim evde birleştirecem bu parcalar birbiriyle uyumlu mudur? Toplarken herhangibir sıkıntı yasar mıyım?
    Tavsiyeleriniz benim icin cok onemli yardımcı olursanız sevinirim.

ANAKART: Asus M4A88TD-M EVO/USB3 Amd880g
    CPU: Amd Phenom II X2 555 3.2 Black Eddition 938p
    RAM: Kingston Hyperx (2x2gb) 1600mhz ddr3
    HDD: Seagate 3,5 ST3500413AS 500GB 7200RPM 16mb SATA III
    GPU: HIS 1gb ATI HD5570 DDr3 128bit
    Kasa: ASUS Vento TAB22 450W Middle Tower Atx Kasa Siyah Gumus
    Speed 3,5'' 43 lü Siyah Dahili Kart Okuyucu
    Asus 22B2S BL 22X DVD Yazıcı Siyah Pata Kutulu

NOT: Ekran kartı daha onceki bilgisayarımdan kalma simdilik idare eder diye dusundum.

• Bütçenizi belirtin daha iyi öneriler gelir.
  • Almak istedigim sistem bu kendim toplıyacagım icin kasayı herhangibir uyum sorunu yasar mıyım onu ogrenmek istiyorum oncelikle
  • Uyum sorunu yaşamazsınız. Ancak en basitinden, kullanmayacağınız dahili grafik işlemcisi için mATX yapıdaki anakartı almanıza gerek yok.
    ASUS M4A87TD/USB3, AMD 870G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3, SATA III
    Grafik işlemcisi dışında, seçtiğiniz anakarttaki bütün özelliklere sahip bir kart.
  • Kardeşim teknobiyotikten topla orda sistemine alacagın psu yetiyormu falan herseyi gösterio çok iyi uyum sorunu falan varmı gösterio

Teknobiyotik

Burdan sadece uyumlu olup olmadgınıa bak biraz pahalı burdaki fiyatlar :D
  • Cok tesekkur ederim kardesim gercekten super bir siteymiş icim rahatladı artık yarın verebilirim siparişi
  • Sistemde herhangi bir uyumsuzluk yok, sadece sistemin ileriye donuk olmasi acisindan anakarti MSI 870A-G54, islemciyi Phenom II X4 955 yaparsaniz cok iyi olur. HDD'yi Samsung HD502HJ olarak degistirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

Sistemde herhangi bir uyumsuzluk yok, sadece sistemin ileriye donuk olmasi acisindan anakarti MSI 870A-G54, islemciyi Phenom II X4 955 yaparsaniz cok iyi olur. HDD'yi Samsung HD502HJ olarak degistirin.

Siparişi verecegim yerde samsung hd502hj deilde hı olanı varmıs o da sata 2 oldugu icin seagate e karar verdim.

ARKADASLAR HEPINIZE ILGINIZDEN VE YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TESEKKUR EDRIM SIPARISI VERDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passangerr -- 1 Haziran 2011; 13:54:47 >
  • Önemli değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.