sistem topladım kasaya heycanla sonra çalışma aşamasına geldim açma düğmesine bastım çalıştı 40-45 saniye sonra güç kesti tekrar 5 saniye sonra tekrar açıldı yine 40-45 saniye çalıştı kapandı sürekli nedeni bullamadım anakartan şüpheleniyorum.
güç kaynağım corsair platinium hx850i 850w 80+
ne iş yapıyorsunuz ?
aslında ben bunu çalıştığım firmada tasarımcımıza yapılandırdık wacom cintiq ürünleri ile birlikte kullanılacak
anakartın taktığın işlemciyi f20 bios ile destekliyor. anakartında büyük ihtimal f2 bios vardır.
o yüzden işlemci açmıyor. f2 bios ile açacak başka bi işlemci ile sistemi açıp bios güncellemen lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
anakartın taktığın işlemciyi f20 bios ile destekliyor. anakartında büyük ihtimal f2 bios vardır.
o yüzden işlemci açmıyor. f2 bios ile açacak başka bi işlemci ile sistemi açıp bios güncellemen lazım.
40-45 saniye açık kalıyor denmiş. bios güncellemesini usb yi atıp bios'a girerekte yapabilir.
1151 pin li işlemcim yok 40-45 saniye güç geliyor fakat görüntü yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ULUSOY
1151 pin li işlemcim yok 40-45 saniye güç geliyor fakat görüntü yok.
o zaman aldığınız yere yada servisine götürmelisin. tanıdık birisinde de mi yok. g 4000 serisi açacaktır sistemini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme