Bildirim
Yeni sistem yardım edermisiniz acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amd alacaksan x2 4000 modelini tercih et, ayrıca anakart 690G yongasına sahip olsun. Ramleri de Veritech ddr II 800 seçebilirsin. Ekran kartı olarak Asus yerine msi yada palit düşünebilirsin. Kasa alırken de en azından gerçek 400W yada üzeri güç kaynağı içeren bir kasa alman iyi olacaktır. Sabit disk gayet güzel, aynen kalabilir -
@fatiharikan
katılıyorum ve ekliyorum ekran kartı olarak ta o kartı alma bence performansından şikayetçi olan bir sürü insan var... ekran kartı için en fazla bir hafta daha sabret ati nin 2400 ve 2600 serisi gelicek... -
ekran kartının 512MB olması da ayrı bir musriflik.
saygılar... -
bence anakartını eopx al amd ıle en ii çalısan kart epox -
Arkadaşlar o zaman tam olarak yazarmısınız yeni sistem nasıl olsun fazla bilgim yok çünkü bilgisayarcıya böyle eksik bilgi ile gitmiyim -
arkadaşlar acil yardım bekliyorum -
bütçe ne kadar ve ne için kullanılıcak?
artık herkese soruyorum lütfen sistem tavsiyesi isteyenler bütçe ve ne için kullanılıcağını yazsın baştan -
Ben yeniden sistem istemiyorum ilk msjımda yazdığım sisteme ekleme yada çıkarma yapalım diyorum.yani eksik yönü yada kötü bir parça varsa yerine bir tavsiye parça ekleyelim -
amd x2 4000+
Asus 690G anakart
2x1 veritech ddr II 800
palit 8600 GT Sonic
cm centurion 534+ 430W
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X