Şimdi Ara

YENI SISTEMDEN SINAVA GIRDIM SIMDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bugum yeni sistemden sinava girdim ve basarilioldum. Darisi butun arkadsslarimizin basina. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Benim merak ettigimkonuysa ssimdi biz stajyrd ehliyeti mi alacagi????

• Hocam nasıl geçti ? Zorlandınız mı ? Kağıtta söylenen herşeyi tek tek uyguladınız mı ?
  • hocam tek hatadan kalma olayı doğru mu neler yaptırdılar
  • yuksel95 hocam.hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.

hocam nerde sınava girdiniz hangi ilde?

rampa da kalkış yaptırdılar mı? rampa dikliği nasıldı?

geri geri park yaptırdılar mı?

bunun dışında hocam ayrınıtısıyla anlatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 29 Temmuz 2013; 3:45:16 >
  • Evet arkadaslar rampada durdurdu. En ustunde durabilir misin dedi durdum onumde de bi surucu kursu adayi sinav oluyordu biraz da ona bakarken yani onun kalkmasini beklerkrn stop etti araba hemen calistirip sinyal verip kalktim. Izmirde girdim hocam. Geri geri park yaptirdilar. Komisyon biraz sertti heyecanima baktilar ve vites degistirirken bakip bakmadigima. Sinav bittikten sonra % 55 gectim dedim içimden
  • Uzun yol yarafina ciktigimda camini kapatir misin dedi. Klimayi actilar ve bana bu sicak ufluyor soguga ayarlar misin tarzi seyler soyledi. Direksiyon hakimiyetime guvenirim vites olaylari da kasmaz beni de arac 1.2 zor kalkiyor. Sanirim rampa da gormezden geldiler
  • Telefondan yaziyorum yazim hatalarimin kusuruna bakmayin lutfen basta heyecanandim tab. Komisyom bana heyecanli misin diye sorunca hayir hocam dedim ve kendimi soyledigim seye inandirdim guzel kalkis yaparak basladim. Ozellikle unutulan seyler el frenini indirmek sinyal vermeden cikmak aynalari kontrol etmek gozlemlerimden bunu cikarttim. Arka arkaya stop etse de birakmayin kapatin bastan açin devm edinkomisyon zor durumda paniklediginizi gormesin.
  • nası yaa şimdi vites atarken vites e bakarsan kalıyormuyuz? ben bakıyorum atarken şahsen :(

birde sinyal verme, el frenini indirme gibi hatalar yaptınmı hocam? ya da ne hatalar yaptın?

birde 3. vites e geçtinmi hiç?

kusura bakma çok sordum anla bize be hocam merak ediyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 29 Temmuz 2013; 4:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostcoast

nası yaa şimdi vites atarken vites e bakarsan kalıyormuyuz? ben bakıyorum atarken şahsen :(

birde sinyal verme, el frenini indirme gibi hatalar yaptınmı hocam? ya da ne hatalar yaptın?

birde 3. vites e geçtinmi hiç?

kusura bakma çok sordum anla bize be hocam merak ediyoruz :)
    Tek hata olayına çok kıl bi komisyon gelmedikçe düşmezsiniz rahat olun. Stop ettirince arabayı aha alamadım ehliyeti tribine girmeyin çalıştırın devam edin. Arabayı düzgünce kaldırın bu kısım önemli. Dümdüz yola bakmayın arada aynalara bakın. Vites değiştirirken vitese bakmayın evet gözünüzü yoldan ayırmış sayılıyorsunuz sonuçta; hatta aynı şeyi komisyonla konuşurken de yapmayın yola bakarak konuşun muhabbet edecekler elbet Geri geri park ve rampa işlerini sakin sakin acele etmeden yapın şahsen geri giderken debriyajdan azcık kaldırdım sonra tam bastım o ilk aldığı hızla gayet de güzel park ettim. Sakin olun gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: CacA762

Tek hata olayına çok kıl bi komisyon gelmedikçe düşmezsiniz rahat olun. Stop ettirince arabayı aha alamadım ehliyeti tribine girmeyin çalıştırın devam edin. Arabayı düzgünce kaldırın bu kısım önemli. Dümdüz yola bakmayın arada aynalara bakın. Vites değiştirirken vitese bakmayın evet gözünüzü yoldan ayırmış sayılıyorsunuz sonuçta; hatta aynı şeyi komisyonla konuşurken de yapmayın yola bakarak konuşun muhabbet edecekler elbet Geri geri park ve rampa işlerini sakin sakin acele etmeden yapın şahsen geri giderken debriyajdan azcık kaldırdım sonra tam bastım o ilk aldığı hızla gayet de güzel park ettim. Sakin olun gerisi gelir

ya hocam rampa nız dikmiydi çok sizin.

bizde bir rampa var direksiyon hocası 3. seferde kaldırdı arabayı.

hoca en başta bu rampa da yaptırmazlar demişti.gerçi gözlemlerimden hakikatende diğer kurslar orda dur kalk yaptırmadılar öğrencilerine daha düz olan rampa da yaptırdılar.

ben şahsen arada vites e bakıyorum bu çok sorun mu yaa?

hocam siz nerde girdiniz sınava? yeni sistemmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CacA762

ya hocam rampa nız dikmiydi çok sizin.

bizde bir rampa var direksiyon hocası 3. seferde kaldırdı arabayı.

hoca en başta bu rampa da yaptırmazlar demişti.gerçi gözlemlerimden hakikatende diğer kurslar orda dur kalk yaptırmadılar öğrencilerine daha düz olan rampa da yaptırdılar.

ben şahsen arada vites e bakıyorum bu çok sorun mu yaa?

hocam siz nerde girdiniz sınava? yeni sistemmi?

2. bir rampa varsa ve diğeri çok dikse normalinde yaptırırlar rahat olun. Öyle çok dik bi rampa değildi normaldi yani. Yeni sistemim Ordu'da girdim ve vites konusu sorun yaratır evet düzeltmeye çalışın

• CacA762 kullanıcısına yanıt
    off yaa..

vites t ben 24 saat boyunca hep bakarak attım.

hocam ikinci vitesten yukarı çıkmayacam o zaman ben yaa.3 e atarken bakıyodum çünkü yanlışlıkla bir e takılıyordu vites.

şansıma edeyim yaa :(

teşekkürler cevap için.
  • quote:

off yaa..

hocam ikinci vitesten yukarı çıkmayacam o zaman ben yaa.3 e atarken bakıyodum çünkü yanlışlıkla bir e takılıyordu vites.

teşekkürler cevap için.

2den 3e geçirirken vitesi boşa al direk ileri it 3e geçer 4ede atarken direk geri çek vitese bakılacak bi durum yok yani
  • Evet arkadaslar gelduim 4.vitesi gösterdim adamlara bikac stop ettim baska hatam olmadi.
  • Vay arkadas stop edenlere bile devam ettirmisler
    Bize nasil bi komisyon geldiyse vitese baktti diye heyacanlisin dedi
    Parki yapmama ragmen devam ettirmedi hıyar
  • Sanirsin psikolog p...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sql98

quote:

off yaa..

teşekkürler cevap için.

2den 3e geçirirken vitesi boşa al direk ileri it 3e geçer 4ede atarken direk geri çek vitese bakılacak bi durum yok yani

anladım.haklısın.mantıklı yaklaşım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sql98

quote:

off yaa..

teşekkürler cevap için.

anladım.haklısın.mantıklı yaklaşım.

Alıntıları Göster
    Kalkarken sinyal vermeyi unuttum,Viteslere bakarak değiştirdim. Yine de geçmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: o_can

Kalkarken sinyal vermeyi unuttum,Viteslere bakarak değiştirdim. Yine de geçmişim

yeni sistemmisin hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o_can

yeni sistemmisin hocam?

Alıntıları Göster
    evet hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.