Yeni Sistemim: Amd Athlon 64 3200+, Asus ASN-E, Sapphire X1800GTO, Audigy LS, 1024 DDR 400 Ram, 160 GB Samsung Sata.
Yeni sistemim bu sizce nasıl olmuş? Bu sisteme eski kasamı kullanıyorum.Aopen H600 bu kasa gerçek 300 W gücünde.Şu ana kadar Oblivion ve Quake 4 ü full detaylarda oynadım.Herhangi bir takılma,resetleme veya sorun olmadı.Sizce bu PSU bana yetermi veya ilerde sorun çıkarma ihtimali varmı? Birde CPU ve Mainboard'um oyun oynarken 40 derece civarında oluyor burda sorun yok gibi fakat ekran kartım 63-64 dereceyi buluyor.Bu sıcaklık sizce normalmi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
sıcaklıklar normal merak etme ekran kartı cok ısınır zaten diger parcalardan.. o psu cok iyi gercekten yetmesi normal ama yinede kesin birsey soylemek zor ayrıca oblivion full oynanıyomu yaw o ekran kartıyla yoksa denemek icin mi actın
HDR açık bir şekilde full e yakın oynanıyor sadece shadow'lar yarıya kadar kısık halde. Fakat hdr kapalı iken full ayarlarda sorun yok gayet akıcı.Garip olan ben sistemimi toplarken PSU yetersiz kalacağını düşünmemdi.Oysa herhangi bir sorun çıkmadı şimdilik.Bu çok iyi oldu fakat ilerde sorun çıkarırsa kötü,yada ne gibi bir sorun çıkarır,ekran kartının cpu'nun falan ömrünümü azaltır?
tabiki ilerde ne olacağı belli olmazzz
quote:
Orjilden alıntı: Amroth
HDR açık bir şekilde full e yakın oynanıyor sadece shadow'lar yarıya kadar kısık halde. Fakat hdr kapalı iken full ayarlarda sorun yok gayet akıcı.Garip olan ben sistemimi toplarken PSU yetersiz kalacağını düşünmemdi.Oysa herhangi bir sorun çıkmadı şimdilik.Bu çok iyi oldu fakat ilerde sorun çıkarırsa kötü,yada ne gibi bir sorun çıkarır,ekran kartının cpu'nun falan ömrünümü azaltır?
o/c yaparsan psu kesinlikle yetersiz kalır sakın psu'yu değiştirmeden o/c yapma.onun dışında işemci ekran kartı tam yükteyken reset atmıyosa yeterli demektir ama çok sınırdasın gibi geliyo bana yani herhangi bir ekleme yapmadan önce psu'yu değiştirmeni öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: EteRn@ll
quote:
Orjilden alıntı: Amroth
o/c yaparsan psu kesinlikle yetersiz kalır sakın psu'yu değiştirmeden o/c yapma.onun dışında işemci ekran kartı tam yükteyken reset atmıyosa yeterli demektir ama çok sınırdasın gibi geliyo bana yani herhangi bir ekleme yapmadan önce psu'yu değiştirmeni öneririm
Şimdilik hem ekran kartına hemde cpu ya yüklendiğimde herhangi bir reset atma gibi bir durum olmuyor. o/c yapmayı düşünmüyorum fakat ilerde yapabilirim.Nasıl bi psu almalıyım,400W veya 450 W yeterli olurmu? Uygun fiyata iyi bir psu söyleyebilirmisiniz?
Marka olarak Enermax,Silverstone,fsp,lc-power ve tagan alabilirsin..en az 400w al derim fazlasıyla işini görür...Eğer bütçe yeterse Enermax al derim ama bütçe sınırlıysa 420W LC-Power fazlasıyla işini görür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme