Şimdi Ara

Yeni sistemim ile ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sistem topluyorum

Benim şu anki sorunum anakart. Anakart benim için fazla gibi sanki onu daha ucuz bir parçayla değiştirmem mümkün müdür. Bu arada sistem hakkında başka önerileriniz varsa sevinirim(daha ucuza getirecek cok performans kaybettirmeden).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBerk -- 15 Eylül 2014; 13:19:42 >

• Bu iki anakartın farkları tam olarak nelerdir. Anakartlar hakkında bilgim cok olmadığı biraz öğrenmek amaçlı soruyorum. Kasa olarak 700W bu sistem için fazla değil mi? 600W lık bir kasanın yeterli olacağını düşünmüştüm ben. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBerk

Bu iki anakartın farkları tam olarak nelerdir. Anakartlar hakkında bilgim cok olmadığı biraz öğrenmek amaçlı soruyorum. Kasa olarak 700W bu sistem için fazla değil mi? 600W lık bir kasanın yeterli olacağını düşünmüştüm ben. Teşekkürler.

Msi gaming 5 ile K serisi bir işlemcin olsa mesela i5 4670-4690 K çok rahat 4.4 ghz gibi değerleri görüosun oc ile.Ama aldığın işlemci çarpan kilidi kapalı oc ye pek müsait değil o yüzden bütçede kısıtlıysa almana gerek yok bu anakartta işini görür.
  • benim topladığım sistem nasıl sence buna bak bence en kalitelisi bu

hem istersen o.c de yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şimşekyıldırımcanakanten -- 15 Eylül 2014; 14:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşekyıldırımcanakanten

benim topladığım sistem nasıl sence buna bak bence en kalitelisi bu

hem istersen o.c de yapabilirsin

Bu sistem seninkinden daha iyi.Bunu almanı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.