Şimdi Ara

YENİ SKODA FABİA TEST SÜRÜŞÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Skoda Fabia küçük sınıfta, daha önce hiç olmadığı kadar iddialı. Yeni Fabia`daki 110 HP güç üreten benzinli motor DSG şanzımanla uyum içerisinde çalışıyor.

Skoda Fabia bence dönüm noktasını yaşıyor. Bu kez virajı son derece keskin ve başarılı bir şekilde alarak rakiplerinin performansını yakalayacak hatta geçebilecek gibi görünüyor. Skoda markasının yaptığı değişimler markayı ülkemizde de satış rakamları açısından başarılı noktalara taşıdı.

Skoda şimdi de önemli kozlarından birini küçük sınıfta yer alan modeli Fabia için oynadı. Giriş modeli olan 1.0 lt benzinli motora sahip seçeneğin fiyatı 39 bin 900 TL olarak belirlenmiş. Fakat onun en çok iş yapacağını düşündüğüm modeli 1.2 lt TSI 11 HP güç üreten turbo benzinli motorla ve DSG otomatik şanzımanla donatılmış versiyonu.

Zaten test aracımız da bu versiyondan seçilmişti. Bu kombinasyonun başlangıç fiyatı olarak ise 47 bin 900 TL belirlenmiş. Bu dikkat çekici bir rakam ve bence bu modelin virajı başarılı bir şekilde dönmesinde çok etkin bir rol oynayacak. Küçük motorun gücü 110 HP .Öncelikle bu otomobilin teknik özelliklerini aktarmak istiyorum. Öncelikle 1.2 lt 110 HP güç üreten turbo TSI motor son derece iddiali bir ünite.

VW Grubu'nun son dönemlerde yaptığı en iyi işlerden biri olan TSI motor seçenekleri arasında bile bir yıldız gibi parlıyor. Skoda tarafından geliştirilen bu motor seçeneğiyle 1129 kg ağırlığında olan Fabia, 0-100 km/s hızlanmasını 9.6 saniyede gerçekleştiriyor.

Yaptığım test sırasında da buna son derece yakın bir sonuca imza attım. Fakat ben bu hızlanma sonucunda daha çok aracın canlılığını sevdim. Her hızda ayağımın altında güç bulduğum Fabia, sunduğu yol performansıyla son derece yeterliydi. ..........

http://www.motobilim.com/2015/07/skoda-fabia-test-surusu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 10 Temmuz 2015; 18:13:34 >

• Benimde satın alma konusunda sık sık aklıma geliyor fabia.Performans ve güvenlik noktalarında iyi bir gelişme var 2015 modelinde.Ama bana göre fiyatı çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.