Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.286.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

quote:

Seat leondan sonra begendigim bir diger arac

Bence olmus ileride sedan bir arac alirsam listeye ekledim

İnsallah jettadan kaliteli olmustur

Birde canli gormek lazim tabi

jetta dan daha kaliteli olduğunu sen de biliyorsun.

çünkü jetta da kalitenin k si yok

Ben jettanin abartildigi kadar kalitesiz oldugunu dusunmuyorum

Ve hic bir skoda seat modelinin vw'den daha kaliteli oldugunu dusunmuyorum

Mutlaka vw'in bir ustun yani vardir skoda ve seata gore

Ornek ben golfdeki yalitimi sezsizligi bir leonda bulacagimi dusunmuyorum

Ayni sekilde bir jettada olan yalitimi octaviada bulacagimi dusunmuyorum

Ama yinede canli gorup test etmek lazim

hep aynı klişe muhabbetler. eski octavia nın bile ses düzeyi testlerde jetta ile aynı çıkıyor.

sen canlı canlı gör

jetta nın ne kadar kalitesiz ve gereksiz pahalı olduğunu.

not: seat sportif tarza olduğu için motor sesini içeri alır.yalıtımdan götürmeye müsayittir.octavia gibi değil durumu. vw nin mutlaka skodadan üstün bir yanı olmalı da jetta meksika ve amerika pazarı için üretildi avrupa değil. senin anlayamadığın nokta bu.

20,000 km kullandığım arabayı benden daha iyi bilemezsin

İç mekan kalitesi tamam bazı noktalar yetersiz kalitede de ama abartıldığı kadar kötü değil

İstersen 1 milyon km kullan .bana 10km yetti.kalitesizliği görebilmek için.

jetta , vw nin avrupada satışa çıkarabileceği kalitede değil anca çinde ve bizim

gibi sedan sever ülkelere satar.

bu yüksek fiyatlara satılmasının tek sebebi de eski kasalarının yüzü hürmetine.

abartılıcak bişey yok deyip duruyorsun da bir golfe bak bir octavia ya bak bir de jetta ya bak. o düzdonanımdaki döşeme şahinden bile kötü.

• Gayet güzel olmuş.
  • quote:

jetta , vw nin avrupada satışa çıkarabileceği kalitede değil anca çinde ve bizim

gibi sedan sever ülkelere satar.

bu yüksek fiyatlara satılmasının tek sebebi de eski kasalarının yüzü hürmetine.

abartılıcak bişey yok deyip duruyorsun da bir golfe bak bir octavia ya bak bir de jetta ya bak. o düzdonanımdaki döşeme şahinden bile kötü.

jetta amerika pazarı esas alınarak üretilen bir araç. pilot bölge orası yani. fiyatının fazla olmasının sebebi meksika vergisi olayıdır. ek vergi bindiriyorlar. söylediğin söz bir bakıma doğru. ABD deki standartlar düşük olduğu için jetta bu şekilde üretildi. dikkat edersen ABD de satılan passat avrupadakinden farklıdır ve teknoloji,kalite vs. avrupadaki modele nazaran geridedir.

jetta bu yılın 11 ayının sonunda ABD pazarında en çok satılan 20 araçtan biri.

http://bestsellingcarsblog.com/2012/12/10/usa-11-months-2012-discover-the-top-277-all-models-ranking/

• çok güzel olmuş ben beğendim.
  • Vallaha kim ne derse desin şu görüntülerden sonra bu aracı almamak için 2 sebep olabilir. 1-fiyatı 2- test sürüşünden tatmin olmamak.
    Bunlar haricindeki sebepler tamamen önyargıdır başka bişi değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasher

Vallaha kim ne derse desin şu görüntülerden sonra bu aracı almamak için 2 sebep olabilir. 1-fiyatı 2- test sürüşünden tatmin olmamak.
    Bunlar haricindeki sebepler tamamen önyargıdır başka bişi değil bence.

fiyatı jetta dan düşük olmalı .almanya başlangıç fiyatı 15.000 euro olacak

ayrıca ek meksika vergisi de yok.

bence jetta yı keser.
  • Bu sefer gerçekten cok hoş olmuş araba içi dışı herşeyi ile alınası bir model gelsin bir inceleyelim

Tam aile otomobili vallaği :)

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

• Gelmez ki o koca ekran
  • İç mekan için konuşuyorum gayet güzel olmuş. Ben sade ve şıklığı severim gözü yoracak şeyler olmamalı ve bu gayet güzel. Tabi o ekran olmazsa nasıl olur onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Bu sefer gerçekten cok hoş olmuş araba içi dışı herşeyi ile alınası bir model gelsin bir inceleyelim

Tam aile otomobili vallaği :)

fotoları çaldım
  • 1.8 TSI Supercharge+ Turbo ise ? birde Highline iyi bir fiyattan gelirse yeni aracımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 12 Aralık 2012; 18:19:35 >
  • ben aracın tasarımını beğendim
  • Hocam bu resimler nereden? Araç özellikleri hakkında ayrıntılı bilgiyi nereden edinebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makul bir fiyattan gelir insallah

Kesinlikle cok satar bu arac

• Yaklaşık 4 yıldır kullandığım octaviadan oldukça memnun biri olarak, fuarda incelediğim Skoda Rapid ve yeni Octaviayı mantıklı fiyatlar çerçevesinde olmak kaydıyla bekliyorum. İmkanım olduğunda ilk düşündüğüm araçta Octavia olacaktır...
  • Yeni Octavia,selefinden 90 mm daha uzun ve 45 mm daha geniş. Bu sayede iz genişliği artan model içeride daha geniş bir hacme sahip olmuş. 590 lt’lik bagaj hacmiyse oldukça dikkat çekici. 102 kg’lık diyet yapan yeni Octavia, içeride platform kardeşlerine benzer seviyede daha kaliteli malzemeye yer vermiş. İeçride kullanılan tasarım diliyse RApid’den tanıdık. Fren enerjisi geri kazanımlı ve start-stop sistemli Greenline versiyonu 1.6 TDI 110 bg’lik üniteye sahip olacak.
    Benzinli ünitelerde ise ilk etapta Yeni 1.2 TSI üniteler 84 bg ve 104 bg gücünde, 120 bg gücünde 1.4 TSI ve 179 bg gücünde 1.8 TSI üniteler ile başlayacak. En güçlü vRS versiyonuı ise 2014′te üretime alınacak. Skoda bu ve başka birçok güçlü motor seçeneği için dört tekerlekten çekiş sistemine geçiş yapmayı düşünüyor. Sürüş modlarının seçim opsiyonu,akıllı park sistemi gibi dikkat çekici özellliklerin yer alacağı yeni Octavia’da bir Skoda için ilk olacak adaptif hız sabitleyici yer alacak. Yeni modelin ülkemize geliş tarihi henüz net değil.

kaynak :http://www.otomobildunyam.com/skoda-octavia-yenilendi/

• gözümüz gümüşe alıştı. bu da kırmızısı

• sade ve şık olmuş
  • Ön kısmı çok tipsiz olmuş farları felan beğenmedim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.