Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.286.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kısım olmamış. Ama bu tasarımdan başka Octavia'da hayal edemiyorum Genelenksek Octavia.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tam olmuş. Çok beğendim.

• Şık ve yakışıklı. Gayet! güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Yeni Octavia,selefinden 90 mm daha uzun ve 45 mm daha geniş. Bu sayede iz genişliği artan model içeride daha geniş bir hacme sahip olmuş. 590 lt’lik bagaj hacmiyse oldukça dikkat çekici. 102 kg’lık diyet yapan yeni Octavia, içeride platform kardeşlerine benzer seviyede daha kaliteli malzemeye yer vermiş. İeçride kullanılan tasarım diliyse RApid’den tanıdık. Fren enerjisi geri kazanımlı ve start-stop sistemli Greenline versiyonu 1.6 TDI 110 bg’lik üniteye sahip olacak.
    Benzinli ünitelerde ise ilk etapta Yeni 1.2 TSI üniteler 84 bg ve 104 bg gücünde, 120 bg gücünde 1.4 TSI ve 179 bg gücünde 1.8 TSI üniteler ile başlayacak. En güçlü vRS versiyonuı ise 2014′te üretime alınacak. Skoda bu ve başka birçok güçlü motor seçeneği için dört tekerlekten çekiş sistemine geçiş yapmayı düşünüyor. Sürüş modlarının seçim opsiyonu,akıllı park sistemi gibi dikkat çekici özellliklerin yer alacağı yeni Octavia’da bir Skoda için ilk olacak adaptif hız sabitleyici yer alacak. Yeni modelin ülkemize geliş tarihi henüz net değil.

kaynak :http://www.otomobildunyam.com/skoda-octavia-yenilendi/

Bu motor seçenekleri ile gelirse ortalığı birbirine katar bence.Her kullanıma uygun motorlar.

• Arkadaşlar ben bu araca bayıldım, çok güzel olmuş.

İleriki yıllarda almayı düşündüğün sedan aile aracı seçenekleri yavaş yavaş şekilleniyor. Yeni Mondeo, Yeni Octavia, ...
  • Bence on numara olmuş.

• quote:

Yeni Octavia,selefinden 90 mm daha uzun ve 45 mm daha geniş. Bu sayede iz genişliği artan model içeride daha geniş bir hacme sahip olmuş. 590 lt’lik bagaj hacmiyse oldukça dikkat çekici. 102 kg’lık diyet yapan yeni Octavia, içeride platform kardeşlerine benzer seviyede daha kaliteli malzemeye yer vermiş. İeçride kullanılan tasarım diliyse RApid’den tanıdık. Fren enerjisi geri kazanımlı ve start-stop sistemli Greenline versiyonu 1.6 TDI 110 bg’lik üniteye sahip olacak.
    Benzinli ünitelerde ise ilk etapta Yeni 1.2 TSI üniteler 84 bg ve 104 bg gücünde, 120 bg gücünde 1.4 TSI ve 179 bg gücünde 1.8 TSI üniteler ile başlayacak. En güçlü vRS versiyonuı ise 2014′te üretime alınacak. Skoda bu ve başka birçok güçlü motor seçeneği için dört tekerlekten çekiş sistemine geçiş yapmayı düşünüyor. Sürüş modlarının seçim opsiyonu,akıllı park sistemi gibi dikkat çekici özellliklerin yer alacağı yeni Octavia’da bir Skoda için ilk olacak adaptif hız sabitleyici yer alacak. Yeni modelin ülkemize geliş tarihi henüz net değil.

Yalnız bu bilgiler doğru ise yeni teknoloji 110'luk dizel geliyor anlamı çıkmıyor mu? Eğer öyle ise tdi golf 7 sahiplerine yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 13 Aralık 2012; 1:17:24 >

• Güzel olmuş. Kırmızı hiç yakışmamış bu arada.
  • Ben arka kismi bir onceki kasa A6'ya benzettim. İcini de disini da cok begendim.

Bu ara Vag grubundan hos tasarimlar geliyor. Leon, Golf ve Octavia. Ucu de tasarim olarak goze hos geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de o büyük Navigasyon ekranı gelir mi acaba, onsuz konsolun pek iyi duracağını zannetmiyorum, VAG olsada distribütör farklı galiba Skoda Türkiye'nin ?

ayrıca çok beğendim bildiğin fukara A6'sı ya ancak forumla ilişkimi kesmem lazım en yakın zamanda ? 2013'de peder beylere Golf 7 aldıracakken akabinde; yeni Mondeo , Leon şimdi bu müşkülpesent oldum yemin ediyorum

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

ayrıca LED güzel hava katmış ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 13 Aralık 2012; 1:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

distribütör farklı galiba Skoda Türkiye'nin ?

skodayı da doğuş getiriyor.
  • Aks mesafesi golf7'den 5 cm uzunmuş.

Hemen hemen D segmenti ayarında iç hacim sunar demektir...

1600 sendromu dahilinde bağımsız süspansiyonlu versiyonu da olursa çok ideal bir otomobil olur.
  • Baktıkça daha çok beğeniyorum gibi bir durum var...

Yalnız iç mekanda hala el freni görmek enteresan. Bir de koltuklar yanal destek bakımındanbir Golf kadar başarılı görünmedi, tabii yine de oturmak lazım da..

Şu anki Octavia'da en çok şikayet edilen 2 konu aracın ses yalıtımı; bu noktada kullanıcıların hem yol sesinden hem de yüksek hızda rüzgar sesinden şikayetleri mevcut.. Bunları giderip üstüne de koyarsa ve tabii görece makul fiyatla gelirse Skoda için başarılı satış rakamları yakalayabilir bir model olacak gibi..
  • Bence önü vasat, arkası daha iyi...

Diğer konularda resimlere bakarak güzel ama yakından incelemek gerekir diye düşünüyorum...
  • Araçların konsollarındaki o büyük ekranlar neden bu kadar önemli anlamıyorum cahilliğime verin lütfen.
  • ortalık karışacak !
  • bence jettadan daha kaliteli olacak.yeni golfte kullanılan teknolojileride octaviada göreceğiz.eğer doğuş oto vw satışlarını etkilemesin diye bu aracın önünü kesmezse jetta satışlarını büyük ölçüde kesebilir.boyutlarına ve hacmine bakınca D sınıfı araçlarada rahatlıkla alternatif olacak seviyede
  • ben bu arabaya bayıldım
  • 1.2 TSI motorla geleceği söyleniyor.

Jetta 1.2 TSI Highline 49 bin lira olduğuna göre; Skoda Octavia 1.2 TSI Elegance da 46-47 olacak gibi o zaman.
    Tabi Jetta'dan pahalı girer mi piyasaya, bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Yalnız bu bilgiler doğru ise yeni teknoloji 110'luk dizel geliyor anlamı çıkmıyor mu? Eğer öyle ise tdi golf 7 sahiplerine yazık olur.

Golf hatchback, octavia sedan. Nasıl karşılaştırıyorsunuz da yazık olur diyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.