Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.286.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

distribütör farklı galiba Skoda Türkiye'nin ?

skodayı da doğuş getiriyor.

Yuce oto getiriyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka farları hiç beğenmedim. Ladavari olmuş adeta. Onun dışında araba oldukça iyi, vw'nin sahibi olduğu bir firma sonuçta, kötü olması beklenemez. Ama arka farlar cidden çok kalitesiz duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanıma bakarsak baz donanım ile en üst donanım arasında ciddi fiyat aralığı olacak gibi. 30-40 bin gibi bir fark oluşur diye düşünüyorum. ayrıca farklı paketler de olur. her paket 2500- 3000 tl gibi fiyatlarla beyenimize sunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

distribütör farklı galiba Skoda Türkiye'nin ?

skodayı da doğuş getiriyor.

Yuce oto getiriyor bilginiz olsun.

Yüce otoda doğuşun parmağı var.bildiğim kadarıyla doğuş yücenin büyük ortağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Yeni Octavia,selefinden 90 mm daha uzun ve 45 mm daha geniş. Bu sayede iz genişliği artan model içeride daha geniş bir hacme sahip olmuş. 590 lt’lik bagaj hacmiyse oldukça dikkat çekici. 102 kg’lık diyet yapan yeni Octavia, içeride platform kardeşlerine benzer seviyede daha kaliteli malzemeye yer vermiş. İeçride kullanılan tasarım diliyse RApid’den tanıdık. Fren enerjisi geri kazanımlı ve start-stop sistemli Greenline versiyonu 1.6 TDI 110 bg’lik üniteye sahip olacak.
    Benzinli ünitelerde ise ilk etapta Yeni 1.2 TSI üniteler 84 bg ve 104 bg gücünde, 120 bg gücünde 1.4 TSI ve 179 bg gücünde 1.8 TSI üniteler ile başlayacak. En güçlü vRS versiyonuı ise 2014′te üretime alınacak. Skoda bu ve başka birçok güçlü motor seçeneği için dört tekerlekten çekiş sistemine geçiş yapmayı düşünüyor. Sürüş modlarının seçim opsiyonu,akıllı park sistemi gibi dikkat çekici özellliklerin yer alacağı yeni Octavia’da bir Skoda için ilk olacak adaptif hız sabitleyici yer alacak. Yeni modelin ülkemize geliş tarihi henüz net değil.

kaynak :http://www.otomobildunyam.com/skoda-octavia-yenilendi/

Yalnız bu bilgiler doğru ise yeni teknoloji 110'luk dizel geliyor anlamı çıkmıyor mu? Eğer öyle ise tdi golf 7 sahiplerine yazık olur.

Golf hatchback, octavia sedan. Nasıl karşılaştırıyorsunuz da yazık olur diyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

Yok hocam ben başka bir şeyden bahsettim.Sanki yukarıdaki bilgiler doğrultusunda vw, octavia ile birlikte yeni teknoloji dizeller getirecek fikri oluştu.Malum golfte ve diğer vw arabalarında 105 ps'lik eski teknoloji dizel kullanılıyor.Eğer vw, skoda ile birlikte 110'luk yeni bir dizel motor getiriyorsa dizel Golf 7'ye 80000'e yakın para veren (sedan jetta da fullu 75 civarı) insanlara yazık olur babında söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

octavia RS.
    buyrun.

Beğendim

• 40 bin tl veya üzeri bi fiyatla giriş yapacak gibi görünüyor!
  • Aracın fiyatlarının şuanki kampanyasız fiyatlardan 2-3 bin tl fazla olacağını tahmin ediyorum ve bu kadar fazla donanımı unutun derim Orta donanımı 3-5 opsiyonla doldurum full donanım diye satacaklarını tahmin ediyorum bu zamana kadar tam laikiyle donanımlar gelmedi bunda da gelmeyecektir

Bir diğer durumda Rapidin TR pazarına girmesi ile orta segment içinde skoda kendine yer hazırlayacak bundan dolayı yeni kasanın fiyatlarını normal seviyede tutup rapidi öldüreceğini pek sanmıyorum..

Birde Yüce ile doğuş ortak olduğundan jetta satışlarını skodaya baltalatmayacaktır bundan dolayıda ben skoda kullanıcısı olarak uygun fiyatlı olacağını sanmıyorum..

Araca gelicek olursak superB gibi sınıfının sınırlarını zorlayan bir araç olmuş.Şu anki a4 kasa octaviada 550 tl bagaj var ve liftback yapıda olduğu için çok rahatlıkla 4 kişilik bir aileye yetiyor 590 lt bagaj hacmi bana göre biraz gereksiz olmuş bu durumu iç mekanda yansıtsalarmış çok daha iyi şeyler ortaya çıkarabilirlerdi diye düşünüyorum.

Opsiyon çeşidi olarakta vag grubunda sanırım en iyi konumda gibi görünüyor en basitinden araçta 3 çeşit ön far düzeni bulunuyor ben şuana kadar bu kadar far çeşidi olan bir araç görmedim

• quote:

40 bin tl veya üzeri bi fiyatla giriş yapacak gibi görünüyor!

bence iyi fiyat. ancak 40 bin seviyesinin altından başlar gibime geliyor.
  • Tasarımcı eleman daha önce Audi'deymiş.Arka stopların yıllar önceki A6'yı andırması çok sürpriz değil.
    Avrupa'da Mart ayında satışa sunulacakmış,muhtemelen önümüzdeki ay üretime başlanır.Son yıllarda Skoda fiyat konusunda eskisi kadar cazip değil maalesef.Makyajsız A5 kasanın bir dönem 29000 liradan başladığını çok iyi hatırlıyorum.Ama fiyat gene 40.000 liranın üzerinde olacak sanki.
  • quote:

quote:

40 bin tl veya üzeri bi fiyatla giriş yapacak gibi görünüyor!

bence iyi fiyat. ancak 40 bin seviyesinin altından başlar gibime geliyor.

hocam mevcut kasa 1.6 hitler motor baz donanım 40 bin tl civarı liste fiyatı var.gerçi şuan kampanya ile 38.700 e indirmişler.yeni kasada baz donanım 1.2 TSI ile geleceğini ve daha dolu olacağını düşünürsek 40 bin tl nin altında başlaması zor gibi.
  • Gerçekten Jetta sınıfında bir Audi fırtınası olmuş bu araba.Sade şık ve sert hatlara sahip içi ise çok güzel.

Gerçekten hoşuma gitti bravo Skoda.
  • Arkadaşlar bence jetta dan ucuzz olmaz.Benim fiyat tahminlerim.
    Ambition manuel için:
    1.2 tsi :47.500
    1,4 tsi :52.000
    1,6 tdi :58,500
    civarı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citapis -- 17 Aralık 2012; 15:49:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lehonour

şöyle bişey geleydi iyiydi

büyük ihtimal böyle bir şey gelecek rahat ol

hah, gördük geleni bunla ne alakası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: citapis

Arkadaşlar bence jetta dan ucuzz olmaz.Benim fiyat tahminlerim.
    Ambition manuel için:
    civarı olur.

ne yaptın arkadaşım. golf 1.2 TSI 43 bin TL. octavia illaki ondan ucuz olacak. 40 bin TL seviyesinden başlar gibime geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: citapis

Arkadaşlar bence jetta dan ucuzz olmaz.Benim fiyat tahminlerim.
    Ambition manuel için:
    civarı olur.

ne yaptın arkadaşım. golf 1.2 TSI 43 bin TL. octavia illaki ondan ucuz olacak. 40 bin TL seviyesinden başlar gibime geliyor.

Keşke öyle olsa rapid yerine octavia alırdım ozaman. Ama ben hiç sanmıyorum. Şöyleki; skoda yeni bir model çıkardı rapid. Rapid in fiyatı jetta ya yakın octavia nında jetta dan fazla olacaktır. Haklı çıkmayı istemiyorum ama öyle olacak. Bekleyelim görelim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.