Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (793. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.287.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son kasa A7 Olduğuna göre bu makyajlda A7.5 olmalı mantıken tam net bir bilgim yok.
  • teşekkür ederim
  • Yeni 308 kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda ?
  • Arabada araç kamerası takılıydı çakmaklığa 2 gün önce arabayı kilitledim bu sabah bir baktım ki kameranın elektriğini kesmemiş 44 saat ve hala kayıt yapıyordu eski aracımda eğer 1 kere kilitlersem elektriği kesmiyor ama 2 kere kilitlersem 15 dk sonra kesiyordu bunda da öyl mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar son zamanlarda 1.6 TDI Style için fiyat alan var mı?

Selamlar. Ankara'daki bir bayiiden 118.000 TL (metalik gri), diğer bir bayiiden de 116.000 TL (Beyaz) fiyat aldım 1.6 TDI DSG Style için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odunun_önde_gideni

quote:

Orijinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar son zamanlarda 1.6 TDI Style için fiyat alan var mı?

Selamlar. Ankara'daki bir bayiiden 118.000 TL (metalik gri), diğer bir bayiiden de 116.000 TL (Beyaz) fiyat aldım 1.6 TDI DSG Style için.

Çok pahalı be. Haziran sonunda İstanbul'daki bir bayiden 113.500 tl fiyatı telefonla almışttım.
  • Makyajsız kasa 1.0 ambition aldım. Sanırım son kalan makyajsız kasaydi. Bu başlıkta 1.0 kullanan var mı?

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    2 kez kitleme olayını denemedim ama araç kapıları kilitli iken çakmaklık girişine elektrik vermesi inanılmaz saçma. sırf bu yüzden araç içi kameramı çakmaklık girişine tak çıkar yapıyorum.hep takılı kalsın diye bir tane on off tuşlu çakmaklık almıştım onun da içinde ampul varmış.sürekli yanıyor.

keşke ayarlarda 12 volt çıkışının gücünü kesme süresini seçebilsek.

sıcak havalarda taşınabilir bataryaya takılı da kullanamıyorum patlar mazallah..

• Maalesef unutunca direk aküye yük biniyor bugün yine unuttum 9 saat çalışmış

• Arkadaşlar eksternal aplikasyonlar ile mirrorlink uyumlu samsung cihazların ekranları yansıtılabiliyor.

Sadece sony cihazlarda oluyordu bu.deneme fotoğraflarım altta.ne yazık ki ios cihaz kullanıyorum.inş iphonelarda da ekran yansıtma gelir.

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

• Octavianın makyajsız kasasında bagaj kapağı kendiliğinden açılıyor mu acaba? Yoksa sadece kilitten mi kurtuluyor?

Birde acc (adaptif hız sabitleme) olan donanımı var mı?

• Elinde 16 inç orijinal jant olup satmayı düşünen arkadaşımız var mı acaba ?

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağı sadece kilitten kurtuluyor. Yukarıya kalkmıyor.

Acc opsiyonel donanım listesinde mevcut. Siparişle geliyor.

• Arkadaslar şimdi sytle paket octovia 102 bin 1 motor. 1.4 ise 106. Arac multimedya olarak colombus istiyorum yani 9 inc ayretten geri görüş kamerası taktırsam opsiyonel olarak 1.4 dsg dizel ne kadar patlar bana?

• Arkadaslar gectiğimiz haftalarda aracı bakıma sokmustum, 1.6tdi dsg, aracı bırakırken dsg yazılımının güncellenmesini özellikle söyledim, aracı alırken herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi yetkili, güncelleme 1-2 saat sürüyormuş araştırmalarıma göre, sanırım Aykan servis uğraşmak istemediğinden güncelleme yapmadı, araç önceki bakımına 2016 kasımda girmiş, nisan ayında dsg ye güncelleme gekdiği kesinmidir, başka servise götürsem ne kadar ücret alırlar?

• Iki hafta once greentech sormustum. Bir arkadasin bacanagi satiyo. Bu araca ne dersiniz?

Simdi araci almaya yakinim. Bi isadami kullanmis. Gurcistana gidip gelmis. Araba Samsun da. 2013 Elegance Cr 1.6 tdi Dsg greentech 124 bin km. Kum sarisi. Araci sirket uzerine almis. 3 tane kazasi var. yetkili serviste degismis. Kaput ve on tampon ile sol arka kapi. 1700 lira, 11 bin lira ve 3500 lira hasar kayitlari cikiyo. Hasarlar yetkili serviste kayitli yapilmis.

Araci denedim hosuma gitti ama hasar fiyatlari aklimi kurcaliyo. Ne dersiniz? Alsam tekrar satarken sorun yasar miyim? Alsam piyasasi ne eder? Goruslerinizi rica ediyorum. Araci esime almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 30 Temmuz 2017; 9:48:12 >
  • p4ozgur kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 hafta önce 45 bin km bakımına soktum. Trabzon Skoda ckr'de. Şanzuman yazılım güncellemesi de yapıldı. Servis fişinde de yazıyordu. 1-2 vites yükseltme ve alçaltmalarında sarsıntı baya azaldı. Aracım 2014 temmuz çıkışlı 1.6 tdi Dsg. 3-4 ay önce Dsg yazılım geldi mi diye sorduğumda yok demişlerdi.
    Bakım ücreti yüzde 15 indirim sayesinde 592 TL tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinkeskin55 -- 30 Temmuz 2017; 10:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

Ben de 1 hafta önce 45 bin km bakımına soktum. Trabzon Skoda ckr'de. Şanzuman yazılım güncellemesi de yapıldı. Servis fişinde de yazıyordu. 1-2 vites yükseltme ve alçaltmalarında sarsıntı baya azaldı. Aracım 2014 temmuz çıkışlı 1.6 tdi Dsg. 3-4 ay önce Dsg yazılım geldi mi diye sorduğumda yok demişlerdi.
    Bakım ücreti yüzde 15 indirim sayesinde 592 TL tuttu

Aykan servis kesin olarak yapmadı o zaman güncellemeyi, acaba bu durumu nasıl ispatlarım?

• Arkadaşlar ben ikinci el bi Octavia aldım aracın sadece kullanım kılavuzu kitapçığı var servis bakım ve garanti için ayrı bi kitapçık oluyor mu acaba ?

• mask345 M kullanıcısına yanıt
    Mahsuru yoksa ne kadara aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.