Bildirim
YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (798. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar şu APP kısmını Ambition donanımda aktif etmenin bir yolu var mı? -
Merhaba,
Android ile mi yaptınız? Apple ile çok şey yapılamıyor diye biliyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jailbreak ile. Araç hareket halindeyken video tv bile izleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pumperking
Jailbreak ile. Araç hareket halindeyken video tv bile izleniyor.
Çok güzel olmuş. Nasıl yaptınız , aşamalarını söyler misiniz lütfen? -
Hocam NGXplay tweakini kuruyorsunuz.
Ngxplay içinden ekrana yansımasını istediğiniz uygulamaları seçiyorsunuz.sonra configure and respring dediğimizde işlem tamam.direk telefonu bağlayıp kullanıyorum araçta
Ngxplay 2 seçenek sunuyor native ve mirror.mirror direk ekranı yansıtıyor.tuş kilidi kapalıyken siyah ekran oluyor.nativede bolero ekranı kullanabiliyorsunuz ancak multitouch yok. Native seçeneğinde zoom özelliği ile yazıları 1 - 1.5 2 kat büyütüp küçüktebiliyorsunuz.mirrorda sadece fps ayarlanabiliyor.
Ben iptv izlemek için kullanmaktayım.bazen youtube açıyorum.çoğunlukla spotify.
Yandex navigation ve google maps güzel çalışmakta ancak ben kullanmıyorum. Apple haritalar işimi görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pumperking
Hocam NGXplay tweakini kuruyorsunuz.
Ngxplay içinden ekrana yansımasını istediğiniz uygulamaları seçiyorsunuz.sonra configure and respring dediğimizde işlem tamam.direk telefonu bağlayıp kullanıyorum araçta
Ngxplay 2 seçenek sunuyor native ve mirror.mirror direk ekranı yansıtıyor.tuş kilidi kapalıyken siyah ekran oluyor.nativede bolero ekranı kullanabiliyorsunuz ancak multitouch yok. Native seçeneğinde zoom özelliği ile yazıları 1 - 1.5 2 kat büyütüp küçüktebiliyorsunuz.mirrorda sadece fps ayarlanabiliyor.
Ben iptv izlemek için kullanmaktayım.bazen youtube açıyorum.çoğunlukla spotify.
Yandex navigation ve google maps güzel çalışmakta ancak ben kullanmıyorum. Apple haritalar işimi görüyor.
Çok teşekkür cevap için. Acaba bu işlem için bolero ekran smartlink uygulaması açtırmış mı olmamız gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabii ki.
Smartlink lisansı, obd2 soketi üzerinden araca tanımlanıyor.
Telefonun jailbreaklı olsa bile araç izin vermedikçe (carplay lisansı olmadıkça) ekranı yansıtamazsınız.
Vagcom ile crack gibi olayları zamanında epeyi araştırdım ama nafile. Yabancılar bile lisans satın alıp açtırmışlar.Lisans ise dvd kutusunda geliyor yarım saate kodlanıyor.
Merhaba..2014 1.6 tdi dsg elegance 58bin km'de aracım var..
Bu aralar;
-Aracın ön kısımlarından lakır lukur sesler duyuyorum. Bu ses bazen kasislerde bazense dönüşlerde duyuluyor. Ama çok abartılı bir ses değil. Dikkat edilince duyuluyor.
-Birde gaza ilk basışta "tık" diye ses geliyor bir yerden. Araç hangi hızda olursa olsun ayağı gazdan çekip tekrar bastığımda tık sesi geliyor.
Bu sorunları son birkaç haftadır yaşıyorum. Sizce nedeni ne olabilir? -
Ön kısımdan gelen sesler bende de var servise sormuştum onu ön takımlarda bir yerleri yağlıyorlar geçiyor ama belli bir süre son ra tekrar gelmeye başlıyor o sesler servise gittiğinizde söyleyin hallederler kesin çözümü yok diyorlar.Diğer ses konusunda bir bilgim yok. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: uthec_
Merhaba..2014 1.6 tdi dsg elegance 58bin km'de aracım var..
Bu aralar;
-Aracın ön kısımlarından lakır lukur sesler duyuyorum. Bu ses bazen kasislerde bazense dönüşlerde duyuluyor. Ama çok abartılı bir ses değil. Dikkat edilince duyuluyor.
-Birde gaza ilk basışta "tık" diye ses geliyor bir yerden. Araç hangi hızda olursa olsun ayağı gazdan çekip tekrar bastığımda tık sesi geliyor.
Bu sorunları son birkaç haftadır yaşıyorum. Sizce nedeni ne olabilir?
Süspansiyonların çalışma aralığı az olduğu için olabilir..Kasislerde hızınızı iyice azaltırsanız sorun gidiyor. -
Takmayın....
A3 sedan da da aynı sıkıntı mevcut.Maalesef servis de bana arada bir yağlamak için getirin dediler:) Maalesef bu sıkıntı kronik sanırım vag grubunda.... -
Octavia sport için kış lastiği alacağım. Orjinal ebat 225 45 R17 mi, 215 50 R17 mi daha uygun olacaktır? -
Dostum su sport modeli bir turlu goremedim. Dogru duzgun karsima.vrs cikiyor nette. Bende sport duusnuyprum nasil memnunmusun yakit olayi falan nasl
Arkadaslar merhaba bugun araci detayli bi temizlemeye koyuldum. Yedek lastige bi bakiyim dedim lastik 205 55 16 nexen. Lastiğimin orjinal ebadı 225 45 17 dunlop sport maxx.Hadi marka dunlop değil onu anlarımda ebadın 17 inç yerine 16 inç olması normal mi? Yedek lastiği kullanacak olsam arabada dengesizlik oluşturmazmı?
Firmalar son zamanlarda stepne lastikleri bir boy küçük koyuyor. Geçici olarak kullanacağınız için sorun teşkil etmez. -
aracı o km mi yoksa 2 elmi aldınız
Sifir aldim daha oncede bakmistim ebada yuzde 99 17 inc ebattaydi
quote:
Orijinalden alıntı: ankmrkz
Arkadaslar merhaba bugun araci detayli bi temizlemeye koyuldum. Yedek lastige bi bakiyim dedim lastik 205 55 16 nexen. Lastiğimin orjinal ebadı 225 45 17 dunlop sport maxx.Hadi marka dunlop değil onu anlarımda ebadın 17 inç yerine 16 inç olması normal mi? Yedek lastiği kullanacak olsam arabada dengesizlik oluşturmazmı?
Siz buradan yazınca ben de az önce aracıma (2017 1.4 Sport) baktım aynen yedek lastik 205/55/16 continental eco contact 5 miş. Evet bence de garip bir durum ama şöyle bir şey var; yedek lastiğin kullanılması halinde olumsuz bir durum ortaya çıkmayacaktır, lastik çapları aynı olduğu için hiç bir fark olmayacaktır sadece biri 16 biri de 17 ebatındadır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X