Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (796. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.455
Cevap
192
Favori
1.286.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamunali

Merhaba,

Ankara'da tavsiye edebileceğiniz özel servis var mı arkadaşlar?
    Babamın arabasının turbosu arızalanmış değişim gerekli demişler.
    Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İvedik organize sanayinde var benimde öğrencim olur Özgür usta 03123959250 Mehmet ipek in selamı var deyin ellerinden geleni yaparlar
  • Sevgili arkadaşlar 29 Ağustosta aldığım 1.6 tdi stayl paket aracımla bayram süresince 1600 km yol yaptım sadece şunu söyleyebilirim 2012 den beri 5 tane ford c max araca bindim boşa binmişim diyorum bu araca binince fordun çok yaktığını anladım sadece cmaxta yüksek oturma şekline alıştığım için bu araca inip binerken zorlanıyorum yaş 54 kiloda 110 olunca göbekten dolayı biraz zorlanıyorum ama sırf bu araç için zayıflayacam :) yakıt olarakta 100 km de 4.2 yaktım
  • 1.2 tsi baz modeli Pazartesi alıyoruz kısmetse. Yetkili servis dışında orjinal Skoda alaşım jantları bulabileceğimiz bir yer var mı İstanbul'da. Serviste 2 bini geçiyor jant değişikliği.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipekmehmet İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodo. K kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi ikilemde kalmıştım, çocukların ısrarı ile dün 1.4 Sport paketli aracı aldım.Skoda sayfasına girerseniz özelliklerini yani artılarını görebilirsiniz, benimkinde bir de ekstra parlak siyah jant (fiyat farkı 500 TL.) var. Eğer 1.4 style almayı düşünüyorsanız kesinlikle üzerine 3 bin daha koyup sport almanızı tavsiye ederim. 110.400'den 109.300'e düşürebildik ancak zira yeni paket olduğu için indirim oranı çok az imiş. Dün sakin kullanımla şehiriçi yaklaşık 30 km/h ortalama hızla 100 km'deki yakıt sarfiyatı 7.6 oldu.
  • Yeni skoda araç alacaklara tavsiyem Avek Otomotiv Çanakkale'den fiyat almaları.
    Yaklaşık 20 bayi ile görüştüm en iyi fiyatı burası veriyor.
    Buradan almasanız bile, bulunduğunuz ildeki bayinin nerelere kadar düşebileceğini biliyor olacaksınız.
  • Arkadaşlar merhaba aracım 2014 dsg geçen gün ani fren yaptım abs devreye girdi sıkıntı olmadı durdum ama araç D konumundayken vites N konumana geçti, dün de ani fren yapmak zorunda kaldım yine aynısı oldu araç bu sefer N konumuna geçip stop etti. Başına böyle şey gelen var mı? Yoksa araçların çalışma prensibi mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 11 Eylül 2017; 13:26:9 >
  • kodo. K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, daha önceki yorumlarda belirttim fakat tekrardan belirteyim, 1.0 motor mu olur, hantal olur o araba diyenlere hiç kulak asmayın, 1.0 motor araçta 200 tork 115 beygir güç var, canavar gibi gidiyor yakıt tüketimi de bir o kadar az, şehir içi(25-27 km ortalama hız ile) ortalamam 6.2 l/100km şehir dışında ise 5.2-5.4 l arasında yakıyor. Bu değerleri genelde araçta 3 kişi yani 220-230 kg bir ek yük varken yakalıyorum. Tek başıma şehir içi az trafik ile yani 35-40 km arası bir ortalama hız olması lazım 5.2 l/100km gördüğüm oldu. Bundan önceki aracım Honda Civicti, gerek sessizliği, gerek konforu, gerekse hızlanması ile her türlü hondadan önde diyebilirim. Hondaya göre zayıf kaldığını düşündüğüm tek şey virajlarda arabanın yere oturması ki buda normal Octavia Civic e göre bir tık daha yüksek.
  • 1,5 TSİ motor Almanya'da listelere girmiş.Muhtemelen bize 2018 model olarak gelir.
  • bsarmaz kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun aracınız.tekerine taş değmesin
    ben de birçok araç arasında kararsızım 125 binlere çıkamadığım için superbyi eledim.octavia sport için hangi bayiiden aldınız.bir de daha önce kullanmadım şu anki aracım alfa giu, performans olarak nasıl memnun musunuz.
  • serkan7621 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, aracı Adana Aykan'dan aldım, performans olarak çok tecrübe edememe rağmen aracın kendini güç anlamında bariz şekilde gösterdiğini söyleyebilirim. S modda yada manuel modda kullanımı son derece zevkli.
  • Yeni golf elektrikli olarak gelecek deniliyor.

400-600-800km menzilli olarak gelecek denilmiş.

2019 yılında elektrikli volkswagen motorları artık pazarda yer alacakmış gibi gözüküyor.
  • Arkadaşlar 2017 model makyajlı kasa Octavia'm ile aranıza katıldım. Style paket aldım alırken dikkat etmedim ve camlar krom çıtasız geldi. Şimdi taktırmak istiyorum servis takar mı sizce? Veya nerede taktırabilirim yan sanayi kaliteli bir yer tavsiye edebilir misiniz? Aracın duruşunu çok değiştiren bir unsur bence çok şık gösteriyor aracı.
  • Selam Arkadaşlar , yeni Octavia ile Yeni golfun , 1.4 motorlar için süspansiyonlarını karşılaştırabilecek birisi var mı?
    Babam için araba bakıyoruz , belinden kronik rahatsızlığı var o nedenle süspansiyonları olabildiğinde yumuşak konforlu bir araç bakıyorum. İki araçdaki lastik yanak genişliği 55.
    Geriye sadece hangi aracın süspansiyonunun daha konforlu olduğu kalıyor. Ben golfun süspansiyonlarını çok konforlu sanıyordum. Geçen hafta 1.0 golfu test ettik , 1.4 ve aşağısı golflerde arka süspansiyonlar yarı bağımsız bu arada. Golfun süspansiyonları, bozuk , çukurlu yollarda bendeki 2016 leon ile nerdeyse aynı çok şaşırdım. Yarı bağımsız ve tam bağımsız süspansiyonun bozuk yollarda çok etkisi oluyor mu?

Birde octavia lara ek donanımla Adaptif Şasi Kontrolü özelliği eklenebiliyormuş. Bu özelliğin comfort ayarı var , bunu deneyebilen oldu mu?
  • Merhaba, 2016 1.0 octavia sahibiyim. Çok memnunum. Zaman zaman 2017 tdi dsg golf kullanıyorum şirkette. Golf amortisörleri, sessizliği ile octavia' dan iyi. Ancak dizelin sesi ve performansı hoşuma gitmiyor. 1.0 bana daha atik geliyor düşük hızlarda. Vw, skoda, seat amortisörleri bence aşağı yukarı aynı, Fransız arabalarına göre daha sert.

• Octavia sport sahibi arkadaşlar sakıncası yoksa aracın resmini bana özelden atabilirler mi?bayilerde fotograf yok google da aratınca çıkan resimler var.aracı bi göremedim

• 80k model bence çok pahalı 15 ekle superb al sormak istediğim 69k olan 1.2 86 beygir nasıl aracı taşır mı yakıta etkisi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır cebelleşiyordum.sonunda

Öncelikle camera roll dan video izleyemedim.apple tv de oynuyor diyor ama görüntü yok.

Youtube landscape sadece tam ekran video izlerken oluyor yine de kullanışlı.

Facebooktan video izleniyor.

Yandex navigation canavar gibi çalışıyor :D

Safari çalırken telefon ekranı açık olmalı.safariden ülker link izlerken kilitleyebiliyoruz tam ekran videoda.

Videolar 30 fps diyor ama bence 24 fps iş görür.

Sadece 15 dk ilgilenebildim ilk görüşlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumperking -- 18 Eylül 2017; 21:46:45 >

• 2017 skoda octiva 1.4 tsi dsg mı 1.6 tdı dsg mı önerirsiniz?Genel olarak 1.4 tsi benzin tüketimi fazla diyorlar ama uzun yol yapmayacaksan dizelede gerek yok diyorlar ama karasız kaldım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 19 Eylül 2017; 13:47:45 >
  • 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.