Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (800. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.286.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trakia_

N11’de aldığım difüzör görünümlü krom aksesuar çok güzel oldu

Montajı Edirne’de sanayideki Oktay Aksesuar’da fön makinesiyle yaptırdım.

https://m.n11.com/skoda-octavia-a7-krom-difuzor-set-3-parca-2013-2017-P204596503

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

Hocam bundan alsak kesip sadece egzos gorunumlu hale getirebilir miyiz sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten satıcıda 2 parça ve 3 parça olarak satılıyor

Ben 3 parça olanı alıp uyguladım

Sen 2 parça olanı alırsan sadece egzoz uçlarına takabilirsin ortadaki parça olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Hocam zaten satıcıda 2 parça ve 3 parça olarak satılıyor

Ben 3 parça olanı alıp uyguladım

Sen 2 parça olanı alırsan sadece egzoz uçlarına takabilirsin ortadaki parça olmaz

Anladim hocam sagol.ya bu pahali geldi bana biraz krom serit alsak o sekile getirebilir miyiz acep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    El işçiliğin çok düzgünse yapabilirsin

Şu linkte burakk31 nickli arkadaş dediğin gibi yapmış ama işte yamalı gibi duruyor.

www.skodaturkey.com
    Octavia VRS Tampon, Difüzör ve Marpşiyel - Sayfa 4 - Skoda Forum ve Yardımlaşma Platformu / Skoda Turkey
    http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=39551&page=4
  • merhaba arkadaşlar. octavia ile ilgili birşey sormak istiyorum size. sizce sıfır octavia 1.0 tsi ambition almak mı mantıklı olur yoksa üzerinde 3-4bin ekleyip 2016 model düşük kilometrede superb mi almak daha mantıklı.
  • Arkadaşlar Skoda Octavia dizel ile ilgili herhangi bir kronik problem vs. Var mı?? Alım düşünüyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ones

merhaba arkadaşlar. octavia ile ilgili birşey sormak istiyorum size. sizce sıfır octavia 1.0 tsi ambition almak mı mantıklı olur yoksa üzerinde 3-4bin ekleyip 2016 model düşük kilometrede superb mi almak daha mantıklı.

Sıfır aracın tadı herzaman başka olur süper b d segmentinde bir araba tercih meselesi, bence süper b alana kadar biraz daha bütçeyi zorlayıp yıl sonu yaklaşmışken 1.6 tdi almanız daha iyi olur rahat rahat binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 12 Aralık 2017; 16:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Arkadaşlar Skoda Octavia dizel ile ilgili herhangi bir kronik problem vs. Var mı?? Alım düşünüyorum. Teşekkürler.

Çok genel bir soru olmuş, her arabada kronik sorun olur kafanıza takmayın alın gönül rahatlığıyla binin memnun kaırsınız, Benim araç, 2014 model tdi 65.000 km de daha fren balatalarını bile değiştirmedim şükür bir sıkıntısı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 12 Aralık 2017; 16:14:56 >
  • FX1 F kullanıcısına yanıt
    dediğiniz doğru. dizelini alabilsem çok daha iyi olur. ama sene sonu olduğu için sanırım araç kalmamış. bir iki yere sordum etrafımda yoktu dizelinden. gerçi maddi olarakta o fiyatlara çıkmak biraz zor olur benim için, ama olsaydı değerlendirilebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX1

quote:

Arkadaşlar Skoda Octavia dizel ile ilgili herhangi bir kronik problem vs. Var mı?? Alım düşünüyorum. Teşekkürler.

Çok genel bir soru olmuş, her arabada kronik sorun olur kafanıza takmayın alın gönül rahatlığıyla binin memnun kaırsınız, Benim araç, 2014 model tdi 65.000 km de daha fren balatalarını bile değiştirmedim şükür bir sıkıntısı olmadı.

2013 model 90 binde balatalarım değişmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

quote:

Orijinalden alıntı: FX1

quote:

2013 model 90 binde balatalarım değişmedi

Çok iyi km yapmışınız, zaten yeni takacakları balata arabanın fabrikada takılan balataları kadar uzun ömürlü olmuyor.

• Arkadaşlar merhaba. Henüz 3 ayını doldurmamış arabamda smartlink ekran gitti. Ses var ama görüntü yok. Var mı başına böyle birşey gelen? Sabah çalışıyordu, poğaça almak için durdum, tekrar çalıştırınca ekran yoktu. Servis yolu gözüktü galiba.
  • 2016 TDI Octavia da kasis ve parke taşlı yollarda arka taraf çok sallanmaya başladı sebebi ne olabilir. Arka amortisörler bozulmuş olabilirmi.

• Selamlar, 1.4 TSI dsg sport donanım Octavia ile aranıza katıldım. Kış lastiği için ne önerirsiniz? Arabayı İstanbul’dan aldığım için bize İstanbul-Ankara yolculuğu göründü. Lastik ölçüleri 225/45/17 ve araç Ankara'da kullanılacak.

Ayrıca kış için jant+lastik kombinasyonu kullanan arkadaşlar varsa onların da önerilerini almak isterim. 17 inç yerine 16 inç jant+lastik nasıl olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofdgn -- 22 Aralık 2017; 18:13:50 >
  • Ben brigston aldım ama yorum yapacak bilgim yok

• K-ompLo kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bizide bilgilendirin lütfen

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Birkaç saat sonra kendiliğinden düzeldi. Geçiciymiş, teşekkürler.

• K-ompLo kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ofdgn

Selamlar, 1.4 TSI dsg sport donanım Octavia ile aranıza katıldım. Kış lastiği için ne önerirsiniz? Arabayı İstanbul’dan aldığım için bize İstanbul-Ankara yolculuğu göründü. Lastik ölçüleri 225/45/17 ve araç Ankara'da kullanılacak.

Ayrıca kış için jant+lastik kombinasyonu kullanan arkadaşlar varsa onların da önerilerini almak isterim. 17 inç yerine 16 inç jant+lastik nasıl olur acaba?

hocam hayırlı olsun, araç resimleri, tüketim ve sürüş deneyimlerinizi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.