Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.455
Cevap
192
Favori
1.286.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, paylaşırım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-ompLo kullanıcısına yanıt
    Ben ülkedeki ilk smartlink açtıranlardanım. 2015 temmmuz çıkışlı. Araç aküdeyken telefonu bağlarsanız bazen sıkıntı yaratabiliyor. Araç Çalışır vaziyette taktığımda çalışmama sorunu yaşamıyorum. Kablo orjinal olmalı, gerçi ben ağ örgülü dayanıklı birşey kullanıyorum. 3 ayda bir kablo çatlıyordu, güneş, sıcak, soğuk derken. Bir de telefon modeli önemli. 5s ile 7 arasında hız farkı var carplayde.

ios 10.2.1 versiyon ve altında iseniz güncellemeyin, youtube linkini mesaj olarak gönderirken ekranda oynatıyor.

Jailbreak varsa ngxplay'i tavsiye ederim. Büyük bir talihsizlikle ios11'e geçtiğimden dolayı elim kolum bağlı kaldı.

En önemli kısmı yazmamışım. Eğer siyah ekran beya bu cihaza bağlanılamıyor deyip güç vermeyi kesiyorsa. En az yarım saat kontak kapalı beklemeli. Sebep nedir bilmiyorum. Araç çalışırken telefonu bağlamaya başladıktan sonra hata almadım.
    Servis de bilmiyor sadece lisansı tekrar yüklüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pumperking -- 23 Aralık 2017; 19:29:49 >

• Merhaba, vosmer Bornova 1.6tdi manuel ambition için 101.750 fiyat verdi. Ne düşünüyorsunuz fiyat hakkında?

• Katalogda sadece sport donanımda krom cam çerçeve bulunduğu gösterilirken, hem style hem de sport donanımda sadece alt ve arka yan tarafta cam çerçeve bulunuyor. Sport donanımda camlarda çepeçevre krom kaplama bulunması gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofdgn -- 23 Aralık 2017; 22:2:10 >
  • 2011-2012 model dizel dsg li model 120.00 - 140.000 km bir octavia tavsiye eder misiz bir arkadaşım almayı düşünüyorda
  • ofdgn O kullanıcısına yanıt
    Ben petlas snow master kullanıyorum memnunum kış lastiği olarak araştırdığımda en üstte continental ts850-860 vardı goodyear ultragrip 7-8 michelin alpin a5 nokian var ama bunların fiyatları yüksek varsa imkanın conti al petlas fiyat performans olarak iyi bu 3.kışım olacak bi sıkıntı yok dediğim gibi ama lastik etiket değerleri olarak diğerleri daha iyi
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, netteki başka Skoda forumlarında Nokian WR D4 daha çok tavsiye edilmiş. Birkaç bayi arayıp fiyat sorduğumda, biri “Nokian iyi lastiktir; ama burası da Finlandiya değil kardeşim, ben sana Falken öneririm.” dedi

Bakalım, henüz karar vermedim. 16 inç orjinal Skoda çıkma jant bulsam kış için 16 inç jant+lastik kombinasyonu da yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofdgn -- 27 Aralık 2017; 12:10:13 >
    Kış lastiğinin her markası, ısı 7 derece ve altı için etkili oluyor. Fiyat perfomans lastiği arıyorsanız, petlas alın. Yok ben çok uzun omurlu ve az km geçerim diyorsanız, conti veya nokian alın.

Ben 2 ay önce orjinal 16 jantlara kışlık conti ts 860 aldım. Orjinal 16 lastiklerini de sattım.

17 yazlık jant ve lastik de aldım ayrıca.

• Ben geçen kış 16 inç nokian aldım. wd4 sanırım. Çok memnunum. Lastik güven veriyor. Aynı zamanda çok sessiz. Yakıt tüketimi de yazlık cıntinentalden yarım litre daha az. Continental eskidi tabi bunun da farkı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Nokian'da karar kıldım; ama eğer 16 inç jant bulursam 205/55/16 Nokian olmazsa 215/55/17 Nokian.
    Nokian gayet iyi bir tercih satıcının önerdiği falken de zaten petlasın grubunda abdulkadir özcanın markalarından biri. Finlandiya örneği de ilginç olmuş burada düşmüyor mu kardeşim 7 derecenin altına sıcaklıklar sanırsın buzlu yol için çivili lastik alıyorsun :)
  • Skoda’da yıl sonu kampanya varmış: Seramik kaplama (tek kat, 15 mikron kalınlığında), ön kaput koruma, motor koruma, ön camlara cam filmi, yağmur suyu kaydırma özelliğiyle ilgili bir şey daha 3 bin lira yerine 2 bin lira. Önerir misiniz?

• Selamlar, bugün Octavia sport otomatik aracımızı İstanbul’dan teslim aldık. Alır almaz da Ankara yolculuğu yaptık. Bayiden çıktıktan sonra depoyu fulledik. Yaptığımız yolculuğa ilişkin yol ve yakıt verileri şu şekilde gerçekleşti:

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

Araç üzerinde gelen 17 inç 4 mevsim lastiklerle yolculuk yapıldı. İki kişiydik. Bagaj boştu. Konfor konusunda araç için yapılan eleştirileri ben de yaşadım:

Süspansiyonların sertliği daha önce de bahsedilmişti zaten, bu nedenle darbeler ne yazık ki içeri yansıyor.

Bozuk asfaltta ve yine bozuk olmasa da asfaltın karakterine göre yol sesi var.

110 km/s hızlarda rüzgar sesi gelmeye başlıyor; ancak tolere edilemez değil.

Yolculuğu eco modda yaptık. Bayide de ilk 1000 km’de eco modda kullanmamız tavsiye edildi. Eco modda ara hızlanmalarda ilk anda biraz nazlı davransa da gaza biraz daha yüklendiğinizde rampa falan dinlemiyor. Önceki aracım 2011 otomatik Astra 115 beygir benzin lpg’liydi. Bu güzergahı o araçla da yaptığım için çok dramatik bir fark olduğunu söyleyebilirim.

Ankara’ya geldiğimizde şehir içi trafikte start-stop’u da deneyimleme şansım oldu. Açıkçası bana biraz sarsıntılı çalışıyor gibi geldi.

Şimdilik bu kadar araç iç-dış foto yakın zamanda paylaşmaya çalışacağım.

İyi forumlar, mutlu yıllar

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

- Araçta, çok iyi olmayan yol şartlarında ön konsoldan gelen herhangi bir trim sesi dikkatinizi çekti mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmmcagdas

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

- Araçta, çok iyi olmayan yol şartlarında ön konsoldan gelen herhangi bir trim sesi dikkatinizi çekti mi acaba ?

Teşekkür ederim, bir trim sesi dikkatimi çekmedi; ama zaten bugün otoyolda kullandım aracı. Tahminimce dediğiniz sıkıntı kendini daha çok şehir içi kullanımda gösterecektir. Bundan sonrası için daha dikkat ederim.

Yalnız bu akşam aracı kullanırken geri geri giderken bir yandan frene basıp bir yandan direksiyonu sağa sola çevirirken gıcırdama gibi bir ses işittim. Eşim bu sırada dışardaydı ve lastiklerden ses duyduğunu söyledi. İnşallah lastik sesidir:)

Duyduğunuz ses Skoda'da kalsik bir ses o yüzden takılmanıza gerek yok.

Ayrıca süspansiyonlar sert demişsiniz lastik havalarınıza bir baktırın derim.Aracı ilk teslim alırken bazen lastik havalarını 40 basabiliyorlar.

Lstik havalarını 32-33 yaparsanız süspaniyon o kadar sert gelmeyecektir.
  • Teşekkür ederim, aracı teslim alırken tanıtan arkadaş basınçları kontrol ettim, ayarladım demişti, bir de ben bakayım.

• Merhabalar..
    Bir süredir araştırdığım otolar arasında takıldım.. Aslında büyük bagaj kapağı nedeni ile octavia'dan yanayım ama öte yandan da donanım konusunda az verip çok istiyor gibi.. tipik vw mantığı var sanki..
    sahibinden.com ilanlarına bakıyorum şu özellikleri bir arada bulunduran bir octavia var mı anlayamadım. Bana yardımcı olur musunuz.....?
    1-2014-2016 model arası,
    2- Ön Park Sensörü,
    3- Arka Park Sensörü,
    4- Geri Görüş Kamerası,
    5- Yokuş Kalkış Desteği,
    6- Hız Sabitleme,
    7- Otomatik Vites,
    8- Dizel

özelliklerde bir Octavia var mı?
  • cunsav C kullanıcısına yanıt
    Ön park sensoru sipariş ile geliyor. Arka kamera için emin değilim. Ancak emin olun arka park sensoru varken arka kameraya gerek olmuyor.

Diğer yazdiklariniz var.

Benim aracım 2013, arka kamera hariç hepsi var, ekstra anahtarsiz giriş ve çalıştırma da var fabrikasyon.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Forumlardan birinde ön park sensörü sonradan uyumsuz oluyor şeklinde yazılar vardı. Ben de acaba orjinal olarak montajlı model var mı diye öğrenmek istedim..
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.