Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (803. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.455
Cevap
192
Favori
1.286.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garip durum. Sonucu merak ediyorum doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende 2016 1.6 dgs octavia ile aranızdayım araçdan genel olarak memnunum ancak arkadan ses geliyor ilginç bir şekilde sağ arka taraftan alırken aracı arka sağ lastik jantının eğri olduğunu öğrendim ve düzeltirmiştim lastik tamircisine ama ses hala geliyor sebebi konusunda bilgi verebilicek varmı ?
    şimdiden teşekkürler
  • FX1 F kullanıcısına yanıt
    Aynı lastiği yaklaşık 2 ay önce aldım aynı ebatlarda. Yaklaşık 3000 km dir kullanıyorum. Kesinlikle güzel ve konforlu bir lastik ayrıca ıslak performansı çok iyi. Tavsiye ederim ben memnunum.

• Arkadaşlar merhaba

1 ay önce Yeni octavia Sport ile aranıza katıldım. Daha önceki aracım 1.2 tsi dsg Leon'du. Octaviadan hem sport donanımın doluluğu hem performans hem bu performansa göre yakıt, hemde genişlik olarak son derece memnunum. Gördüğüm kadarıyla leona göre bir nebzede olsa iyileşmiş olsada hala amortisör konforunda tam tatmin olmadım. Yaptığım araştirmalar sonucu Bizim araçlara uyumlu Bilstein B4 gazlı amortisör buldum fakat henüz değiştirmedim. Bu konuda bir fikri olan kullanmış olan veya önerilerini yazabilecek olan varsa sevinirim.
  • sero.polat S kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir ses?

Sağ arka taraftan yakıt deposu sesi geliyor olabilir. Skoda da ve başka bir çok markada var bu ses.

Depoda yakıt yarıdan aşağı indiğinde ses kesiliyorsa, kesin depo sesidir.

• Direksiyonu soyulan değişim yaptıran oldu mu acaba ?
  • yeni farkettim bolero ekranda yukarıdan aşağıya ince bir cizgi var 1 haftadır hergün dikkat ettim gitmiyor anca fm frekaslarında beyaz renk var ise birde araba km az kaldığında araç oraya geldiğinde belli oluyor bu durumla karşılastınızmı ne yaparlar komple ekran mı değişir acaba
  •  YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

Arkadaslar resimde de görülüyor orta konsoldaki alüminyum şerit çatlamış bunla karşılaşan varmı yada ne yapmalı?

• cunsav C kullanıcısına yanıt
    2014 1.6 tdi dsg elegance aracımda ön park sensoru ve gerigörüş kamerası yok onun dışında hepsi var +sunroof

Geri görüş kameralı multimedia sistemli bir araç sipariş etmiş olan varsa o iki özellikte içine girmiş olut benden yanlış hatırlamıyorsam 1.5-2 bin gibi bir rakam istenmişti ilaveten bnde istemedim şayet 2014-2016 arası alırsanız araç garantisi bitmiş olacağından kendiniz iyi bir geri görüşlü media set alıp takabilirsiniz

• TAŞIMACILAR.COM
    Skoda’dan dev teslimat
    http://www.tasimacilar.com/skodadan-dev-teslimat-19013h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Octavix

Aynı lastiği yaklaşık 2 ay önce aldım aynı ebatlarda. Yaklaşık 3000 km dir kullanıyorum. Kesinlikle güzel ve konforlu bir lastik ayrıca ıslak performansı çok iyi. Tavsiye ederim ben memnunum.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, 4 lastik almak pahalı gelecekti, iki tane pirelli P7 225/45/17 aldım öne taktırdım öndekileri de arkaya aldırdım öndekilerde aynı lastikti, tanesi 400 liraya geldi gayet iyi oldu yüksek hızlarda direksiyonda titreme vardı o kayboldu yağ gibi kayıyor araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 22 Şubat 2018; 15:20:21 >
  • Merhaba arkadaslar

Bende 2017 makyjlı 1.6 tdi dsg optimal ile aranizdayim.Aractan genel olarak memnunum.Genis,yakiti az,yol tutusu gayet güzel,süspansiyon konforu tatminkar fakat yüksek hizlarda bir önceki aracım olan Astra K rüzgar ve motor sesi anlaminda Octaviadan cok daha sessizdi.

Araci sabahlari calistirdigimda sag ön taraftan fış fış fış fış seklinde bir ses geliyor bu normal mi acaba.Birde stop ettikten sonra yüksek bir fan sesi duyuyorum.

Bu durum sizin araçlarınızda da var mı acaba

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhantasalp -- 23 Şubat 2018; 0:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantasalp

Merhaba arkadaslar

Bende 2017 makyjlı 1.6 tdi dsg optimal ile aranizdayim.Aractan genel olarak memnunum.Genis,yakiti az,yol tutusu gayet güzel,süspansiyon konforu tatminkar fakat yüksek hizlarda bir önceki aracım olan Astra K rüzgar ve motor sesi anlaminda Octaviadan cok daha sessizdi.

Araci sabahlari calistirdigimda sag ön taraftan fış fış fış fış seklinde bir ses geliyor bu normal mi acaba.Birde stop ettikten sonra yüksek bir fan sesi duyuyorum.

Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 2014 tdi var yüksek hızlarda motor sesi çok yok zamanla motor alışır. Rüzgar sesi 120 yi geçince her arabada farklı sevilerde oluyor fazla can sıkıcı bir durum değil, Duyduğunuz fan sesi de aracın Dizel Partikül Filtresi (DPF) temizliğidir. Ara sıra aracınız manuelse yüksek devirlerde kullanın otomatikte S konumunda kullanın temizlik yapar. Eğer durunca yapmaya devam ederse motoru kapatmayın bekleyin bitirdikten sonra durdurun. Çok memnun olacağınız bir araç.

• Merhaba

Octavia ile ilgili bir sorum olacak, Octavia makyajlı kasada vw grup araçlarda olan auto hold yani durduğun zaman ayağını fenden çeksen bile aracın hareketini engelleyen sistem var mı acaba

• Arkadaşlar, 2017 sıfır octavia aracım var. İlginç bir sorunum var. Yağmurlu havalarda kapı camını açıp kapattıktan sonra cam yüzeyinde su damlaları hiçbir şekilde sıyırılmıyor, aynen kalıyor. Servise sorduğumda camların yağmur süpürme gibi bir özelliği yok denildi. Sizce bu normal midir? Polo da bile gayet güzel siliniyordu camlar, tşkler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    hill holder var.auto hold yok.
  • kürşat alp K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

Vw grup bu aracın donanımında neden bu kadar cimri anlayamıyorum, leon da falan standart bir özellik bu.

Piyasada bircok c sinifi araç Orta donanımı Octavia style dan daha dolu

• Merhaba arkadaşlar,

16" minoris veya ilias alaşım jant arıyorum. Satmak isteyen varsa talibim. Bir de servislerde fiyatları ne civarda 16" jantların acaba?
  • Arkadaşlar merhaba
    Birkaç ay içinde aracı yenileme niyetindeyim. Octavia en büyük aday. Eğer alırsam full paket bir araç almayı düşünüyorum. Şuan ek paket olarak colombus ekran ve koltuk ısıtma sipariş verilebiliyor mu. Şuan ekleyebileceğimiz paketler neler . Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX1

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantasalp

Merhaba arkadaslar

Hayırlı olsun güle güle kullanın bende 2014 tdi var yüksek hızlarda motor sesi çok yok zamanla motor alışır. Rüzgar sesi 120 yi geçince her arabada farklı sevilerde oluyor fazla can sıkıcı bir durum değil, Duyduğunuz fan sesi de aracın Dizel Partikül Filtresi (DPF) temizliğidir. Ara sıra aracınız manuelse yüksek devirlerde kullanın otomatikte S konumunda kullanın temizlik yapar. Eğer durunca yapmaya devam ederse motoru kapatmayın bekleyin bitirdikten sonra durdurun. Çok memnun olacağınız bir araç.

Hocam cevabiniz icin tesekkür ederim fakat bahsettigim ses ilk calistirdigimda oluyor.Dpf sesi gibi degilde birsey sürtüyor gibi bir ses.Fış fış fış şeklinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.