Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (805. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.455
Cevap
192
Favori
1.286.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2016 model skoda octavia 1.6 tdi style cr paket araç alarak aranıza katıldım. bitliste yaşıyorum ve 205/55/r16 yaz lastiği alacağım. önerileriniz ne olabilir. michelin primacy4, continental contipremium 5, lassa driveways ve bridgestone turanza t001.
  • alper492 kullanıcısına yanıt
    Michelin ı önermem. Continentali de son zamanlarda ülkemize yaptığı çirkin yayından dolayı tavsiye etmem. Bridgestone alınabilir bence güzel lastik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • michelin primacy4 yumuşak ve sessiz olması nedeniyle tavsiye ediliyor. Conti maalesef ülkemize karşı terbiyesiz tok satıcıdır. Bitlis'teki yolların durumuna göre Petlas, Lassa, Nokian, Kumho seçebilirsiniz.
  • Peki nokian eline 2 205/55/ r16 94w xl alıp kullanan var mı aranızda arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper492

merhaba arkadaşlar 2016 model skoda octavia 1.6 tdi style cr paket araç alarak aranıza katıldım. bitliste yaşıyorum ve 205/55/r16 yaz lastiği alacağım. önerileriniz ne olabilir. michelin primacy4, continental contipremium 5, lassa driveways ve bridgestone turanza t001.

Türkiye yolları için en iyi lastik Goodyear Efficientgrip Performance 4 kanallı Polonya üretimli olanlarıdır.

Orta sert bir lastik ve ıslak kuru zemin performansı oldukça iyidir.

Yaz lastiği alacaksanız ilk tercihiniz olsun derim....

Bahsettiğiniz markaları farklı araçlarda deneme şansım oldu ama TR yolları için en ideali Goodyear.

İnceleyip iyice araştırmanızı tavsiye ederim...

Kış lastiği alacaksanız da yaşadğınız yerde çok kış kar oluyorsa Nokian'dan şaşmayın

• Teşekkür ederim kardeşim

• Beyler kimler cam filmi yaptırdı aracına?

Arac iç bej döşeme ile atr35 - 1 numara cam filmi açık mı kalır?

Film taktırmak için gittim dün bir firmaya, ısrarla 2 numara taktırmam için baskı yaptılar. Amacım sadece güneşten korunmak, araç dış renk beyaz, iç döşeme bej. Cam film uygulama markası Llumar. Önerilerinizi rica ederim.

Hatta fotoğraf paylaşan olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Ben llumar’ın 2 numarası ve ön cama 0.5 olanı yaptırmıştım çok memnun kaldım, ilk başta çok koyu gibi gelmişti bir hafta da alıştım şiddetle tavsiye ederim

İstanbul Anadolu yakasındaysanız Lumar Ahmet tavsiye ederim.İşciligi çok iyidir...

Bana 3 numara yaptı...Aracın içi bej olduğu için güneş ışığını yansıtıyor ve sunroof da olduğu için zaten içi oldukça aydınlık duruyor...

Bu yüzden bendeki filmler 2 numara gibi gözüküyor ve içerdeki kişiler de belli oluyor...

Filmler RayBan camı gibi hafif yeşil tonlu ve orjinal karartılmış cam gibi duruyor..

Kesinlikle Lumar tavsiye ederim

• 3 numara cam filmi ile kapalı havalarda içerisi net gözüküyor mu peki?

Son kanun düzenlenmesinden sonra 2 numara cam filmi bile sorun olur diye söyleniyor ama... bilmem ki nasıl seçim yapsam.

Yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

Bence en ideali 2 numara Llumar muayeneden en kötü hafif kusurla geçer ama 3 numara zor gibi sanki🤔

• cunuvar C kullanıcısına yanıt
    Ben sorun çıkacağını düşünmüyorum

Ben yaptırırken 2 numara düşünüyordum ama Ahmet ısrarla 3 dedi ve karışma işime diyerek yaptı.

İyiki de beni dinlememiş 2 numara gibi duruyor çünkü

Aşağıya fotoğraf ekledim.

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

• Teşekkürler.
    ATC serisi mi kullandınız, ATR mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 1 Nisan 2018; 14:11:35 >
    ATR

• fiyat bilgisi nedir peki?

bir de bayilerde difüzör ya da krom eksoz çıkışı var mıdır? ya da dışardan alsam anadolu yakasında montajını yaptirabilecegim bir yer var mi? ankara'lı olunca istanbul'a yabancıyım

• Arkadaşlar sytle 1.0 dsg için aldığınız en fiyat nedir acaba?
  • Vierna V kullanıcısına yanıt
    Cam filmi için mi yoksa düfüzör görünümlü krom parça için mi soruyorsun?

Eğer cam filmi souyırsan 350tl vermiştim...

Eğer difüzör görünümlü korm parça için soruyorsan 200tl fiyatı vardı N11'den çek ve indirim ile 150 gibi bir fiyata geldi.

• uygulamasıni siz mi yaptiniz?

• Vierna V kullanıcısına yanıt
    El becerlileri konusunda kazmayım ben.Çok yeteneksizim o yüzden bir modifiyecide fön makinesi yaardımıyla uygulamayı yaptırdım.

10tl vermiştim onun için.
  • istanbul içi yetkili servis önerebilecek var mı acaba? tercihen avrupa yakası.
  • 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.