Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (806. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.455
Cevap
192
Favori
1.286.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracıma geri görüş kamerası taktırdım.

Aşağıdaki linkte bulunan Dursun Usta tarafından montajı yapıldı.

450TL'ye yapıyor.

1 haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Kamera kalitesi HD değil ama fazlasıyla iş görüyor.

Düşünenler varsa sorularını cevaplayabilirim.

Montajı yarım saat civarında sürüyor.

Dursun KELEŞCANyoutube
    SKODA OCTAVİA OEM GERİGÖRÜŞ KAMERA MONTAJI VAG COM GİZLİ ÖZELLİK AÇMA 0542 800 65 84
    https://www.youtube.com/watch?v=HDSg8Bocw8s

• Güle güle kullanın.
    Standart Bolero ekrana mı uygulandı?
    Aracınız kaç model, 2013 modellere uygulanıyor mu?
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Standart bolero ekranına uygulandı

Videoda telefon var arayıp sorabilirsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son zamanlarda istanbul da bakım için ücret alan var mı? Araç 90bin bakımına girecek, en son bakımına 45binde girmiş yetkilide, bende şanzıman güncellemesi için yetkiliye girsin istiyorum,
  • Bende octavia dsg style donanım almak istiyorum. Ama bütçem elvermiyor. Şu an liste fiyatları 160.000 lere dayandı. En düşük teklifi nerden alırım. Birde ön park sensörü muhakkak olmalı hangi bayiye soruyum?

• intravenoz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça aldınız?

• intravenoz İ kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız? Acaba şu anda kaç teklif ederler

• Arkadaşlar 2014 Octavia tdi dsg için 4. yıl (46600 km) bakımı için randevu aldım.
    1150 TL fiyat çekti yetkili servis. %10 indirimleri varmış. Bin küsür TL bayılacam.
    Ne işlem yapılacak diye sordum. standart filtreler dışında hiç bir şey yok.. Sizin oralarda da fiyat böyle mi?
  • hakan1636 kullanıcısına yanıt
    Aynen Trabzon'da da fiyat o kadar ve indirim de %10 kadarcık. Normal bakımdan fark olarak sadece yakıt filtresi değişecekmiş.

• Arabama ambians aydınlatma yaptırdım.

4 kapıya da oldu.Bence çok da güzel şık oldu.

Ne dersiniz?

Edirne Tanır Oto'da yaptırdım.Selçuk(Skoda Algurlar serviste elektrikçi olarak çalıştı) kendi aracı gibi ilgilenip yaptı sağolsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 6 Temmuz 2018; 14:8:58 >

• Bunlar da gece görünümleri :

• trakia_ uygulamanız gerçekten güzel olmuş. Acaba mahsuru yoksa işlemler nasıl yapıldı ve neye mal oldu? Bir de gördüğüm kadarıyla araç iç aydınlatmalar beyaz. Hangi ampülü kullandınız bunlarda ve arıza ışığı yakma olayı oldu mu? Bilgiler için Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

trakia_ uygulamanız gerçekten güzel olmuş. Acaba mahsuru yoksa işlemler nasıl yapıldı ve neye mal oldu? Bir de gördüğüm kadarıyla araç iç aydınlatmalar beyaz. Hangi ampülü kullandınız bunlarda ve arıza ışığı yakma olayı oldu mu? Bilgiler için Şimdiden teşekkür ederim.
    hocam bu şerit led neon sanırım ampul gibi durmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfaydin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam...

Önceki sayfalarda aracın iç aydınlatmaları için kullandığım ledleri yazmıştım.Photon marka kullanmanızı tavsiye ederim.Arıza ışığı yakmıyor.Sadece plakalık arıza ışığı yakıyor onu da gidip vag kodlamadan plakalığı led olarak güncelletirseniz södürüyor.Plakalık hariç hiç bir yer arıza ışığ yakmaz.

Geleyim kullanılan ışıklara...

Plakalık ve Ayna altları için Photon 7020

İç aydınlatma,ayak aydınlatması,torpido ve bagaj için Photon 7017 kullandım.

İnternette mevcut N11'den alabilirsiniz.Uygun fiyatları var.

Gelelim son yaptırdığıma dediğiniz gibi ip neon KGN marka aldım ama şuan piyasada yok aşağıdaki ürün de muadil bir üründür.
    urun.n11.com
    Süper 2mt Beyaz Araç İçi Torpido Ledi İp Led İp Neon El Wire - n11.com
    https://urun.n11.com/led-far/super-2mt-beyaz-arac-ici-torpido-ledi-ip-led-ip-neon-el-wire-P196888041

İçlerinde 1 adet beyin çıkıyor ayrıca harici olarak dışardan 2 adet beyin aldım 20tl'ye...

4 metre tüm kapılar için yeterli oluyor.

Işıklar cam açma düğmelerine bağlanıyor.İşlemler için 4 kapı döşemesi sökülüyor zaten bu yüzden Skoda'da çalışan elektrikçi arkadaşı seçtim gözü kapalı söküp taktığı için.

Kapıyı döşemesi bütün olarak çıkıyor ayrı parçalara ayrılmıyor.Söküp içinde geçiriyor falçata ile boyunu geçirip mevcut aralığa oturtuyor ve içten beyindeki kablolara bağlantısını yapıp beynin diğer tarafnı cam açma yerindeki elektirik kısmına kadar uzatıp elektrik bağlantısını yapıyor.

Her kapı için işlem yaklaşık 40dk civarı sürüyor sökme takma bağlantı yapma ve geri montaj.

Bu yüzden elektrikiçinizin el becerisinin iyi olması ve sökme takma işlemleri için Skoda tecrübesi olması avantaj olacaktır.

Yardımcı olabilmişimdir umuarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 13 Temmuz 2018; 14:13:0 >

• Herkese merhaba aslında bu tip konularda en azından son 2 3 ayda yazılan tüm mesajları okumadan soru sormayı sevmem ama acil bilgiye ihtiyacım var.

2018 model 1.0 tsi dsg style donanım almayı planlıyorum. Youtube daki incelemelerde aracın tek kusuru darbe emiş ve izolasyon olarak anlatılıyor. Ama ben bu youtuber lara çok güvenmiyorum 2018 model kullanan arkadaşlar yol boyaları, küçük çukurlar, logar kapakları ve kasis girişlerinde arabanın hissettirdiği konfor hakkında yorum yapabilir mi. Dün karoq kullandım. Konforuna, sürüşüne bayıldım ama fiyatlar inanılmaz ve bir kuruş inmiyorlar. O yüzden octavia ya yöneldim. Şu anda 2016 megane 4 hb aracım var. Onun konforundan memnunum ama küçük geliyor. Tavsiye ve yorumlar için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. Eli olmadığı için ben vazgeçtim km yapmayacak biri için aslında ideal. Fakat bayilerde yok ve yakın zamanda gelmeyecek biliyorum. Sordunuz mu siz?

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Aracın ikinci eli gayet iyi bence.Bir defa çekiş iyi vergisi düşük konforu klasına göre çok iyi.Bagaj ve iç hacim oldukça geniş.Fiyat performans oldukça iyi tavsiyem 0 yerine 2.el bakın 2018 model style sunrooflu bir araç 117 civarında görmüştüm sahibinden'de.

Gelelim eksi yönlerine.Süspansuyon sert yani çukura girince denildiği gibi darbeyi hissettiriyor.120km sonrası rüzgar sesi biraz var ama öyle çok abartıldığı kadar yok.Normal bu ses Passat araçlarda da var sanırım yan ayna yapısından kaynaklı.

Dış ortam sesini alıyor bunun nedeni geçen abiyans aydınlatma yapmak için kapı döşemeleri sökülünce anladım içinde tek bir yalıtım yok saca direk yan döşemeleri monte etmişler.

Aslında hazır söktürmüşken yalıtım malzemesi koydursam mı diye de düşünmedim değil.

Kısacası benzer araçlar kıyas ederseniz alabileceğiniz en ideal fiyat performans aracı Octavia 1 sene beklerseniz Jetta 2019 yeni kasa ile geliyor ama Doğuş oto şuan ciddi maili sıkıntıda batabilirler.En son VW para yatıramadıkları için araç göndermemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 15 Temmuz 2018; 11:52:15 >

• bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. 2019'da octavia'da kasa değiştirecek anladığım kadarı ile.
    Kasım'a kadar bekleyip takip edeceğim.
    İstediğim fiyat bandında bir octavia bulursam 0 bulamazsam 2. el bakacağım.
    O kadar güzel araba yapıp neden biraz da konfor için süspansiyon üzerinde oynama yapmazlar.
    neyse konuyu takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakia_ çok teşekkür ederim bilgiler için.
  • Doğuş un batma olayı bilgisi nerden çıktı arkadaşım?

Şaşırdım bu yorumunuza. Doğru luğu konusunda bi yorum yapınız bence. Söylenti mı? Kesin kaynak mı?

Vw Seat Skoda gibi en çok satılan araç grubunun mümessili batacak duruma geldiyse vay halimize.

• 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.