Şimdi Ara

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

Bütçene tek uyan araç palio. O paraya rezil haldeki corsaları verirler. Polo ların da 2000 modellerinden 17-18bin tl istiyorlar görsen beğenmezsin arabayI. Palio larda da tek kapı olanlar van dan bozma oluyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-gelen-alir-184143209/detay

Bel altı boyalı ve ilk gelen alır lafına gıcığım ama araç temiz gözüktü lpgsi de var

Paliolarin en az kac model ve kac km olmasina dikkat etmeliyim hocam sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    o zmn 2000 model clio alabilirsin 12 13 e var
  • Peugeot 106 Quiksilver tam genç işi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

quote:

Bütçene tek uyan araç palio. O paraya rezil haldeki corsaları verirler. Polo ların da 2000 modellerinden 17-18bin tl istiyorlar görsen beğenmezsin arabayI. Palio larda da tek kapı olanlar van dan bozma oluyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-gelen-alir-184143209/detay

Bel altı boyalı ve ilk gelen alır lafına gıcığım ama araç temiz gözüktü lpgsi de var

Paliolarin en az kac model ve kac km olmasina dikkat etmeliyim hocam sizce

Temiz kullanılmış kmsiyle oynanmamış olsun da 170-180bin bile iş görür. 2002de yeni kasa gelmişti. 2. el araba almak zor iş. Özellikle km düşürme olayları mide bulandırıyor. Fazla inceleyince de şizofrene bağlıyorsun Azami dikkat gösterin ve bilen birileriyle hareket edin derim. 2005 hor kullanılmış araç olacağına 2001 olsun temiz olsun aynı şekilde 120bin kmde perişan bakımsız araç yerine 180bin km de bakımlı olanı tercih etmek daha doğru, kolay gelsin.

Vallahi dogru soyluyosun, bu araba arastirma yuzunden ne iş kaldı nede okul. Pcyi sadece forumlarda arastirmak ve ilanlari takip etmek icin kullaniyorum sirf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fa229

99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Bende babamın üzerine yaptırıcam trafik sigortası 200 300 lira daha az çıkar o yüzden Şimdi hocam 1.4 gls mi swing mi GLS ler daha dolu oluyormuş sanırım bende onları düşünüyorum şu an ama artıları eksilerini söylerseniz sevinirim. Acemi için ideal bir arabamı, yakıt durumu özellikle benzinli mi kullanıyosunuz lpgli mi ve ne kadar yakıyor sizi üzüyor mu, ve arıza çıkaran bir araba mı? sürekli tamirciye para harcamak istemiyoru marabadan soğumıyım. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Oncelikle araci 98 aralik ayinda sifir aldigimizi belirteyim. Yani yaklasik 16 senedir kullaniyoruz. Arac 1.4 16v 90 beygirlik motorlu. Gls donanimi olarak geciyor. Gls ust modeldir 16v 90 beygirlik motoru vardir. Swing ise 98 yilina kadar 1.4 60 beygir, sonrasinda ise 1.2 16v 65 beygir olarak cikti. 16 sene boyunca afacin cikardigi tek sorun yaklasik 4 sene once fan musuru oldu. Onu da 20 tl ye orjinaliyle degistirdik. Onun disinda hicbir problem cikarmadi. Sonucta eski bir araba, sorun cikarmiyacagi garantisi veremem ancak sinifindaki en sorunsuz araclardan biri diyebilirim. Yakiti sehir icinde biraz fazla sehir disi 90 100 gibi hizlarda makul. Motoru sinifina gore guclu. Paslanma belirtisi yok. Bizimki benzinli. Hic tup takilmadi. Tavsiye ederim. Ayni yil ayni sinifta arac alacak olsam yine aynisini alirdim.

• bence palio, parçası da ucuz olur
  • Öncelikle hayırlı olsun. Sana önerim Alfa Romeo 146. Tam sizlik benlik. Sportif ve oturaklı. Alfa Romeoyu bilen bilir araştırabilirsiniz. Ancak yazılan şeyler genelde ekonomi hastası insanların duşuk devirde sürmekten kaynaklanan sorunları da göreceksiniz. Devirli kullanırsanız kolay kolay bişey olmaz. 146 dan 156 ya terfi eden biri olarak ikisininde harika modeller olduğunu size gonul rahatlığıyla söyleyebilirim. Tum fiat ve lancia parçaları takılabiliyor. Bostancıda çok iyi özel ustaları vardır. Farklı olmak istiyorsanız Alfa Romeo 146 diyorum. Alırken Twinspark motorlusunu almaya özen gösterin. Twinspark motoru ayrıca araştırabilirsiniz. Kesinlikle incelemeniz ve üstünde durmanız gereken bir model. 1.4 Tspark yaklaşık 105-110hp güç üretmekte. Lpgli bir model bulursanız zaten çok az yakar. Bir kaç görsel ekleyeceğim. Hayırlısı olsun.
     YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    Başlığı görünce " Vaay adam parasını kazanmış zengin olmuş, evin ikinci şoförüne araba bakıyor " algısı oluştu. Aklım çıktı, çıkıyordu. Maç vurdu herhalde başıma.
  • quote:

quote:

quote:

99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Bende babamın üzerine yaptırıcam trafik sigortası 200 300 lira daha az çıkar o yüzden Şimdi hocam 1.4 gls mi swing mi GLS ler daha dolu oluyormuş sanırım bende onları düşünüyorum şu an ama artıları eksilerini söylerseniz sevinirim. Acemi için ideal bir arabamı, yakıt durumu özellikle benzinli mi kullanıyosunuz lpgli mi ve ne kadar yakıyor sizi üzüyor mu, ve arıza çıkaran bir araba mı? sürekli tamirciye para harcamak istemiyoru marabadan soğumıyım. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Oncelikle araci 98 aralik ayinda sifir aldigimizi belirteyim. Yani yaklasik 16 senedir kullaniyoruz. Arac 1.4 16v 90 beygirlik motorlu. Gls donanimi olarak geciyor. Gls ust modeldir 16v 90 beygirlik motoru vardir. Swing ise 98 yilina kadar 1.4 60 beygir, sonrasinda ise 1.2 16v 65 beygir olarak cikti. 16 sene boyunca afacin cikardigi tek sorun yaklasik 4 sene once fan musuru oldu. Onu da 20 tl ye orjinaliyle degistirdik. Onun disinda hicbir problem cikarmadi. Sonucta eski bir araba, sorun cikarmiyacagi garantisi veremem ancak sinifindaki en sorunsuz araclardan biri diyebilirim. Yakiti sehir icinde biraz fazla sehir disi 90 100 gibi hizlarda makul. Motoru sinifina gore guclu. Paslanma belirtisi yok. Bizimki benzinli. Hic tup takilmadi. Tavsiye ederim. Ayni yil ayni sinifta arac alacak olsam yine aynisini alirdim.

Hocam bende genelde şehir içi kullanıcam yılda 1 defa şehir dışına çıkarım o kadar o da belki yani, Bakarsam 1.4 16v 90 beygirlik motoru önerirsiniz sanırım, swinglere göre daha iyi ve donanımlı anladığım kadarıyla. Aracın kaliteli olduğunuda biliyorum bakalım hocam hayırlısı yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Alegria

Başlığı görünce " Vaay adam parasını kazanmış zengin olmuş, evin ikinci şoförüne araba bakıyor " algısı oluştu. Aklım çıktı, çıkıyordu. Maç vurdu herhalde başıma.

Aman hocam maç deme gözünü seviyim şoförlük olayı da yanlış yazmışım arkadaşlar sağolsun uyardı. Önce bi sürücü olalımda sonra da kimbilir şöför oluruz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: surrealist2

ben olsam o bütçeye kesinlikle l megane coupe alırdım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-temiz-coupe-sahibinden-182373544/detay

sağolun ama 5 kapı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Öncelikle hayırlı olsun. Sana önerim Alfa Romeo 146. Tam sizlik benlik. Sportif ve oturaklı. Alfa Romeoyu bilen bilir araştırabilirsiniz. Ancak yazılan şeyler genelde ekonomi hastası insanların duşuk devirde sürmekten kaynaklanan sorunları da göreceksiniz. Devirli kullanırsanız kolay kolay bişey olmaz. 146 dan 156 ya terfi eden biri olarak ikisininde harika modeller olduğunu size gonul rahatlığıyla söyleyebilirim. Tum fiat ve lancia parçaları takılabiliyor. Bostancıda çok iyi özel ustaları vardır. Farklı olmak istiyorsanız Alfa Romeo 146 diyorum. Alırken Twinspark motorlusunu almaya özen gösterin. Twinspark motoru ayrıca araştırabilirsiniz. Kesinlikle incelemeniz ve üstünde durmanız gereken bir model. 1.4 Tspark yaklaşık 105-110hp güç üretmekte. Lpgli bir model bulursanız zaten çok az yakar. Bir kaç görsel ekleyeceğim. Hayırlısı olsun.

çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, bu aracıda inceliyeyim enine boyuna. Yakıt durumu önemli benim için, fazla üzmeyecek gibiyse düşünürüm tipi çapıda oturaklı araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence palio, parçası da ucuz olur

hangi yıl aralıkta olanları aramalıyım hocam, ve 1.2 16v olanları iyiymiş sanıırm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

o zmn 2000 model clio alabilirsin 12 13 e var

teşekkürler sağolun bakıyım, özellikle şu modelini almalısınız onlar tutuluyor dediğiniz var mı?
  • Bende ilk aracımı almak için araştırıyorum. 3 ay olda ortada birşey yok. En başta sizin gibi bir fiyat limiti kotmuştum ama olmuyor. İnsan mecburen arttırmak zorunda kalıyor.

En son 24 bin limit koydum :). Ve Laguna 2lere 2004-2006 model bakıyorum artık yapacak birşey yok. :)
    İnsan 13 bin limitte içine sinecek araba bulamıyor. Kötü R19ların temizleri 15-16 satıyorlar. İnsanın zorunda gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Bende ilk aracımı almak için araştırıyorum. 3 ay olda ortada birşey yok. En başta sizin gibi bir fiyat limiti kotmuştum ama olmuyor. İnsan mecburen arttırmak zorunda kalıyor.

En son 24 bin limit koydum :). Ve Laguna 2lere 2004-2006 model bakıyorum artık yapacak birşey yok. :)
    İnsan 13 bin limitte içine sinecek araba bulamıyor. Kötü R19ların temizleri 15-16 satıyorlar. İnsanın zorunda gidiyor.

bi gün polo alıcam karar verdim diyorum, 2. gün corsa diyorum, şimdide 98 99 00 accent gls lere yönelmiş bulunmaktayım. Böyle devam ediyor benim süreç açıkçası Allah herkesin yardımcısı olsun valla zor işmiş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AreY

Aceminin alacağı tek marka Fiat

Aldımmıda 2 3 yıl kullanmak istiyorum hocam, fiatida o kadar karaliyolar ki cok kararsizim

Fiatın karalanacak yanı çok doğrudur. Ama olabilecek en büyük masrafları bile bütçe açısından sizi yormaz diye düşünüyorum. Yaşlı araçlarda ne kadar güvenilir marka olursa olsun neler yaşanacağını kimse bilemez tam bir piyango dur... Ben Fiat diyorum...
  • polo bende düşünüyorum fakat fiyatlar çok yüksek....
  • quote:

quote:

quote:

Aceminin alacağı tek marka Fiat

Aldımmıda 2 3 yıl kullanmak istiyorum hocam, fiatida o kadar karaliyolar ki cok kararsizim

Fiatın karalanacak yanı çok doğrudur. Ama olabilecek en büyük masrafları bile bütçe açısından sizi yormaz diye düşünüyorum. Yaşlı araçlarda ne kadar güvenilir marka olursa olsun neler yaşanacağını kimse bilemez tam bir piyango dur... Ben Fiat diyorum...

şimdide fiatında araçları benim bütçeye göre yeni modelleri yok ki pek, 2 yıl falan oynuyor. Opelin kalitesiyle karşılaşıncada eski olmasına rağmen opel daha konforlu ve kaliteli deniyor. Ama daha yeni temiz bir palio bulabilirsem o da cazip geliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.