Şimdi Ara

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rover 200 veya honda civic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    doğru diyosunuz hocamda tofaş düşünmüyorum ya, her polis çeviriyo gına gelir adama. Şahit oldum bi arabayı 3 farklı polis 2 saat içinde çevirdi
  • 1- ŞÖFÖR değil, şoför.
    2- Araba kullanarak para mı kazanıyorsunuz? Şoförlük bir meslektir.

Kazasız sürüşler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zvjezdan kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam
  • ot kullanıcısına yanıt
    olabilir detaylı bakıp araştırmak lazım sağolun hocam
  • bakıyım hocam detaylı olarak sizin önerinizede sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

ford fiesta 1.25. cok seri, kullanmasi zevkli, az yakan bi arac. 1998-2002 arasi bulabilirsin o fiyata. makyajli kasa olan "gülen yuz" onceligin olsun.

bakıyım hoca teşekkür ediyorum sizede, bakarken gözünüze çarpan ilanların linkini atabilirseniz çok sevinirim. Araç görüntü olarakta hoşuma gitti, detaylı inceliyim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

1- ŞÖFÖR değil, şoför.
    2- Araba kullanarak para mı kazanıyorsunuz? Şoförlük bir meslektir.

Kazasız sürüşler...

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

Rover 200 veya honda civic

rover 200 lerin yakıt tüketimi hakkında bilginiz varmı? cevabınız için teşekkürler
  • 1.4 polo al keyfine bak
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    1.4 ile 1.6 arasında 1.4ü mü seçmeliyim, piyasada çoğunlukla 1.6 var sanırım. Aralarında nasıl bi fark var, 1.6lar 75lik oluyodu sanırım arabaya yetmiyo falan diye okudum forumlarda ama bilgin varsa bilgilendirirsen keyiflenirim
  • Yumurta kasa accent gls olabilir az yakar parça ucuz konforlu sayılabilir

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Ekim 2014; 10:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Yumurta kasa accent gls olabilir az yakar parça ucuz konforlu sayılabilir

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

evet hocam sağolun en az kaç model ve kaç kmde olsa daha iyi olur, bunada bakmıştım 1.5 olanı tutuluyormuş piyasada gayette güzel deniyordu

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-temiz-coupe-sahibinden-182373544/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-coupe-1.6-16v-2000-model-183524839/detay

Hayırlı olsun.
  • Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    GLS modelleri en full paketidir klima vs. var 98-2000 arası bulabilirsiniz denk getirirseniz yeni kasalardan da alabilirsininz uygun fiyata size tavsiyem aracın tüm sorgulamalarını yaptırın elbette bu yaşta ki bir aracın kazası olabilir ancak büyük çaplı kazalara karışmışsa uzak durulması gerekir bazı araçların km'si ni düşürüyorlar millette a bu temizdir diye alıyor sonuç hayal kırıklığı arabadan anlayan birisiyle gidip ve tanıdık bir tamirciye sağına soluna iyice baktırıp öyle almanızı tavsiye ederim yada en sağlıklısı yetkili servise götürüp kızağa çektirin neyi var neyi yok çıkar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-temiz-coupe-sahibinden-182373544/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-coupe-1.6-16v-2000-model-183524839/detay

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim ilgin ve alakan için ama 5 kapı düşünüyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

GLS modelleri en full paketidir klima vs. var 98-2000 arası bulabilirsiniz denk getirirseniz yeni kasalardan da alabilirsininz uygun fiyata size tavsiyem aracın tüm sorgulamalarını yaptırın elbette bu yaşta ki bir aracın kazası olabilir ancak büyük çaplı kazalara karışmışsa uzak durulması gerekir bazı araçların km'si ni düşürüyorlar millette a bu temizdir diye alıyor sonuç hayal kırıklığı arabadan anlayan birisiyle gidip ve tanıdık bir tamirciye sağına soluna iyice baktırıp öyle almanızı tavsiye ederim yada en sağlıklısı yetkili servise götürüp kızağa çektirin neyi var neyi yok çıkar zaten.

Tamirci yönünden sıkıntı yok tanıdığım 2 yakın sıkı usta var birde bende kendim sigortacıyım alıcağım aracın plakasından, şaşisinden tramerine detaylı şekilde bakıcam. Evet hocam duydum çok oynama yapılıyormuş. Bu arada sigorta yönünden isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim, sormak istediğiniz birşey falan varsa özelden pm atabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum

• Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır bende bu fiyat aralıklarında araba bakmaktayım. Şuana kadar pek çok araç kıyaslaması yaptım. Bende kararsız kaldım.

- 98-01 arası paliolara baktım. 1.4 motoru kimse önermiyor. 1.2 motorunda sadece 16valf olanı öneriliyor. 8valf olanlar lpg de dahi şehir içi yakıtı çok harcıyormuş. 40 kuruş gibi bir rakamlarda. 1.6 motorda da aynı şekilde 16valf öneriliyor. Gaz'a uyumu da pek iyi değilmiş palioların. Bu yüzden benim düşüncem palioda 1.2 16 valf benzinli iyidir.

- 96-99 arası Toyota Corolla 1.6 GLi lere baktım. Efsane kasa diye geçiyor piyasada. Km olarak hiç takmayın deniliyor. Aracı 900.000 km de hala kullananlar varmış. Genelde de piyasada 13bin lira civarı 93 model 400.000 km de olanlar bulunuyor. Kışa doğru fiyatların 2-3 bin lira ineceği söyleniyor lakin 1.6 GLi 97 modelleri şuan 16-20 bin lira arası bir fiyatlarda. Bu araç için de kış ı bekliyorum.

- 95-99 arası Polo 5 kapı baktım. Bunlarda da 1.6 motor lpg önerisi var. Yakıt olarak yakıtta cimriliği yokmuş :) 1.4 önerenler de var bu konuda biraz arada kaldım gibi. Ama benim tercihim 1.6 olur.

- 96-00 arası Corsa 1.4 önerileri var. Lpg de performansı güzelmiş ve yakıtta da iyiymiş. Sınıfının en geniş iç hacmi bunlardaymış ki ben de bu zamana kadar en ufak bu araç sanırdım :) Bu da olabilir benim açımdan.

- Hyundai Accent 1.5 GLS yani yumurta kasa. Lpg ye uyumu güzel deniliyor. Bu fiyat aralığında aile için alınabilecek en iyi araç olarak gösteriliyor. Rakipleri corolla, albea. Aracın parçaları ucuz. Fiat tan sonra piyasada en çok parçası olan araç modeliymiş. Tek bir kronik sıkıntısı varmış. O da en konsol çatlamasıymış. Ön konsol sert bir maddeden yapılmış ve kasislerde esnek olmadığı için çatlamalar oluyormuş. Aynı zamanda güneşten de çatlama yapıyormuş. Bunun için bazı arkadaşlar tedavi yöntemleri geliştirmiş. Fiber kaplama, deri kaplama gibi.

Bende araba bakmaya araştırmaya devam etmekteyim. İlk baktığımda fiyat aralığım 10-11 bin lira idi. Şuan 14 e kadar çıkmış bulunmaktayım. Kalbim şuanda accent yumurta kasa ile corolla efsane kasalarda (tabi fiyat düşerse). Eğer temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum. Bu arada yaşım 22 ama aracımı aile aracı olarak almak istiyorum. Aynı zamanda ticaret ile uğraşıyorum ufaktan gerekirse araca yükleme yapabileyim. Ama kesinlikle station wagon düşünmüyorum. Tipleri hoşuma gitmiyor :)

Güncel bir bilgiye ulaşırsam tekrardan yazarım. Hayırlı günler...

• ŞÖFÖR değil, ŞOFÖR.

• cengizalcan kullanıcısına yanıt
    Detayli ilgin ve aciklaman icin cok tesekkur ederim hocam sagolasin, ama ayni kriterlerde araca bakiyoruz ve hepte benim dusundugm araclar. Bende kışı bekliyorum o zaman artik hangisinin temizini bulursam alıcam nasipse. Hepimize kazasıs belasız sürüşler. Gelismeler olursa bekliyorum hayirli aksamlar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.