Şimdi Ara

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evvela

polo bende düşünüyorum fakat fiyatlar çok yüksek....

hemde çok yüksek geçen bizim orda yolda gördüm bi polo 98 model hb. hasarlı, boyalı, üstünde ufak cam açıkmış su giriyo diye slikonla köşeleri kapatmış arabayı perişan etmiş 16bin isstiyordu adam, kapat abi gözünü seviyim dedim. Çıldırmışlar.. en iyisi 2 ay falan beklemek lazım piyasa 1-2 bin tl ucuzluyormuş
  • Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    onlarda 200 yaptığını iddia edenler var, çekiş konusunda sorun yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

onlarda 200 yaptığını iddia edenler var, çekiş konusunda sorun yaşamazsın

yok artık daha neler ne 200ü
    onu sen denicen artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

onu sen denicen artık

200 yapsan o arabada kanatlanır uçar hocam, bi kere ağırlık olarak mantıklı değil o arkadaş iti sıkmış anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

quote:

99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Bende babamın üzerine yaptırıcam trafik sigortası 200 300 lira daha az çıkar o yüzden Şimdi hocam 1.4 gls mi swing mi GLS ler daha dolu oluyormuş sanırım bende onları düşünüyorum şu an ama artıları eksilerini söylerseniz sevinirim. Acemi için ideal bir arabamı, yakıt durumu özellikle benzinli mi kullanıyosunuz lpgli mi ve ne kadar yakıyor sizi üzüyor mu, ve arıza çıkaran bir araba mı? sürekli tamirciye para harcamak istemiyoru marabadan soğumıyım. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Oncelikle araci 98 aralik ayinda sifir aldigimizi belirteyim. Yani yaklasik 16 senedir kullaniyoruz. Arac 1.4 16v 90 beygirlik motorlu. Gls donanimi olarak geciyor. Gls ust modeldir 16v 90 beygirlik motoru vardir. Swing ise 98 yilina kadar 1.4 60 beygir, sonrasinda ise 1.2 16v 65 beygir olarak cikti. 16 sene boyunca afacin cikardigi tek sorun yaklasik 4 sene once fan musuru oldu. Onu da 20 tl ye orjinaliyle degistirdik. Onun disinda hicbir problem cikarmadi. Sonucta eski bir araba, sorun cikarmiyacagi garantisi veremem ancak sinifindaki en sorunsuz araclardan biri diyebilirim. Yakiti sehir icinde biraz fazla sehir disi 90 100 gibi hizlarda makul. Motoru sinifina gore guclu. Paslanma belirtisi yok. Bizimki benzinli. Hic tup takilmadi. Tavsiye ederim. Ayni yil ayni sinifta arac alacak olsam yine aynisini alirdim.

Hocam bende genelde şehir içi kullanıcam yılda 1 defa şehir dışına çıkarım o kadar o da belki yani, Bakarsam 1.4 16v 90 beygirlik motoru önerirsiniz sanırım, swinglere göre daha iyi ve donanımlı anladığım kadarıyla. Aracın kaliteli olduğunuda biliyorum bakalım hocam hayırlısı yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Evet 90 beygirlik olani oneriyorum. Sehir icinde oldukca seri bir arabadir nispeten guclu motoru ve kisa vites oranlari sayesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, bu aracıda inceliyeyim enine boyuna. Yakıt durumu önemli benim için, fazla üzmeyecek gibiyse düşünürüm tipi çapıda oturaklı araba

Dediğim gibi 1.4Twinspark motor size yeterli gelecektir yanına lpg sizi clio veya polodan daha mutlu edecektir. Aynı yakıta çok daha fazla performans, yol tutuşu, sağlamlık. Eğer karar verirseniz önden vurulmamış olmasına özen gösterin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-cok-temiz-aile-araci.full-bakimli.muayene-yeni-177789333/detay

Şehir içi 28 kuruş yaktığını söylüyor 2.0Ti motorlusunun. Oldukça temiz bir görüntüsü var bi araştırın derim pişman olmazsınız.

Edit: Çevikliğini şu videodan izleyebilirsiniz. 1.4 Ts (2.20 dk da göreceksiniz.)
    https://www.youtube.com/watch?v=bQ6SOJl7894

Buda clio nun aynı yerdeki testi muhtemelen 1.6 gti modeli tek kapılı başka bir modeli yok bildiğim kadarıyla. :)

https://www.youtube.com/watch?v=CWWKIuf-9-c

Sürekli el freni ile dönüyor, yoksa araba önden kaymaya meyilli. Önden çeker araçların hastalığı ayrıca araştırabilirsiniz. Alfa da öyle bir sorun yok görüldüğü gibi. Pilot gözü kapalı girip çıkıyor, o ince orjinal lastik ebatlarına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 23 Ekim 2014; 19:25:17 >

• ben kışı beklemedeyim o zamana gen2 bulursam alacağım bulamazsam 416 HB alacağım kasım sonu düşer inşallah diyorum

Proton Gen 2 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanD. -- 23 Ekim 2014; 18:13:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: surrealist2

ben olsam o bütçeye kesinlikle l megane coupe alırdım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-temiz-coupe-sahibinden-182373544/detay

sağolun ama 5 kapı düşünüyorum

imkanın varsa sana önerilen palio ya ve clio ya bin sür. Birde bu aracı sür. Keşke bundan alsaydım dersin sonra. Ama illede 5 kapı dersen senin bileceğin iş tabiki.

• Önceliğin polo olsun az yakar o dediğin arabalara gore de sağlamdır ikinci eli de çok sağlam bulursan al
    Polo bulamazsanız size tavsiyem corsa ama corsa lar biraz çok yakiyormus
  • quote:

Benimde en çok kafama 2si yatıyor, hele temiz güzel bi polo bulabilsem çok güzel olucak. 1.6 ve 1.4 diye ayrılıyor birde, hangisine yönelmeliyim. Cevabın için teşekkür ederim bu arada

Poloda 1.4 olmasına özen göster.
    Corsa 1.2 öneririm ecotech motor motoruna göre seri atak acemi için birebir.Yok yokuşta bayilmasin çok binmem zaten dersen 1.4 olsun corsada anladığım kadarıyla benzin düşünüyorsun.

2 gun once arkadasima peugeot 106 quicksilver aldik sirali tuplu 12.75 liraya on numara arac sunrooflu falan o fiyata cok temiz almak mumkun aldigimiz aracin fotografihttp://www.directupload.net/file/d/3784/f898bqjf_jpg.htm

• Febr kullanıcısına yanıt
    "--ah şefeeer, şefer!"
    şaka bi yana, düzeltme için teşekkürler.
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    araç güzelmiş kazasız belasız sürüşler inşallah, bende dün akşam bi 306 baktım platinium 213.000 de 15bin istedi çocuk bende sıcak bakmadım, otobanda yan dönmüş araç zaten ama temiz bi pejo güzel olabilir. 5 kapı 106 mı bakmalıyım yoksa 306 mı sizce. Yakıt durumları nasıl ve ilk araç için uygun mu bu araçlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

Benimde en çok kafama 2si yatıyor, hele temiz güzel bi polo bulabilsem çok güzel olucak. 1.6 ve 1.4 diye ayrılıyor birde, hangisine yönelmeliyim. Cevabın için teşekkür ederim bu arada

Poloda 1.4 olmasına özen göster.
    Corsa 1.2 öneririm ecotech motor motoruna göre seri atak acemi için birebir.Yok yokuşta bayilmasin çok binmem zaten dersen 1.4 olsun corsada anladığım kadarıyla benzin düşünüyorsun.

poloların piyasası şuan çok yüksek hele 1.4 ler daha da yüksek. corsada da 1.4 16v düşünüyorum hocam 1.2ler gitmiyo deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, bu aracıda inceliyeyim enine boyuna. Yakıt durumu önemli benim için, fazla üzmeyecek gibiyse düşünürüm tipi çapıda oturaklı araba

Dediğim gibi 1.4Twinspark motor size yeterli gelecektir yanına lpg sizi clio veya polodan daha mutlu edecektir. Aynı yakıta çok daha fazla performans, yol tutuşu, sağlamlık. Eğer karar verirseniz önden vurulmamış olmasına özen gösterin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-cok-temiz-aile-araci.full-bakimli.muayene-yeni-177789333/detay

Şehir içi 28 kuruş yaktığını söylüyor 2.0Ti motorlusunun. Oldukça temiz bir görüntüsü var bi araştırın derim pişman olmazsınız.

Edit: Çevikliğini şu videodan izleyebilirsiniz. 1.4 Ts (2.20 dk da göreceksiniz.)
    https://www.youtube.com/watch?v=bQ6SOJl7894

Buda clio nun aynı yerdeki testi muhtemelen 1.6 gti modeli tek kapılı başka bir modeli yok bildiğim kadarıyla. :)

https://www.youtube.com/watch?v=CWWKIuf-9-c

Sürekli el freni ile dönüyor, yoksa araba önden kaymaya meyilli. Önden çeker araçların hastalığı ayrıca araştırabilirsiniz. Alfa da öyle bir sorun yok görüldüğü gibi. Pilot gözü kapalı girip çıkıyor, o ince orjinal lastik ebatlarına rağmen.

hocam fark orta da cidden, sizin yorumlarınız sayesinde ciddi ciddi araştırıp incelemeye başladım gerisi artık kısmet bakalım. Temiz bişey bakıyım ben benim limitim dahilinde de bulabilirim gibime geliyor

• seat leon eski kasası ve polo derim ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Bende babamın üzerine yaptırıcam trafik sigortası 200 300 lira daha az çıkar o yüzden Şimdi hocam 1.4 gls mi swing mi GLS ler daha dolu oluyormuş sanırım bende onları düşünüyorum şu an ama artıları eksilerini söylerseniz sevinirim. Acemi için ideal bir arabamı, yakıt durumu özellikle benzinli mi kullanıyosunuz lpgli mi ve ne kadar yakıyor sizi üzüyor mu, ve arıza çıkaran bir araba mı? sürekli tamirciye para harcamak istemiyoru marabadan soğumıyım. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim

Oncelikle araci 98 aralik ayinda sifir aldigimizi belirteyim. Yani yaklasik 16 senedir kullaniyoruz. Arac 1.4 16v 90 beygirlik motorlu. Gls donanimi olarak geciyor. Gls ust modeldir 16v 90 beygirlik motoru vardir. Swing ise 98 yilina kadar 1.4 60 beygir, sonrasinda ise 1.2 16v 65 beygir olarak cikti. 16 sene boyunca afacin cikardigi tek sorun yaklasik 4 sene once fan musuru oldu. Onu da 20 tl ye orjinaliyle degistirdik. Onun disinda hicbir problem cikarmadi. Sonucta eski bir araba, sorun cikarmiyacagi garantisi veremem ancak sinifindaki en sorunsuz araclardan biri diyebilirim. Yakiti sehir icinde biraz fazla sehir disi 90 100 gibi hizlarda makul. Motoru sinifina gore guclu. Paslanma belirtisi yok. Bizimki benzinli. Hic tup takilmadi. Tavsiye ederim. Ayni yil ayni sinifta arac alacak olsam yine aynisini alirdim.

Hocam bende genelde şehir içi kullanıcam yılda 1 defa şehir dışına çıkarım o kadar o da belki yani, Bakarsam 1.4 16v 90 beygirlik motoru önerirsiniz sanırım, swinglere göre daha iyi ve donanımlı anladığım kadarıyla. Aracın kaliteli olduğunuda biliyorum bakalım hocam hayırlısı yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Evet 90 beygirlik olani oneriyorum. Sehir icinde oldukca seri bir arabadir nispeten guclu motoru ve kisa vites oranlari sayesinde.

hocam bende çoğunlukla şehir içi kullanıcagım ıcın yakıtı aklımda sorun bitek, pek üzeceğini sanmıyorum ama istanbul trafiği malum dur kalk çok olucak ve yavaş kullanmak gerekıyor genelde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam genelde şehir içi kullanıcam ve istanbul trafiği malum dur kalklar bolca olucak, yakıt konusu üzer mi diyorsunuz kmde kaç krş gibi bi sarfiyatım olur

• Önereceğiniz araç broadway doğan şahin değilse PARÇASI UCUZ muhabbetini bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 24 Ekim 2014; 11:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.