Şimdi Ara

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sen kafanı hiç karıştırma. Opel Corsa iyi bir seçim.
    Hem piyasası olan bir araba olduğundan satarken zorluk yaşamassın.

Yalnız 2002 ve sonrası Opel Corsa'ya bak. Onların kasası daha güzel. İstediğin fiyatlara o kasa araba bulabilirsin. Senin dediğin 1999-2000 kasalar güzel değil bence.
  • 99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
  • Sana kendi arabami oneriyorum, 1.7 dti corsa, belirttigim rakamin biraz uzerine aldim,almak istersen yardimci da olurum, yakit olarak sehirdisi 4.4 litre tukrtiyorum karma kullanimda 5.5 civari tuketiyor.

Konforsuz ama kullanmasi keyifli.Parcalari ucuz.Kronik sorunlari halledildigi takdirde isuzu menseili motoruyla uzun yillar sorunsuz binilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasayı takip ediyo musunuz bilmiyorum ama 2002 ve sonrası benim fiyatlara yok. Şimdi acayip şişirilmiş durumda fiyatlar aralık-ocak gibi düşer fiyatlar o zamana kadar arayış içindeyim o zaman olabilir belki ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

99 model corsa 1.4 araca sahibim. (Arac babam uzerine) Tavsiye ederim, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.

Bende babamın üzerine yaptırıcam trafik sigortası 200 300 lira daha az çıkar o yüzden Şimdi hocam 1.4 gls mi swing mi GLS ler daha dolu oluyormuş sanırım bende onları düşünüyorum şu an ama artıları eksilerini söylerseniz sevinirim. Acemi için ideal bir arabamı, yakıt durumu özellikle benzinli mi kullanıyosunuz lpgli mi ve ne kadar yakıyor sizi üzüyor mu, ve arıza çıkaran bir araba mı? sürekli tamirciye para harcamak istemiyoru marabadan soğumıyım. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama 1.7 dti düşünmüyorum hocam, varsa ilan linki pm den atın bakıyım yinede belli olmaz kısmet işi.

• Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    İkinciye bence bulaşmayın. Sol ön far yanında çatlak var. Arka tampon sanki değişmiş sonradan oturtulamamış gibi. İlki daha temiz görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

Cümleten herkese merhaba. Ehliyeti yeni aldım yani sınavları kazandım ama emniyetten alması kaldı, akabinde araba bakma heyecanıda başladı. Çok zor olacağı kesin sizlerin sayesinde telefonumu da bu forumda, yardımlar aracılığıyla almıştım. (Lg G2 )

Şimdi siz tecrübeli abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin önerilerine tamamen açığım, inşallah hep beraber güzel bi araba bulucaz. (İstanbuldayım bu arada) LİMİT EN FAZLA 13.000 LİRA. İlk araç olucağından ileride satıcağım zaman fazla zorlanmayacağım ve aynı zamanda da acemiye gidecek bi araba olmalı. Yakıt durumuda üzmesin mümkünse.

Benim vardığım sonuçlar;
    1-) 98-99-00 POLO
    2-) 98-99-00 CORSA
    3-) 00 VE ÜSTÜ PALİO
    4-) CİTROEN SAXO (adı yüzünden geçilebilicek makaralara hazırmıyım henüz bilmiyorum ama çok ekonomik bir araç olduğunu okudum ve duydum.)

SİZLERİNDE YARDIMINI BEKLİYORUM, GÖREN VE FİKRİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI GÜNLER

Accent bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1.4 ile 1.6 arasında 1.4ü mü seçmeliyim, piyasada çoğunlukla 1.6 var sanırım. Aralarında nasıl bi fark var, 1.6lar 75lik oluyodu sanırım arabaya yetmiyo falan diye okudum forumlarda ama bilgin varsa bilgilendirirsen keyiflenirim

Poloların 1.6 motr 75 bg ve 100 bg vardır 1.4 bu kasalarda tutlmaz en iyisi 1.6 100 bg liktir

Sahibnden polo ilan no ; 171562091 bende baknırken grmştm sunroflu fwkan iyi araba gibi ama kmple boyalı pololarda renk solması olayı çok eger ondan sa sorn olmaz baktrp almak lağzm :)

• Acemilikte 1.6 polo almayın sakın hocam, fena kaçıyor onlar, sürücü de arada ister istemez gaza geliyor. 99 model corolla öneriyorum ben bu fiyatlara bakanlara, kasası tutulmamakla beraber o model için sorun çıkarmayan araç. 1.3 alırsanız 75 hp karbüratörlü olanları eleyip 86 hp enjeksiyonlu olanlara bakın.
  • Aceminin alacağı tek marka Fiat
  • RENAULT SYMBOL 2000 - 2001 15 bine bulursun cok guzel araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

İkinciye bence bulaşmayın. Sol ön far yanında çatlak var. Arka tampon sanki değişmiş sonradan oturtulamamış gibi. İlki daha temiz görünüyor.

Banada ilki temiz daha temiz geldi, fiyat nasıl sizce ne kadara kadar cekmeye calisiyim? Tanidik ustayada gostericem, herhangi bi sıkıntı cikmazsa ederi nedir bu accentlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

Cümleten herkese merhaba. Ehliyeti yeni aldım yani sınavları kazandım ama emniyetten alması kaldı, akabinde araba bakma heyecanıda başladı. Çok zor olacağı kesin sizlerin sayesinde telefonumu da bu forumda, yardımlar aracılığıyla almıştım. (Lg G2 )

Şimdi siz tecrübeli abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin önerilerine tamamen açığım, inşallah hep beraber güzel bi araba bulucaz. (İstanbuldayım bu arada) LİMİT EN FAZLA 13.000 LİRA. İlk araç olucağından ileride satıcağım zaman fazla zorlanmayacağım ve aynı zamanda da acemiye gidecek bi araba olmalı. Yakıt durumuda üzmesin mümkünse.

Benim vardığım sonuçlar;
    1-) 98-99-00 POLO
    2-) 98-99-00 CORSA
    3-) 00 VE ÜSTÜ PALİO
    4-) CİTROEN SAXO (adı yüzünden geçilebilicek makaralara hazırmıyım henüz bilmiyorum ama çok ekonomik bir araç olduğunu okudum ve duydum.)

SİZLERİNDE YARDIMINI BEKLİYORUM, GÖREN VE FİKRİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI GÜNLER

Accent bakmanı tavsiye ederim

Bakiyorum hocam oglen 2 arac linki attim sizin dusunceleriniz neler

• Yeni şöför olduğun için Ucuz bi Broadway-Şahin-Doğan-Kartal gibi araçlarla şöförlüğünü iyice pekiştirmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

quote:

1.4 ile 1.6 arasında 1.4ü mü seçmeliyim, piyasada çoğunlukla 1.6 var sanırım. Aralarında nasıl bi fark var, 1.6lar 75lik oluyodu sanırım arabaya yetmiyo falan diye okudum forumlarda ama bilgin varsa bilgilendirirsen keyiflenirim

Poloların 1.6 motr 75 bg ve 100 bg vardır 1.4 bu kasalarda tutlmaz en iyisi 1.6 100 bg liktir

Sahibnden polo ilan no ; 171562091 bende baknırken grmştm sunroflu fwkan iyi araba gibi ama kmple boyalı pololarda renk solması olayı çok eger ondan sa sorn olmaz baktrp almak lağzm :)

Bakiyim hocam pololar dediginiz gibi ama herkes cok kaliteli diye oneriyor bende o yuzden dusunmuyo degilim hosumada gidiyo ama yakit yonundende iyi yakiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: AreY

Aceminin alacağı tek marka Fiat

Aldımmıda 2 3 yıl kullanmak istiyorum hocam, fiatida o kadar karaliyolar ki cok kararsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

RENAULT SYMBOL 2000 - 2001 15 bine bulursun cok guzel araba

Hocam butce 13 ya o rakamlara bulamma sanirim

• ŞÖFÖR değil, ŞOFÖR.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.