Şimdi Ara

YENİ ŞÖFÖRE ARABA ÖNERİSİ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre (mastang)

seat leon eski kasası ve polo derim ben

leonların 2000 kasaları bile 18 bin falan hocam benim limiti aşıyor baya, polonunda temizini arıyorum
  • limiti yükseltemezseniz tavsiyem; tutuluyor!! diyerek extra para talep edilen piyasası değerinin çok üzerine çıkan araçları elemeniz çünkü bu bütçe bandında tutuluyor denilen araçlar bakımsız olur aldıktan sonra çıkacak masraflarla aslında daha pahalıya malolur. Algılara hurafelere para yatırmayın temiz olan her araç yeni sahibini bulur.
    aynı paraya tutulmuyor!! denilenleri tercih ederseniz daha temiz sorunsuz araçlara binebilirsiniz.
    şu efsane kasanın! yeni şehir efsaneleri türemiş "900 bin km" sorunsuz :)
    hp sayısınada çok aldanmayın 6000 devirdeki 120 hp yi ne yapayım genelde 2000-4000 devir bandında kullanılır araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 24 Ekim 2014; 11:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

limiti yükseltemezseniz tavsiyem; tutuluyor!! diyerek extra para talep edilen piyasası değerinin çok üzerine çıkan araçları elemeniz çünkü bu bütçe bandında tutuluyor denilen araçlar bakımsız olur aldıktan sonra çıkacak masraflarla aslında daha pahalıya malolur. Algılara hurafelere para yatırmayın temiz olan her araç yeni sahibini bulur.
    aynı paraya tutulmuyor!! denilenleri tercih ederseniz daha temiz sorunsuz araçlara binebilirsiniz.
    şu efsane kasanın! yeni şehir efsaneleri türemiş "900 bin km" sorunsuz :)
    hp sayısınada çok aldanmayın 6000 devirdeki 120 hp yi ne yapayım genelde 2000-4000 devir bandında kullanılır araçlar

temiz ve geçmişi sağlıklı olan araçlara yönelin diyorsunuz ve katılıyorumda hocam, bekliyorum değerli yorumlarınızı, Hayırlı Cumalar Cümletenn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kesim

quote:

Orijinalden alıntı: AreY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AreY

Aceminin alacağı tek marka Fiat

Aldımmıda 2 3 yıl kullanmak istiyorum hocam, fiatida o kadar karaliyolar ki cok kararsizim

Fiatın karalanacak yanı çok doğrudur. Ama olabilecek en büyük masrafları bile bütçe açısından sizi yormaz diye düşünüyorum. Yaşlı araçlarda ne kadar güvenilir marka olursa olsun neler yaşanacağını kimse bilemez tam bir piyango dur... Ben Fiat diyorum...

şimdide fiatında araçları benim bütçeye göre yeni modelleri yok ki pek, 2 yıl falan oynuyor. Opelin kalitesiyle karşılaşıncada eski olmasına rağmen opel daha konforlu ve kaliteli deniyor. Ama daha yeni temiz bir palio bulabilirsem o da cazip geliyor

PALİO, ALBEA,MAREA VE ESKİ KASA PUNTO baka bilirsiniz uygun fiyatlara var. Parça, servis, pahalı yedek parça sıkıntısı yok. Alfa ya hiç buluşamayın derim

• quote:

hocam fark orta da cidden, sizin yorumlarınız sayesinde ciddi ciddi araştırıp incelemeye başladım gerisi artık kısmet bakalım. Temiz bişey bakıyım ben benim limitim dahilinde de bulabilirim gibime geliyor

Sonuçta ilk arabanız olacak güzel bir başlangıç yapmayı kim istemez. Malum gençsiniz hocam elbet aracınızı karizması olmasını isteyeceksiniz. Sesse ses, görüntüyse görüntü. Yakıt konusuna geldiğimizde otomatik pololardan bir farkı olmayacak gibi geliyor. Bu fiyata bu özellikler gerçekten çok cezbedici. İlk aracımın olmasını çok isterim. Üniversiteye hazırlanıyorum bu sene ileride çalışıp direk alacağım araç Alfa romeodur. 2005 ten beri Alfa Romeo sahibiyiz.
    Bu apayrı bir tutku elinizden ufak tefek işler geliyorsa Alfa değiştirmeyeceğiniz bi araçtır. Alfa süren bida başka araba sürmez diye bir laf vardır bunu elbet duymuşsunuzdur. Yolda iki alfa karşı karşıya gelse birbirine yol vermek için diretir selam verirler. 146 1.4Tsparkvardı çok memnunduk. Daha sonra 156 satın aldık. Profil resmimdeki araca sahibiz İstanbul/Anadolu Yakasında rastlayabilirsiniz. Türkiye deki 3 modelinden birine sahibiz. 156 Full SR olarak geçiyor. Bir depo benzinle 900km üstü yol yaptık 1000e yakındı. 63lt deposu siz hesaplayın. Diyeceğim şu ki sıradan bir şoför değilseniz bu araçlar sizin dilinizden anlar. Şuan ki aracımız 1.6 Tspark az 3.20 a3 tokatlamadık yollarda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

Benimde en çok kafama 2si yatıyor, hele temiz güzel bi polo bulabilsem çok güzel olucak. 1.6 ve 1.4 diye ayrılıyor birde, hangisine yönelmeliyim. Cevabın için teşekkür ederim bu arada

Poloda 1.4 olmasına özen göster.
    Corsa 1.2 öneririm ecotech motor motoruna göre seri atak acemi için birebir.Yok yokuşta bayilmasin çok binmem zaten dersen 1.4 olsun corsada anladığım kadarıyla benzin düşünüyorsun.

poloların piyasası şuan çok yüksek hele 1.4 ler daha da yüksek. corsada da 1.4 16v düşünüyorum hocam 1.2ler gitmiyo deniyor.

Hocam nasıl gitmiyor deniyor kasa küçük hafif gitmese alman mühendis koyar mı o motoru.Ben kullanıyorum 1.2 16v e torku düşük haliyle klima + yük 5kisi ile yokuşta yığılma oluyor vites düşüyorsun o kadar. Bende almadan önce öyle diyorlardı.sehir içi biçilmiş kaftan. Şehir dışında 90i geçmemek şartıyla (yokus asagi hariç) gayet ekonomik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Kesim kullanıcısına yanıt
    Yakit olarak az yakan araclar. ilk arac muhabbetini at aklindan sonucta pratik yapip bikac ay icinde soforlugun oturacak ve sekil genc isi bi arac sahibi olmak surdugun aractan keyif almak isticeksin. Hangisi hosuna gidiyorsa onu almalisin. 306 piyasasi yavas bi arac 106 daha cok tercih edilen bir model

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Broadway, vurarsın kırarsın parçası ucuzdur.

arkadaşın parçası pahalı yanlız sıkıntı orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

hocam fark orta da cidden, sizin yorumlarınız sayesinde ciddi ciddi araştırıp incelemeye başladım gerisi artık kısmet bakalım. Temiz bişey bakıyım ben benim limitim dahilinde de bulabilirim gibime geliyor

Sonuçta ilk arabanız olacak güzel bir başlangıç yapmayı kim istemez. Malum gençsiniz hocam elbet aracınızı karizması olmasını isteyeceksiniz. Sesse ses, görüntüyse görüntü. Yakıt konusuna geldiğimizde otomatik pololardan bir farkı olmayacak gibi geliyor. Bu fiyata bu özellikler gerçekten çok cezbedici. İlk aracımın olmasını çok isterim. Üniversiteye hazırlanıyorum bu sene ileride çalışıp direk alacağım araç Alfa romeodur. 2005 ten beri Alfa Romeo sahibiyiz.
    Bu apayrı bir tutku elinizden ufak tefek işler geliyorsa Alfa değiştirmeyeceğiniz bi araçtır. Alfa süren bida başka araba sürmez diye bir laf vardır bunu elbet duymuşsunuzdur. Yolda iki alfa karşı karşıya gelse birbirine yol vermek için diretir selam verirler. 146 1.4Tsparkvardı çok memnunduk. Daha sonra 156 satın aldık. Profil resmimdeki araca sahibiz İstanbul/Anadolu Yakasında rastlayabilirsiniz. Türkiye deki 3 modelinden birine sahibiz. 156 Full SR olarak geçiyor. Bir depo benzinle 900km üstü yol yaptık 1000e yakındı. 63lt deposu siz hesaplayın. Diyeceğim şu ki sıradan bir şoför değilseniz bu araçlar sizin dilinizden anlar. Şuan ki aracımız 1.6 Tspark az 3.20 a3 tokatlamadık yollarda.

Sagolun hocam profilinizde de cok guzel bi kara cikarmissiniz ortaya tebrikler, arastirmalarimi surduruyorum arayan herkes insallah hayirlisina ulasir herkese hayirli aksamlar ve forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Yakit olarak az yakan araclar. ilk arac muhabbetini at aklindan sonucta pratik yapip bikac ay icinde soforlugun oturacak ve sekil genc isi bi arac sahibi olmak surdugun aractan keyif almak isticeksin. Hangisi hosuna gidiyorsa onu almalisin. 306 piyasasi yavas bi arac 106 daha cok tercih edilen bir model

306 ve 106larin temizini ve hor kullanilmamisini bulmak baya bi zor ama onada bakiyorum hocam tesekkur ederim yorukunuz icin

• arkadaşlar Renault Clio 1.4 hb kasaların en doluları 1.4 rxt oluyomuş sanırım araç hakkında kullananlar ve bilgisi olanlar yardımcı olabılır mı? görüntü itibari ilede güzel bi araç bana göre hoşuma gitti yani. Önerirmisiniz artıları eksileri nelerdir? Teşekkürler..
  • Nispeten temiz bir Skoda Favorit almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kullanımı oldukça keyifli bir araçtır. Çekişi de kendinden beklenmeyecek derecede iyidir.

Toyota'dan Audi'ye kadar bir çok araç kullanma imkanım oldu ancak bu araçtan aldığım keyif bir başkaydı.

Ayrıca Twingo'yu da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Nispeten temiz bir Skoda Favorit almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kullanımı oldukça keyifli bir araçtır. Çekişi de kendinden beklenmeyecek derecede iyidir.

Toyota'dan Audi'ye kadar bir çok araç kullanma imkanım oldu ancak bu araçtan aldığım keyif bir başkaydı.

Ayrıca Twingo'yu da tavsiye ederim.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Favorit çok eski duruyor ve eski bir araç görüntü itibariylede düşünmeyeceğim bir araç.
    Twingolarda benim ihtiyaçlarım dogrultuusnda uygun bir araba değil, hayırlı günler..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.