Şimdi Ara

yeni superb elegance 1.6 dizel dsg mi passat comfortline 1.6dizel dsg mi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz artıları ve eksileri ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sargeal S kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir konu ben de açmıştım. Size fikir verir:http://forum.donanimhaber.com/m_81602329/tm.htm

Siz iki aracı da dizel düşünüyorsunuz. Elegance donanım ile Comfortline donanımı kıyaslayamayız. Kesinlikle Superb almalısınız. Zaten Passat için beklemeniz gerekirken Superb'i hemen alabilirsiniz. Ben opsiyon ekleteceğim için mecbur beklemek zorundayım; ama siz Superb tercih ederseniz hemen alabilirsiniz.
  • Sorunda burada siz anladığım kadarıyla opsiyonşu passat seçtiniz eğer seçtiysemiz fikriniz neden değişti araçları test edebildiniz mi

• O fiyata comfortline passat dusunceginize exclusive dusunun cok daha iyi bir secim olur bence
    Passat'ı seçmedim. Superb'e opsiyon eklemek zorunda olduğum için beklemek zorundayım dedim. İki aracı da ince ayrıntılarına kadar inceledim. Superb'in Passat'tan eksik kalır yanı yok, belki fazlası var. Passat'ın 9-10 ay içerisinde yeni kasası çıkacak zaten. Donanım olarak daha düşük olmasına rağmen daha pahalı. Fiyatları bir yana Elegance donanım ile Comfortline'ı karşılaştıramayız. Passat Hıghline deseniz neyse. Passat Hıghline'ın fiyatı 100 bin. Her şeyden önemlisi galerilerde şuan hazır Superb'ler var. Çoğu prestij paketli. Hemen alabilirsiniz. Passat için bayağı bir beklemek zorundasınız.
  • İkinci el kaygınız yoksa Superb alın. Passattan eksiği yok fazlası var.
  • Passat

• ferrari_ocb F kullanıcısına yanıt
    kusuruma bakmayın yanlış anlama olmuş, pekala siz test sürüşü yapabildinizmi denizlideki bayi sadece 3 km yaptırabiliriz diye bilgi verdi merak ettiğim husus rüzgar sesi olayı özellikle sürücü tarafında durum nasıldır acaba...annemlere seat leon aldık bariz rüzgar sesi hissediliyor abartılı değil ama var bu kasada nasıl ama bir de siz en son fiyat ne aldınız

• vox.x kullanıcısına yanıt
    Nedenleri nedir acaba?

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    ikinci el kaygım yok en az 8-10 sene binerim fakat passat 86 super b81 bin aradaki fark az biraz makulbenim için önemli olan yalıtım rüzgar sesi alırsam sonradan keşke demesem diye düşünüyorum

Araçları test ettik; ama bizim testlerimiz de çok uzun sürmedi. Yalıtımı -Passat'a göre- biraz zayıf. Fakat birkaç işlemle halledilir diye düşünüyorum.
    Aracı şuan teslim edemediklerinden, neredeyse 3 aylık bir bekleme süresi olduğundan fiyat net değil. Zam da gelebilir indirim de. Şuan galeride olan aracı almaya kalksanız liste fiyatından bin lira falan düşüyorlar. Bayide prestij paketli, metalik renk bir araç için 86'ya bırakırız demişlerdi.
  • bence de passat
  • D sınıfı 1.6 dizel dsg olarak passat tek tercih olur. 2+2 4 yıl garanti alınır. 3.yılın başı yada ortalarında elden az zararla çıkarılıp olası dsg arızalarından kaçarak uzaklaşmak lazım. O soru işareti şanzıman ile 8-9 yıl çok iyimser bir düşünce.
    Denizli bayi opsiyonsuz ve prestij paket olmadan 1.ay sure verdi siz hangi opsiyonları eklettiniz

• neilblack kullanıcısına yanıt
    benimkisi pollyanacılık dsg sorunsuz olursa düşüncesi passat için 2 ay süre verdi opsk beyaz renk için... 5 milyar farkta arabanın kaskosuydu sonax bakımıydı hanıma direksiyon dersiydi derken katlanacak kafam allak bullak bir de kasa değişimi düşündürücü.şuda bir gerçekki yeni picassoyu inceledim ve kullandım yok yok ama otomatiği düşündürücü napacağımı bilemez durumdayım

• İkinci elde SUPERB ilanlarına dikkatle bakıyorum..DİZEL ELEGANCE .2000 CC 140 HP FUL donanımlı araba 65 - 75 Bin lira ya satılık..Temiz arayıp bulmak ise çok zor sanat.. EK....1,5 Tonluk PASSAT - SUPERB gövdeye 105 Hp motor çok zayıf...Sakin kullanım aile arabası olarak çok uygun....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ekim 2013; 4:37:22 >
    O zaman araç yolda, geliyor. Zaten standart olursa veya prestij paketli olursa sorun yok. O araçlardan galeride hazır var.
    Benim için donanım biraz önemli. Isıtmalı koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, karartılmış camlar, bluetooth, 3 kollu bluetooth ve DSG özellikli direksiyon aldım.
    Bu özellikler ekli 86 ya mı anlaştınız sunroof eklettiniz mi ona göre pazarlığa oturmalı:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.