evet bende şifre test3858 ile diğer ayarlar menüsüne giriyorum. araç 2017 , cihaz daiichi kr-1043 2. nesil. |
Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (430. sayfa)
-
-
Benim model choose bölümü android 6 yüklediğimde kaybolmuştu. Fakat araç seçimi yapamasam bile direksiyon kontrolleri, geri görüş vs herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Ilk yüklediğim yazılımda ileri geri kontrolde sorun olmuştu, sonraki versiyonu yükleyince düzeldi. Araştırırken yazılımı yükleyen elemanın model choose bölümü boş olsa bile bunun kontrollerin çalışmasına engel olmadığını okudum. Yalnız bu mcu çipi bozuk değilse geçerli sanırım. Çünkü diğer sorun yasayanlardan bazılarında mcu bozuk olduğu için verilerin olmadığı yorumları yapılmıştı. Başka cihazdan alınan mcu dosyalari yüklenemiyordu. Formatı son kez denedikten sonra olmazsa cihaz üreticisinden mcu dosyalarını isteyip, eğer verirlerse güncellemeyi deneyin. O da olmazsa yeni cihaz yolu görünmüştür:) android 6 yüklemeyi de deneyebilirsiniz son şans. Bu arada geçmiş olsun umarım ciddi kaza değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam dolu dolu bilgiler için teşekkür ederim. aracı aldığımda inşallah şansımı deneyeceğim.
kaza çok ciddi değil. arka tampon değişimi ve bagaj kapağında ufak bir işlem ile kurtaracağız gibi görünüyor.
-
Merhaba, ben de 1 ay kadar önce önden hasarlı olarak aracı aldım. Yürür hale getirdik. Tampondaki sensörler yoktu. Tanesini yaklaşık 1200 civarı fiyata satıyorlar. Ön sensörler şu an hata veriyor, arkalar sağlam olmasına rağmen onlarda çalışmıyor. Acaba sistemin çalışması için hepsinin takılı ve sağlam olması mı lazım? Bir de radar hatası da veriyor. O da etkiler mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpress'te araca ait tampondaki sensörleri daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bir sensör hata verince uyarı geldiği için diğerlerinin çalıştığı görülemiyor. Arka sensörde hata olsaydı, arkalar kapatılabiliyor, o zaman önler aktif hale geliyor. Benim aracın arka sensörlerinden biri hata vermişti değişene kadar arkaları kapatmıştım.
Radar hatası sensör ile ilgili değildir. Aracınız 2016-2018 modelleri arasındaysa radar, öndeki Suzuki ambleminin arkasında eğer 2019 ve üzeri ise tampondadır. Önden hasar aldıysa muhtemelen zarar görmüştür ya da en iyi ihtimalle sağlamdır fakat bağlı olduğu yer yamulduğu için ayar ya da kalibrasyon gerektirir. Her iki durumda da servisin kontrol etmesinde fayda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Evet aliexpressten yarı fiyatına geliyor. Bir serviste 3 adet buldum oradan aldım. Kalan bir tanesini parçacıdan söyledik.
Radar sensörünün yerine oturduğu parça mevcut değil. Bir de ön tarafı toplayan usta eksik parça ile toplamış ve makyajlı kasa panjuru takmış.
Şu an için problemim arka akstan gelen tıkırtı sesi. Araca biraz yüklenince veya yokuş çıkarken çokça ses geliyor. Birkaç usta bunların akslar tamir olmaz dedi. Yenisine de 14 k fiyat verdiler. Bir serviste söküp tamir ettirmeye çalışalım olmadı çıkma bakarız dedi. Bakalım nasıl çözüm bulacağız.
Yedek parça konusunda GÖLCÜK bey ile temasa geçerseniz ki o da bir Vitara kullanıcısıdır, mutlaka yardımcı olacaktır.
Kendisi, aşağıdaki linkteki konunun konu sahibidir.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-vitara-servis-teknik-sarf-malzeme--152604264
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 4 Temmuz 2023; 20:24:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, gönderdiğiniz linke baktım İstanbul' daki bir parçacıda 12000 fiyat verdiler. Ankara' da 14000 söylemişlerdi. Bakalım tamir oluyor mu veya uygun fiyata sağlam çıkma bulabilir miyiz biraz daha araştırayım.
Merhaba , 2022 vitara aracımın geri görüş kamerası durduk yere çalışmamaya başladı. Bir fikri olan var mı bu konuyla ilgili ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı durum başıma geldi. Son kullanım tarihi gelmiş gibi görünüyor. Aşağıdaki ürün aracınızla uyumludur. Sadece kamerayı ve soketini çıkartarak yenisini monte edebilirsiniz.
Yeni kamerayı taktıktan sonra görüntüyü düzeltmek için kameradan çıkan açıkta bulunan iki kabloyu kesmeniz (birbirinden ayırmanız) gerekir.
Audiomax Pramit Geri Görüş Park Kamerası Su Geçirmez Park Çizgili Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Düzeltme: Aracınızın 2022 model olduğunu sonradan fark ettim. Garanti kapsamında yetkili servise başvurmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 5 Temmuz 2023; 15:8:41 >
-
2022 model S-cross multimedya cihazım bluetooth ile bağlı iken bazen seste atlama oluyor. Cihazın yazılım sürümü 63T4.01.04
Güncelleme yaptıran var mıdır, güncel sürüm nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 5 Temmuz 2023; 15:6:44 > -
Merhaba , servis randevusu almıştım haftaya cumartesi gününe , arkadan bir motorlu vurdu dün ve ilginç bir şekilde kamera çalışmaya başladı 😂
Merhabalar, aracın klimayı açınca soğuk hava üflüyor sonrasında sıcağa dönüyor. Araçtan inip ön tamponunun oraya elimi tuttuğumda panjurun alt kısmındaki havalandırma ızgarasından saç kurutma makinesi gibi sıcak hava üflediğini farkettim. Benim bildiğim radyatörün arkasındaki fanın havayı dışarıdan çekip içeriye, motora doğru yönlendirmesi gerekiyor. Acaba usta aracı tamir ederken fan soketini ters taktığı için mi bu şekilde oldu?
Bugün aracı oto elektrikçiye gösterdim, fan soketlerinin artı eksi kablosunu değiştirince fan dönüş yönü düzeldi ve klima soğutmaya başladı. Aracı toplayan usta ters bağlantı yapmış.
Bir de sol arka iç aks körüğü yırtılmış ve bozulmuş. Çıkma bulamadık, tamiri de sağlıklı olmuyor dediler. Körük ve bilye değişti yağlanıp tekrar takıldı. Kalkışta gelen tıkırtı sesi eskisine göre biraz daha azaldı. Şimdilik bu şekilde idare edeceğiz gibi görünüyor.
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda aradığım konu ile ilgili paylaşım olmadığı için yazıyorum, malum benzin fiyatları aldı başını gitti ben de 2016 gl+ araç sahibiyim, lpg taktırma ile deneyimi olan oldu mu, memnun mu, paylaşım yaparsa çok sevinirim, özel mesajla da ulaşabilirsiniz
Suzuki GlobalyoutubeChief Engineer of the Grand Vitara, Takayuki Ota, talks about the development of the model. #Suzuki #GrandVitara #interview Learn more about Suzuki Grand Vitara: https://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/grandvitara/ SUBSCRIBE: https://bit.ly/subscribe_suzuki Suzuki Global Website: https://bit.ly/global_suzuki Facebook [Automobile]: https://bit.ly/facebook_suzukihttps://www.youtube.com/watch?v=HWd8HZb3OwY
-
Evet arkadaşlar, bu konunun açılmasına vesile olan 48.000km de ki 2016 Vitara S “kızıl ejderhaya” veda vakti geldi.
Aracımı satılığa çıkaracağım, ilk buraya yazayım dedim.
Konunun tümünde göreceğiniz üzere ekstraları olan, multimedyası yenilenmiş, yenmi lastikler takılmış, tramerde 5000₺ kaydı olan (ön tampon ve içinin yapılması boyanması, motor kaputunda ki filmin sökülmesi ve boyanması) bir araç.
sahibinden.com da yayınlayacağım.
Fiyat 925.000₺
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, aracım 2022 vitara, araçta malum şerit takip asistanı ve şeritte tutma asistanı iki ayrı özellik. Şerit takip asistanı, yani şeritten çıkarken direksiyonun titremesi nerede ise en bozuk şeritleri bile algılıyor, fakat şeritten ayrılmayı engelleyen yani direksiyona müdahale eden asistan bazen şeritler çok net bile olsa algılamıyor. O algılamıyorken diğer sensör şeritten çıkarken titriyor. Bu iki sensörün radarları farklı yerde mi?
Arkadaşlar merhaba, Vitara GLX 4X4, ful, Çift renk 2020 Model 100 bin km'de boyasız araç için takas teklifi aldım. bu aracın fiyatı ne kadardır? yardımcı olursanız memnun olurum, Şimdiden teşekkürler
-
Merhabalar ... 2017 Suzuki Vitara aracım var Daiichi Multimedya sistemim Suzuki logosunda takılıp kalıyor ve açılmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X