Hintli Tata nın pick-up segmentindeki yeni modeli Xenon, 31 bin 780 YTL den Türkiye de satışa sunuldu.
Tata’nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup tarafından ithal edilen Xenon, 4X4 bir pick-up olmasının yanı sıra güçlü ve modern görümüyle de dikkat çekiyor..
Dayanıklılığının göstergelerinden biri olarak 1.5 milimetreye varan saç kalınlığına sahip Xenon’un gerek şehir içi, gerekse arazi şartlarına uygun olarak tasarlandığı belirtiliyor. Ticari, gezi ve hobi gibi çok geniş kullanım imkanlarını tek bir araçta birleştiren Xenon, donanım özellikleriyle de otomobil konforu sunmayı amaçlıyor.
Xenon’da Common Rail teknolojisiyle üretilen 2.2 litrelik turbo-şarjlı intercooler dizel motor görev yapıyor. Bu motor 140 beygir güç üretirken, 320 Nm’lik tork sunuyor. Euro IV normlarına sahip olan düşük emisyonlu motoru ile Xenon, ekonomik yakıt tüketimiyle birlikte performanslı bir sürüş sunuyor.
Hintliler de aştı olayı yaw?...
BAŞKA ARABA GELCEKMİ AFRİKALILARIN FALAN VARMI GÖNDERSİNLER
Daha çinlilerinki gelicek biraz sabredin... Yakındır gelir...
quote:
Orjinalden alıntı: NEWMAN2007
Hintliler de aştı olayı yaw?...
Adamlarda Nane Gibi Para Var
Hindistan'ın En Büyük Kamyon ve En Büyük 3. En Büyük Otomobil Üreticisi Konumunda
Kısa 1 Müddet Önce De İngilizlerden Jaguar ve Land Rover 'ı 3 Milyar $ Gibi 1 Rakama Satın
Aldılar
Dodge Ram gibi maşallah
Bırakın kim yapmış diye tartışmayı da araca bakın. Ben bir bayan olarak Xenon kullanıyorum. Haftasonları arazide kullanmak için aldık ama hafta içi bile bırakamıyorum. performansın üstüne tanımam. üstelik acaayip şık. inanmayan test etsin. üstelik sadece arazide değil, arazide de deneyin mutlaka. yakıtı da muhteşem...