Bildirim
Yeni Telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Windows phone ler android gibi kasmaz. -
peki lumialar arasında hangisini almam mantıklı ve kullanışlı olur 1500 e kadar bütçe var :D -
uzun soluklu kullanım diyorsan 1320 derim. -
Şu halde 1520 derim.
Not: Bütçe 1500 yeni gördüm. 930 bekleyebilirsiniz bakalım nasıl olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 14 Temmuz 2014; 19:13:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerine 300 daha koy 930 al.
Yoksa 1320 en ideali. -
Ben olsam 1520 alirdim buyuk ama afedersiniz kopek gibi islemci ram ve batarya var ustelik 1080p ekran lcd ips, mis mis
Ne istediğine bağlı hangi amaçla kullanacaksın.
kardeşim uzun süre gitsin kasmasın ve şarjı uzun olsun nöbete kalınca şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum.Beni götürcek kadar kamerası olsun yeter -
Bütçeni 1800 yapabilirsen veya fiyatın düşmesini beklerim dersen 930 derim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zamska4
kardeşim uzun süre gitsin kasmasın ve şarjı uzun olsun nöbete kalınca şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum.Beni götürcek kadar kamerası olsun yeter
Kesinlikle 930 şarjı %20 kalınca 24 saat daha çalışabiliyor ve bu sayede şarjın 2 gün gider teknik özelliklere diyecek laf yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X