Şimdi Ara

yeni telefon alıcam arkadaslar iphone 4s yada htc amaze, hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar yeni telefon alıcam karar veremiyorum İPHONE 4S düşünüyodum HTC AMAZE takıldım sonra herkes cok iyi yorumlar yapmış hoşumada gitti simdi kararsız kaldım (bide iphone4s kullanıcısı olupta evet htc amaze al o daha iyi diyicek biri var mı onuda merakediyorum ,yani bunu diyende cıkarsa artık kesin htc alırım)ayrıca tavsiye ediceğiniz yada bekle su model cıkar yakında kesinle onu al diyeceğiniz bi tel varsa yorumlarınızı bekliyorum herkese tesekkurler şimdiden

• İphone alırsan başka cihaz kullanamazsın, hastalık yapıyor :) Bana HTC nin kralını verseler, iphone ile değişmem, çünkü kullanımı bana kolay geliyor.

Ve şundan eminimki, hiç bir iphone kullanıcısı sana htc al demez, diyemez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

İphone alırsan başka cihaz kullanamazsın, hastalık yapıyor :) Bana HTC nin kralını verseler, iphone ile değişmem, çünkü kullanımı bana kolay geliyor.

4S alma. Çünkü bir kaç ay sonra 5 çıkacak. htc al ve 5 çıkana kadar ondan sıkıl sonra 5 al :)
    Tabi para durumu önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlihans

4S alma. Çünkü bir kaç ay sonra 5 çıkacak. htc al ve 5 çıkana kadar ondan sıkıl sonra 5 al :)
    Tabi para durumu önemli

zaten new yorktayım abi inanamazssınız ya burda iphone un bariz bi ustunluğü var. metroda abartmıyorum 10 kişiden 7sinin 8inin elinde iphone ,ama ne biliyim amaze e hala almayı dusunmuyo değilim dediğin gibi 5 cıkıcak yaza ,htc alıpta maymun iştahlılık yapmakta istemiyorum 5 cıktı gidip onu alıyım hemen diyip, app olayından dolayı tedirgindim android marketide kontrol ettim kullandığım programların cogu var ,htc amaze neden bukadar cezbetti anlamıyorum bu amazeden once iphone super işletim sistemi yeter appstore yok falan filan derdim şimdi androidin iyi taraflarına bakmaya başladım gözden gecirmeye başladım yani ,turkiyede iphone4um vardı cok severek kullanıyodum gelirken satmıştım,amaze alsam pişmaolurmuyum diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord28 -- 2 Mart 2012; 2:50:55 >

• quote:

İphone alırsan başka cihaz kullanamazsın, hastalık yapıyor :) Bana HTC nin kralını verseler, iphone ile değişmem, çünkü kullanımı bana kolay geliyor.

noxco bak su amaze i bi nce be usenmede, nebiliyim ben hiç dusunmezdim dukkanda biraz kurcalayınca hosuma gitti yani
  • 4s iyidir iyi htc bi sure sobra itici gelio ayda bir model cikario telden sogursun :) ayrica 6.nesil iphone ekim kasim dan once cikmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

4s iyidir iyi htc bi sure sobra itici gelio ayda bir model cikario telden sogursun :) ayrica 6.nesil iphone ekim kasim dan once cikmaz.
    Tabiki 4S.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

quote:

Tabi para durumu önemli

zaten new yorktayım abi inanamazssınız ya burda iphone un bariz bi ustunluğü var. metroda abartmıyorum 10 kişiden 7sinin 8inin elinde iphone ,ama ne biliyim amaze e hala almayı dusunmuyo değilim dediğin gibi 5 cıkıcak yaza ,htc alıpta maymun iştahlılık yapmakta istemiyorum 5 cıktı gidip onu alıyım hemen diyip, app olayından dolayı tedirgindim android marketide kontrol ettim kullandığım programların cogu var ,htc amaze neden bukadar cezbetti anlamıyorum bu amazeden once iphone super işletim sistemi yeter appstore yok falan filan derdim şimdi androidin iyi taraflarına bakmaya başladım gözden gecirmeye başladım yani ,turkiyede iphone4um vardı cok severek kullanıyodum gelirken satmıştım,amaze alsam pişmaolurmuyum diye düşünüyorum

daha önce İphone kullanmışsın. o yüzden emin ol 1 ay sonra ben ne yaptım dersin. ben dedim çünkü. çok merak ettim s2 aldım. almaz olaydım. satana kadar canım çıktı. evet ekranı çok güzel. düşünce çabucak kırılmıyor. ama o kalitesiz çin malı telefonlar gibi duran plastik yapısı, ana ekranda bile sayfadan sayfaya geçerken hafifte olsa takılması, ki çok güçlü işlemcisine rağmen akıcılığının olmaması, root yapmadan orjinal martkete girememe ve root yapınca garantinin gitmesi, appstore'un yanında saçma saçma app'lerle dolu marketi, gibi gibi...

ettiğim zararda cabası. git al 4s, zaten ekimden önce 5 çıkmayacak. yaza çıkacak diyenlerede inanma. ekimden önce çıkmaz. kullan 4s i babalar gibi. çıkınca fazla zarar etmeden satıp 5 alırsın. yok ben fantazi yapıcam para konusunda sıkıntı yok dersen al htc yi. en azından hevesini alırsın. benim gibi birdaha da asla androide bulaşmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 2 Mart 2012; 9:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

quote:

Tabi para durumu önemli

daha önce İphone kullanmışsın. o yüzden emin ol 1 ay sonra ben ne yaptım dersin. ben dedim çünkü. çok merak ettim s2 aldım. almaz olaydım. satana kadar canım çıktı. evet ekranı çok güzel. düşünce çabucak kırılmıyor. ama o kalitesiz çin malı telefonlar gibi duran plastik yapısı, ana ekranda bile sayfadan sayfaya geçerken hafifte olsa takılması, ki çok güçlü işlemcisine rağmen akıcılığının olmaması, root yapmadan orjinal martkete girememe ve root yapınca garantinin gitmesi, appstore'un yanında saçma saçma app'lerle dolu marketi, gibi gibi...

ettiğim zararda cabası. git al 4s, zaten ekimden önce 5 çıkmayacak. yaza çıkacak diyenlerede inanma. ekimden önce çıkmaz. kullan 4s i babalar gibi. çıkınca fazla zarar etmeden satıp 5 alırsın. yok ben fantazi yapıcam para konusunda sıkıntı yok dersen al htc yi. en azından hevesini alırsın. benim gibi birdaha da asla androide bulaşmazsın.

Alıntıları Göster
    Apple bölümünde konu açmışsınız başka cevap beklemeyin lütfen.

Tabii ki 4S.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Apple bölümünde konu açmışsınız başka cevap beklemeyin lütfen.

Tabii ki 4S.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar apple bölümünde konu açtım ama ne farkederki bak adam s2 kullanmış geri iphone donmuş aynı benim durum ,ayrıca android kullanan biri buraya yorum yazamaz diye bişey yok ki dimi bence herkes görüşünü deneyimini rahatça soyleyebilmeli (valla konuyu orayamı acıyım burayamı diye dusunmedim bile tesaduf bura denk geldi yani daha populer daha fazla yorum yazılır diye dusundum,yanlı yorumlar alıyım diye değil)

• quote:

arkadaşlar apple bölümünde konu açtım ama ne farkederki bak adam s2 kullanmış geri iphone donmuş aynı benim durum ,ayrıca android kullanan biri buraya yorum yazamaz diye bişey yok ki dimi bence herkes görüşünü deneyimini rahatça soyleyebilmeli (valla konuyu orayamı acıyım burayamı diye dusunmedim bile tesaduf bura denk geldi yani daha populer daha fazla yorum yazılır diye dusundum,yanlı yorumlar alıyım diye değil)

Alıntıları Göster
    4S

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everSaq0

4S

Alıntıları Göster
    4si hiç bir telefona!! değişmem
  • quote:

kesinlikle htc kullanmam kullanamam

bzaı arkadaşlar aa biraz bekle 5 çıkcak diyecek fakat hepimiz biliyorum Apple iphone ları Ağustos-Kasım arasında çıkarıyor ipadleri şubat-mayıs çıkarıyor (şu ana kadar çıkış tarihlerine bakarsak)
    kesin 4s al mükemmel bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6EE0A332

quote:

kesinlikle htc kullanmam kullanamam

bzaı arkadaşlar aa biraz bekle 5 çıkcak diyecek fakat hepimiz biliyorum Apple iphone ları Ağustos-Kasım arasında çıkarıyor ipadleri şubat-mayıs çıkarıyor (şu ana kadar çıkış tarihlerine bakarsak)
    kesin 4s al mükemmel bişey

Alıntıları Göster
    Bol bol alın hocam ...... Size tavsiyem almayın artık akıllı telefon felan insanda kafa bırakmıyor elimden düşmüyor ne yapacagımı bilmedigim zamanlarda cydiaya girip abidik gubidik şeyler indiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Bol bol alın hocam ...... Size tavsiyem almayın artık akıllı telefon felan insanda kafa bırakmıyor elimden düşmüyor ne yapacagımı bilmedigim zamanlarda cydiaya girip abidik gubidik şeyler indiriyorum.

Alıntıları Göster
    dostum 4s al pişman olmazsın daha once hep nokia kullanmıstım en son nokia e6 alıp 1 hafta içinde sattım ve artık yeter dedım rahat a kavusmam lazım. araştırdım baya amaze 4g ve iphone 4s arasında kalmıstım iphonenin butun rewiev videolarını izledım yorumları okudum baya bi araştırdım aynı sekıl htc ıcınde geçeliydi sana sunu soylıyeyım htc ye hd 2 ile basladım desire hd sensation sensation xe son olarak amaze 4g dedım bunun sonu gelmeyecek ve iphone 4s u gerek elime alınca gerek gordugumde degişik bir his e kapılıyordum ve gittim aldım iyiki almısım cok memnunum sana şunu söyliyeyim 3g hızda evde kulalnıyorum bazen benım bilgisayarsan hızlı net te dolasıyor video açıyor felan hele app ları ( uygulamaları) süper 48 saat yola çıksan yanında iphonun olsun gram skılmasın o kadar diyorum ( tabi şarj süresi çok üzücü :) ) ekran kalitesi olagan üstü saten retina su an yuksek ppi deger li telefon ben uzerıne ne olur ne olmaz mat kaplattırdım bazıları mat kaplatırrınca retina ölyür diyor dogru diyorlar fakat bana o matın altından gozuken ekran bile süper ötesi geliyor neyse dostum dedıgım gibi ha iphone 5 cıkınca alıcam dersen sana söyle izah edeyim bilidigi üzere butun iphoneler son bahar gibi çıkdı buda öyle cıkacak % 85 90 iphone 5 cıkar cıkmaz alamazsın bence bu gereksiz butun cıhazlar için gecerli çıktıktan 2 3 ay sonra alınması daha makul cıkmasına 6 ay var desek 2 3 ayda cihazı ıncelesen 9 ay var onunde ben iPhone 4S aldım çok memnunum artık hayatımda cep telefonu kategorm iphone ile ilerleyecek bende iphone 5 cıkınca ona yonelicem satıp üzerine 400 500 ekleyip yurt dısından uygun fiyata.. dedigim gibi al 4S akıllı telefon nedir gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 4 Mart 2012; 0:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

dostum 4s al pişman olmazsın daha once hep nokia kullanmıstım en son nokia e6 alıp 1 hafta içinde sattım ve artık yeter dedım rahat a kavusmam lazım. araştırdım baya amaze 4g ve iphone 4s arasında kalmıstım iphonenin butun rewiev videolarını izledım yorumları okudum baya bi araştırdım aynı sekıl htc ıcınde geçeliydi sana sunu soylıyeyım htc ye hd 2 ile basladım desire hd sensation sensation xe son olarak amaze 4g dedım bunun sonu gelmeyecek ve iphone 4s u gerek elime alınca gerek gordugumde degişik bir his e kapılıyordum ve gittim aldım iyiki almısım cok memnunum sana şunu söyliyeyim 3g hızda evde kulalnıyorum bazen benım bilgisayarsan hızlı net te dolasıyor video açıyor felan hele app ları ( uygulamaları) süper 48 saat yola çıksan yanında iphonun olsun gram skılmasın o kadar diyorum ( tabi şarj süresi çok üzücü :) ) ekran kalitesi olagan üstü saten retina su an yuksek ppi deger li telefon ben uzerıne ne olur ne olmaz mat kaplattırdım bazıları mat kaplatırrınca retina ölyür diyor dogru diyorlar fakat bana o matın altından gozuken ekran bile süper ötesi geliyor neyse dostum dedıgım gibi ha iphone 5 cıkınca alıcam dersen sana söyle izah edeyim bilidigi üzere butun iphoneler son bahar gibi çıkdı buda öyle cıkacak % 85 90 iphone 5 cıkar cıkmaz alamazsın bence bu gereksiz butun cıhazlar için gecerli çıktıktan 2 3 ay sonra alınması daha makul cıkmasına 6 ay var desek 2 3 ayda cihazı ıncelesen 9 ay var onunde ben iPhone 4S aldım çok memnunum artık hayatımda cep telefonu kategorm iphone ile ilerleyecek bende iphone 5 cıkınca ona yonelicem satıp üzerine 400 500 ekleyip yurt dısından uygun fiyata.. dedigim gibi al 4S akıllı telefon nedir gör

Alıntıları Göster
    hangisine sıcak hissediyorsan onu al. kalbinin götürdüğü yere git. ikiside güzel makineler. ayfonun dezavantajları da var, htc nin de... ama ayfon da daha fazla. flash, bluetooth, dosyalama sistemi, batarya sizin için önemliyse, itunes gibi bir yazılımdan bağımsız kullanıma ayfon cevap veremiyor. nokia gibi bir menü (yani 5 yıldır aynı arayüz) sizi sıkmıyorsa, değişiklikler istemiyorsanız ayfon alınabilir. ayfonun yapıp, htc nin beceremediği ne var bilmiyorum. ben ipad kullanıcısıydım ama bluetooth, flash, itunes, dosyalama sistemi sebebiyle androide geçtim, memnunum. epıl daha iyisini yaparsa veririm parasını onu da alırım. KALBİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT. sitivi cabs öldü, ayfon 5 te belki bunlardan vazgeçilebilir. ama 3gs ile 4 arasında öyle ahım-şahım bir yenilik yoktu. kasa biraz daha itici olmuştu. Ama şu var, ipod kıvamında bir ayfon süper olur. bluetooth ve flas sıkıntısı olmayan, itunes dan vazgeçen....

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

hangisine sıcak hissediyorsan onu al. kalbinin götürdüğü yere git. ikiside güzel makineler. ayfonun dezavantajları da var, htc nin de... ama ayfon da daha fazla. flash, bluetooth, dosyalama sistemi, batarya sizin için önemliyse, itunes gibi bir yazılımdan bağımsız kullanıma ayfon cevap veremiyor. nokia gibi bir menü (yani 5 yıldır aynı arayüz) sizi sıkmıyorsa, değişiklikler istemiyorsanız ayfon alınabilir. ayfonun yapıp, htc nin beceremediği ne var bilmiyorum. ben ipad kullanıcısıydım ama bluetooth, flash, itunes, dosyalama sistemi sebebiyle androide geçtim, memnunum. epıl daha iyisini yaparsa veririm parasını onu da alırım. KALBİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT. sitivi cabs öldü, ayfon 5 te belki bunlardan vazgeçilebilir. ama 3gs ile 4 arasında öyle ahım-şahım bir yenilik yoktu. kasa biraz daha itici olmuştu. Ama şu var, ipod kıvamında bir ayfon süper olur. bluetooth ve flas sıkıntısı olmayan, itunes dan vazgeçen....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilk önce hepinize cok tesekkur ederiim tavsiyeleriniz icin gercekten insana bu tarz durumlarda yardımcı oluyor, dediğim gibi hertelefonun iyi koyu yanları mevcut ayrıca iphone daha once kullandım (iphone4) gercekten cok sevdiğim bi telefondu ilk once cok şık hakkaten elinize aldığınızdada farklı bu durusu hissi var ve cok eğlenceli ,herneyse almaya kararverdiğim tlefon arkadaşlar sıkı durun (htc amaze dende vaz gectim yani) SAMSUNG GALAXY S2 HD LTE 4G buyrun buda s2yle karşılaştırılma linki ve tum ozellikleri
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4198&idPhone2=3621

bu telin ekran cok cezbetti beni arkadaslar cozunurluk ve boyut:4.65' 1280X720 çözünürlük 316 ppi HD Super AMOLED ekran 1.5 GHz çift çekirdek işlemci
    -1 GB Ram bu8nu tercih etmemim sebei new yorkta arkadaşlar metroda ulasımda cok vakit geciyo yani mesafeler cok uzun 720p 1080p dizileri filmleri yolda giderken izlemek yada online ornek dizihd.com dan(testettim gayet guzel oynatıyo) yani böle işte aynı zamanda ust sınıf android deneyimi olmus olucak ,dediim gibi arkadaslar apple urunleri ve iphone hala benim için yeri ayrıdır bu teli en az 9 ay kadar falan kullanmam gerek (butcem acısından)sonra denklerştirşrsem bişeyler iphoneda 5 çıktığı zaman kafama yatarsa yine donuş yaparım (yani su iphoneda artık 720p film oynatma olayını falan hiç bi çevirme falan yapmadan izlenicek hale getirsin artık en azından ip5 te )tekrar tesekkurler herkese yorumlar icin

• Hocam al iPhone, orjinal eşi benzeri olmayan bir telefon kullan. Şarjından da korkma. Şarj aleti küçüj bir alet, yanında taşırsın hatta taşırken farkına bile varmazsın. Araban varsa, al bir araç kitini arabada olduğunda tak şarja kalsın. Sonuçt sana bir zahmeti yok, şarjı sen yapmıyorsun araba yapıcak, priz yapıcak. Düşünmeden al derim. Ama 4 değil 4S al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Hocam al iPhone, orjinal eşi benzeri olmayan bir telefon kullan. Şarjından da korkma. Şarj aleti küçüj bir alet, yanında taşırsın hatta taşırken farkına bile varmazsın. Araban varsa, al bir araç kitini arabada olduğunda tak şarja kalsın. Sonuçt sana bir zahmeti yok, şarjı sen yapmıyorsun araba yapıcak, priz yapıcak. Düşünmeden al derim. Ama 4 değil 4S al.
    iphone 4S kesinlikle
  • Karar vermissin ama onu alma nolursun iphone geri dön bizi birakma. Saka saka!:))) zemzung geleksi es 3 cikacak onu al.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.