Şimdi Ara

Yeni telefona ihtiyacim var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim size bir sorum olucakti umarim bana yardimci olabilirsiniz.
    Ben Avrupa'da yasiyorum ve yeni telefon almaya düsünüyorum.
    Ama nereden alicagima karar vermedim bir türlü.. Türkiye'den mi telefon alsam yoksa Avrupa'dan mi telefon alsam?
    Bu soruyu su nedenle soruyorum;
    Simdi Avrupa'dan telefon alsam Türkiye'de kullanmak için binbir eziyet çekicem.. Yok efendim 115 TL ödemem lazim yok 115 TL ödedikten sonra 1 hafta bekliyecem yok efendim 2 sene cihaz degistirme hakkim yokmus bilmem ne.. Yane kisacasi Avrupa'dan telefon alsam bu telefon bana baya bir dert olucagini düsünüyorum, Türkiye'de kullanma konusunda...
    O yüzden aklimdan Türkiye'den çift sim kartli telefon alip hem Türkiye'de gönül rahatliginlan AVEA simkartimi kullanimirim hemde Avrupa simkarti içinde olur , ve olur ya Avurpa simkartan telefon görüsmesi yapmam gerek rahat bir sekilde konusmami yaparim. Hiç simkart degistirme ve degistirirken telefonun bir yerini zedelerim diye bir teredütüm olmaz enazindan bide gönül rahatliginlan Avrupa'da bu telefonu kullanirim... Tabi böyle bir düsünce aklimdan geçti ama sizce bu düsünce mantikli mi?? Sizce ne yapmaliyim??

Bana fikir yardimciligi yaparsaniz beni çok mutlu ederseniz.

Sevgi ile saygilarimlan , Hikmet.
    Hayirli geceler dileyimlen iyi günler Donanim üyelerine :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet24 -- 31 Mayıs 2014; 23:34:31 >

• İyi akşamlar hocam almadan burdaki fiyat ile oradaki fiyatları bir karşılaştırın ordan almak daha ekonomik olacaktır burda kullanmanızda sorun olmaz o konuyu dert etmeyin çift katlı istemişsiniz bu biraz seçenekleri azaltacaktır ama bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma hocam, anca firsatim oldu cevap yazmayi...

Benim almaya düsündügüm telefon ise; Sony Xperia M Cift Simkartli ve siyah renkli. Avrupa'da bu telefon 190 Euro. Hangi web site hatirlamiyorum ama bu web sitede 599 TL yaziyordu. Yane 208 Euro'ya geliyor bu telefon. Aslinda Xperia Z versiyonlarindan birisini almak istiyordum fakat baktim bunlar çift simkartli degil, vaz geçtim Xperia M Çift simkartli telefona döndüm.

Beni asil meraklandiran ve bilmek istedigim Avrupa'dan ben bu telefonu alsam Türkiye'de nasil kullanirim. Ve sizce en mantilisi nedir?? Türkiye'den mi yoksa Avrupa'dan bu telefonu almak??

Saygilar.
  • Arkadaslar yardimci olacak yok mu araniz da ?????

Sony Xperia M Çift sim karti siyah renkli cep telefonu Türkiye'den almak istiyorum.
    Bu telefon nerede daha satiliyor ve fiyatlari nekadar??
    Internet'ten arastirma yapiyorum ama nedense satis fiyatlarini bulamiyorum , bu telefon bukadar çabuk marketlerden kalkmis olamaz...

Cevaplarinizi bekliyorum.
    Yurt disinda oturuyorum diye yardim etmemezlik lütfen yapmayin !!!!!!
  • haklısın bende şöyle bir baktım çoğu yerde yok.internet üzerinden alacaksan tr sitelerinden 600 e var fakat tr versiyonu çift sim kartlı değil onu da söyleyeyim.türkiyede en iyi çift hatlı o fiyata motorola moto g
  • Moto g yi Avrupadan al daha az para ödersin buradakiler baya kar payı ve vergi koyuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.