Şimdi Ara

Yeni Thiefler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trader sisteminde nasıl değişiklikler yapıldı?
    1* trade yapıyorum 3 thief çıkıyo 2* yapıyorum 7 thief çıkıyo gariplik var bu işte

• quote:

Orjinalden alıntı: LordAmon

trader sisteminde nasıl değişiklikler yapıldı?
    1* trade yapıyorum 3 thief çıkıyo 2* yapıyorum 7 thief çıkıyo gariplik var bu işte

Bide büyü kullanmaları cok garip. İnsan int charla kervan yaparken yatabilir. Benim gibi :S
    Lvl 25 7** hp var 550 cr yedim ve yattım :(
  • aynen bende intim çok zor oluyo two handed warrior çıkarsa yatırıyo bide yere 5 wizard aynı anda fln çıkıyo çok zor oluyo
  • Yeni tiefler yüzünden bi kervan çekemedim bu avrupalı charler ne iş ben anlayamadım.
    Ah şu int AH
  • oyun biraz dengesizleşti int çharlarla trade yapılmaz artık en zında 60tan önce çekmeyin derim kervan
  • kendiniz den yüksek lv hunter tutun ben abş me söylüyüm ben 13 lv üstümde hepsine tek atıyo rahat rahat götürüyom
  • Asıl şimdi dengelendi oyun eskiden bir yıldız trade yapmak dışardan bir müdahale gelmediği sürece o kadar kolaydı ki hiçbir anlamı yoktu.21 level adam trade yapabiliyordu şimdi oyuna geçek zevk ve pasifleşmiş hunter mesleğine iş verildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupada Thief olmak olmak İçin Neler yapmam gerkiyor Chin gibimi?
  • Bencede dengeli oldu ben elimi kolumu sallayip kac kere 5* kervan cekmıstım updateden sonra denemedim ama bi ara bakcaz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Asıl şimdi dengelendi oyun eskiden bir yıldız trade yapmak dışardan bir müdahale gelmediği sürece o kadar kolaydı ki hiçbir anlamı yoktu.21 level adam trade yapabiliyordu şimdi oyuna geçek zevk ve pasifleşmiş hunter mesleğine iş verildi.

Baştan 40- ler çok rahatlayacak diye düşünmüştüm ama bu sefer npc thiefler rahat bırakmıyor hakkaten.Arkadaşım kaç kere yattı tek başına kervan çekerken
  • int ci olarak kervan cekmek daa ii bnce..nie oyle dediinizi anlamadım..thieflere ya tek atıon yada 2 sn fazla urasıon!!!
  • quote:

Asıl şimdi dengelendi oyun eskiden bir yıldız trade yapmak dışardan bir müdahale gelmediği sürece o kadar kolaydı ki hiçbir anlamı yoktu.21 level adam trade yapabiliyordu şimdi oyuna geçek zevk ve pasifleşmiş hunter mesleğine iş verildi.

+1903
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

+1903

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

+1903

+1905

+1907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.