trader sisteminde nasıl değişiklikler yapıldı? 1* trade yapıyorum 3 thief çıkıyo 2* yapıyorum 7 thief çıkıyo gariplik var bu işte
quote:
Orjinalden alıntı: LordAmon
trader sisteminde nasıl değişiklikler yapıldı? 1* trade yapıyorum 3 thief çıkıyo 2* yapıyorum 7 thief çıkıyo gariplik var bu işte
Bide büyü kullanmaları cok garip. İnsan int charla kervan yaparken yatabilir. Benim gibi :S Lvl 25 7** hp var 550 cr yedim ve yattım :(
aynen bende intim çok zor oluyo two handed warrior çıkarsa yatırıyo bide yere 5 wizard aynı anda fln çıkıyo çok zor oluyo
Yeni tiefler yüzünden bi kervan çekemedim bu avrupalı charler ne iş ben anlayamadım. Ah şu int AH
oyun biraz dengesizleşti int çharlarla trade yapılmaz artık en zında 60tan önce çekmeyin derim kervan
kendiniz den yüksek lv hunter tutun ben abş me söylüyüm ben 13 lv üstümde hepsine tek atıyo rahat rahat götürüyom
Asıl şimdi dengelendi oyun eskiden bir yıldız trade yapmak dışardan bir müdahale gelmediği sürece o kadar kolaydı ki hiçbir anlamı yoktu.21 level adam trade yapabiliyordu şimdi oyuna geçek zevk ve pasifleşmiş hunter mesleğine iş verildi.
Avrupada Thief olmak olmak İçin Neler yapmam gerkiyor Chin gibimi?
Bencede dengeli oldu ben elimi kolumu sallayip kac kere 5* kervan cekmıstım updateden sonra denemedim ama bi ara bakcaz artık.
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Asıl şimdi dengelendi oyun eskiden bir yıldız trade yapmak dışardan bir müdahale gelmediği sürece o kadar kolaydı ki hiçbir anlamı yoktu.21 level adam trade yapabiliyordu şimdi oyuna geçek zevk ve pasifleşmiş hunter mesleğine iş verildi.
Baştan 40- ler çok rahatlayacak diye düşünmüştüm ama bu sefer npc thiefler rahat bırakmıyor hakkaten.Arkadaşım kaç kere yattı tek başına kervan çekerken
int ci olarak kervan cekmek daa ii bnce..nie oyle dediinizi anlamadım..thieflere ya tek atıon yada 2 sn fazla urasıon!!!
quote:
+1903
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
quote:
+1903
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: chairzard
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
quote:
+1903
+1905
+1907
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme