Şimdi Ara

Yeni Tomb Raider oyunundan ilk bilgiler geldi: Serinin en kapsamlı yapımı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Tomb Raider oyunundan ilk bilgiler geldi: Serinin en kapsamlı yapımı olacak
    Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Amazon Games'in yayıncılığını yaptığı yeni Tomb Raider oyunundan ilk bilgiler geldi. Unreal Engine 5 motoru ile geliştirilen yapım, serinin şimdiye kadarki en büyük ve en kapsamlı oyunu olacak.

Yeni Tomb Raider özüne sadık kalacak

Bilindiği üzere Embracer Group, kısa süre önce Crystal Dynamics, Eidos-Montreal ve Square Enix Montreal stüdyolarını satın aldı. Bu satın alımın ardından geçtiğimiz Nisan ayında duyurulan yeni Tomb Raider'ın neler sunacağı ise büyük bir merak konusu olmuştu. Bugün  Amazon Games, yeni Tomb Raider oyunu hakkında kullanıcıları sevindirecek açıklamalarda bulundu. 

Yapılan açıklamada Amazon, yaklaşan yapımın özüne sadık kalacağını ve tek oyunculu bir deneyim sunacağını bildirdi. Böylece yeni oyun, başka bir yeniden başlatma yerine Lara'nın hikayesine devam edecek. Ayrıca şirket, kullanıcıların "keşif ve yaratıcı yol bulmayı ödüllendiren bir ortam'' ile karşılaşacaklarını belirtiyor. 

Ayrıca Bkz.God of War dizisi geliyor! Amazon düğmeye bastı: Sony duyurdu

Crystal Dynamics'in stüdyo başkanı Scot Amos ise, ''Amazon Games ile bir Lara Croft evreninin yaratıcı vizyonunu, tutkularını ve değerlerini çeşitli olasılıklarda paylaşan bir ekip bulduk. Bugüne kadarki en büyük ve en iyi Tomb Raider oyununu inşa etmeye başlayarak bu yeni yolu birlikte inşa etmeye hevesliyiz'' sözlerini dile getirdi. Yeni Tomb Raider oyunu hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı diyebiliriz. Oyuncular tarafından merakla beklenen yapımın, ne zaman çıkacağına dair ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kaynak:https://www.engadget.com/amazon-games-tomb-raider-crystal-dynamics-173848481.html

• Çok kısa oluyor bu seri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tomb raider 2013 gibi güzel olur umarım. Ayrıca keşke eski NFS oyunları ve The lord of the rings BFME strateji oyunları tekrar satışa çıksa. Z kuşağı bu harika oyunları bilmiyor.

• Özüne dönecek deyince ben de bi an heyecanlandım, meğer sadece tek oyunculu kısım kastediliyor..
    Benim için Tomb raider 4 LTR, keşke remasteredını yapsalar...

• Tomb raiderin son oyunlarında hikayeler çok saçmaydı. Bilmiyorum hikaye beni bağlamadı kendine.

• Hikaye Tomb raider 4 de kaldığı yerden devam edebilir orijinal hikaye çok daha iyidi.

• u5 le yapsalar negüzel olurdu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorlarmış zaten, yukarıda yazıyor 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tomb Raider son oyunları ile grafik, oynanış kolaylığı, mekan ve kostümler ile çığır aştı. Ben çok beğenmiştim son oyunlarını. Özellikle kolay oynama modu oyunu işkence çekmek için değil vakit geçirip eğlenmek isteyenler için tasarlamaları çok önemli. Serinin en eski oyunlarının da bir remaster versiyonu olsa keşke, nostaljik bu oyunları yepyeni grafikler ile oynamak için ölüp bitenin çok olacağını düşünüyorum.

• 3 lemenin ilk oyunu iyiydi gerisi çöp kolay sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aref6 -- 17 Aralık 2022; 16:42:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uncharted'a rakip güçlü olarak gelmeli bence. Son 3'lemedeki son oyun dışında ben beğenmiştim ama daha iyi olabilecek potansiyelde. Keşif duygumuzu bir tık daha arttıracak ve çatışmaya rambo gibi dalarsak ayvayı yiyebileceğimiz bi oyun olursa muhteşem olur

• Hala modası geçen Unchartedvari şeylere benzetmeye çalışıp Tomb Raider’ı berbat etmeye devam etmesinler mümkünse. Tomb Raider kendi kendine bir marka herhangi bir şeyin klonu olarak bahsedilmemeli hele ki yüz beşinci nesil Indiana Jones klonu Uncharted hiç olmamalı. Eski hayranlar için isimlerinin Tomb Raider olmasından başka bir şey anlam ifade etmiyor hatta sadece 2013’ü oynadım sonrakileri oynamadım bile o kadar lüzumsuz.

TR4’te Lara Croft defacto olarak öldü(keşke öyle kalsaydı belki de). Eğer devamı yapılacaksa o da Angel of Darkness üçlemesi olacaktı fakat iptal ettiler. Bir çok hayran Angel of Darkness serisinin devam etmesini isterdi. O karanlık atmosfer, gizem… mmmmm

• Şu son oyunlardaki base camp olayını kaldırsalar hoş olacak. Çok gereksiz bence. Ayrıca yerden silah alma geri gelmeli çeşitli silahlar kullanabilelim. Harika potansiyeli olan bir oyunu harcıyorlar adeta.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

aynen katılıyorum,

• UE 5.1 ile devam etsinler. Arada çok fark var. Özellikle mekanların yeterince aydınlanması için.

• 2 den itibaren oynamaya başladım ve bütün serileri oynadım. Bana göre hâla en iyi 2 ve 4. Ha son 2 oyunun ilki güzeldi. Ikinin konu çok saçmaydı ama bence sinematik ve kolay oynanış oyunu daha zevkli hale getiriyor. Umarım bu da güzel olur.

• U 5 İLE YAPIYOLAR ZATEN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.