Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemden görüntü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satın aldığım bileşenlerle dün kasa topladım. İlk kez yapıyorun bu yüzden aklınıza gelen en ufak hatayı bile yapmış olabilirim.

Tüm kablolamaları yaptığımı düşünüyorum.

Anakart 24 pin

Anakart 8 pin

Ekran kartı 8 pin

Cpu fan

Kasa çıkış fanı

Kasa giriş fanı (1 tanesini takabildim kasada toplam 2 adet cha-fan pin girişi olduğu için)

SSD sata ve güç

Hdmi kablosunu anakarttaki çıkıştan da ekran karındaki çıkıştan da denedim bir değişik olmadı. Power tuşuna bastığımda anakart rgb’si yanıyor, ekran kartı rtb’si yanıyor. Hem işlemci hem kda fanları dönüyor. Ama ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. Del tuşu ile Bios’a da girmeyi denedim ama ekranda hiçbir değişiklik olmadı.

İnternetten okuduğum kadarıyla Ramlerde sorun olabiliyormuş bu yüzden ramleri çıkartıp takıp tekrar başlattım ama yine aynı durum oldu.

Bileşenler:

ASUS TUF B450M-PRO GAMING AMD B450 AM4 DDR4 4400 HDMI DVI Çift M2 USB3.1 AURA RGB mATX

AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz AM4 İşlemci

Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module (2 adet)

Msi RTX 2060 Gaming Z Ekran Kartı

Samsung Evo 860 500GB SSD

MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1X 120Mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası

High Power HP1 J600GD F12S 600W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı

Tüm sorularınızda fotoğraf çekip yükleyebilirim.

Yardımınız ricasıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme: televizyona ekran kartı üzeğnden hdmi ile bağladım ve görüntü geldi. Ama bios ekranında yalnızca b2 slotunda ram görünüyor. Aslında A2 ve B2’ye aynı model ramler bağlı. Bu nasıl düzeltilebilir?

• Ramlerden başka bisey aklıma gelmiyor.ramleri tek tek denedinmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

Ramlerden başka bisey aklıma gelmiyor.ramleri tek tek denedinmi

Hocam tv'ye bağladım ekran kartı hdmi'ı ile şuan bios'a girdim. FAkat burada a2 ve b2'de 2 ram olmasın rağmen yalnızca b2'deki rami görüyor. Şimdi Windows kurulumu yapıyorum. Sonrasında diğer rami de okutmak iin çıkart tak yapacağım. Burada okuduğu durumda ek olarak yapak gereken bir şey var mı biostan kontrol etmek dışında?

• quote:

Orijinalden alıntı: bedircan

Hocam tv'ye bağladım ekran kartı hdmi'ı ile şuan bios'a girdim. FAkat burada a2 ve b2'de 2 ram olmasın rağmen yalnızca b2'deki rami görüyor. Şimdi Windows kurulumu yapıyorum. Sonrasında diğer rami de okutmak iin çıkart tak yapacağım. Burada okuduğu durumda ek olarak yapak gereken bir şey var mı biostan kontrol etmek dışında?

Alıntıları Göster
    Hayır.her iki Rami taktiktan sonra biosta görünmesi lazım.her iki ram aynı model aynı hizdami?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hallettim hocam sağolun yardımlar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.