Şimdi Ara

yeni toplıyacağım sistemle ilgili 3 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hayırlısıyla kendime şu parçalardan yeni bir sistem topluyorum

*Abit AG83RD INTEL 915P LGA775 800FSB DDR ANAKART
    *P4 3.4GHZ LGA775 800MHZ 1 MB
    *1 GB 533 MHZ DDR2 DUAL KIT
    *ATI RADEON X600PRO 256 MB 128 BIT PCIEX yada ATI RADEON X850XT 256 MB DDR3 256 BIT PCIEX
    *SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS 7.1 SES KARTI
    *Samsung 120GB 7200RPM 8MB CACHE
    *Samsung 16X +/- DVDRW DOUBLE LAYER

sizlere sorum
    1. bu sistemi kaç VA lik bir güç kaynağı karşılar?
    2.PCI kartları PCI Express slotlarında kullanabilir miyim?
    3.hoparlör ve monitör konusunda kararsızım öneriniz?

yardımcı olursanız çok sevinirim

• 945 CHİPSET Lİ BİR ANAKART AL(DUAL CORE OLAYI)
    BİRDE EN AZINDAN 64 BİT DESTEKLEYEN İŞLEMCİ ALMALISIN...
  • 1- 350-400 watt FSP yeterli olur herhalde.
    2- Hayır. En azından ben öyle biliyorum.
    3- Hoparlör 7+1 mi ? Monitör 17" Crt veya LCD mi? Forumda bir kaç Lcd monitörün ismi sık kullanılıyor. Adları aklıma gelmedi aratırsan bulabilirsin.

Sesle ilgili özel işler yapmıyorsanız ses kartı onboard yeterli aslında.
  • P4 640 ht al. 64 bit desteği var tabi ona uygun bir anakart. bence arkadaşın dediği gibi prof. ses işi yapmıyorsan ses kartı alma. ekran kartı bütçe elverirse kesin x850 al..
  • walla ses sistemi skyworth diye bi sistem war 2+1 ama mükemmel bi ses sistemi kaç yıldır bunu kullanıyorum bulabilrsen al derim
  • 64 bit in bana e faydası olcak?tamam biliyorum daha güçlüler ilerde 64 bitlik oyunlar şahane olacak ama ne biliyim almak istemiyorum 64 bit.prof. ses le uğraşmıcam ozmn dediniz gibi ses kartını iptal ediyim onun yerine x850 alırım.
  • yaaa kendinde solylemıssın artık hersey 64 bit e geçiyor sen 64 bit al aralarında fiyat farkı yok zaten....
    Ekran kartını x850xt alıcagına 7800gtx alsan daha iyi edersin...
    DVD olarak NEX onerebilirim...
    Güç kaynağın 400watt dan fazla olması gerekıyor bu sıstemde FSP500watt yeter sana...
    Haporlor olarak megaworks ları tavsıye edebılırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartını ati kullanıcagına ve o kadar parayı verebıldıgıne gore arkadasların onerdıgı gıbı daha yenı olan 7800gtx i dusun derım fıyatı 595+kdv atininkisi 565+kdv galıba

pcı slotlu pcıx farklı dıye bılıyorum

guc kaynagına gelınce en az 400 watt lık kalıtelı bır guc kaynagı kullanman senın ıcın daha ıyı olur

bence sıstemde bıraz degısıklıge gıt 915 cıp setı yerıne 945 yada 955 kullanabilirsin eger sli yapmak istersen vede intel işlemci kullanacaksan nforce4 cipestli asusun p5nd2 anakartını kullanabilirsin

anakart tercıhını asus veya gigabyte tan yapmalısın bence ama ilk tercihin asus olması senın yararına

çift cekirdekli sistem kurmayacaksan bile işlemcini 64 bit almanı tavsıye ederim

çift cekirdek kullanmıyacaksan amd yı tercıh et bence hem aynı performansla daha az para verırsın çift cekirdek kullanacaksan intel derim
    umarım yardımcı olmusumdur
  • grafik işiyle uğraşmıcaksan amd almanı öneririm.fiyat düşer hiç yoktan ii bi amd konfigrasyon istersen yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.