Şimdi Ara

Yeni Toyota Corolla Sedan Dizel Elegant Düz Vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yılda yaklaşık 16.000 ile 19.000 Km arası yol yapıyorum. Bu arabayı da begendim ve almak istiyorum.
    Arabalardan cok anlamadıgımdan bilenlere danısmak istedim. Tavsiye eder misiniz?

• Çok pahalı gelmiyorsa al. Elegant donanımlı Corolla iyidir.
    Ama o fiyata daha güzel araçlar var.
    Focus TDCI Ghia mesela. Performans konusunda çok daha iyi. Donanımı da çok iyi. Müzik sistemi çok daha iyi vs.
    Bir de test sürüşü yap mutlaka. Ben Comfort donanımlı Dizel Corolla ile yaptım. Vites ve Direksiyon biraz sert geldi bana.
    İlle Corolla düşünüyorsan Elegant al ama. diğer donanımlar gerçekten paralarını hak etmiyor. Özellikle manuel klima falan hiç olmamış.
  • Sagolasın arkadasım, haklısın o parayı verınce belkı daha ıyılerı de vardır ama ailem yıllardır toyota kullanır, sukur kı tek bır sorun yasamadılar.
    Servısınden de cok memnunlar, elegant almak ıstememın sebebı de zaten comfort modelınde olmayan cok sayıda ozellıgı ıhtıva etmesı.
    Aslında cok performans meraklısı bır ınsan degılım, yakıt ekonomısının yanı sıra motor problemı yasatmamasına cok onem verıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Sagolasın arkadasım, haklısın o parayı verınce belkı daha ıyılerı de vardır ama ailem yıllardır toyota kullanır, sukur kı tek bır sorun yasamadılar.
    Servısınden de cok memnunlar, elegant almak ıstememın sebebı de zaten comfort modelınde olmayan cok sayıda ozellıgı ıhtıva etmesı.
    Aslında cok performans meraklısı bır ınsan degılım, yakıt ekonomısının yanı sıra motor problemı yasatmamasına cok onem verıyorum.

O zaman Corollayı gönül rahatlığı ile al senelerce kullan. Made in Japan olması da ayrı bir artısı tabii
  • ben de gittim test ettim gayet basarılı arac bayta sık olmus iç ve dıs dizaynı al bence
  • bence forumdaki toyota topic ini de inceleyin..o topicte yeni toyota alan arkadaşların yorumları var..hatta aynı konuyu oraya da açın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.