Şimdi Ara

Yeni Toyota Yaris Hybrid Cool e-CVT (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.153
Cevap
36
Favori
171.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazartesi öğle arasında arabayı götürücem. Sonucu size ileteceğim. Saygılar.
  • Arkadaslar benide aradilar gittigimde bilgisayardan kontrol ettiler sistem guncellemesi ve arac zaten guncel oldugu icin hic bir sey yapmadan geri dondum. Aramadan once neden kontrol etmezlerki.gecen mayisda bakim zamani kontrol edilmis gecen sene de guncellenmis hic bir sey yapmaya gerek yok dediler. Tabi sinir olmamak elde degil bosuna servise git gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota chr gorme sansim oldu fakat hybrid modeli ocakta satisa cikacakmis tabi fiyatta 120 bin civari olur demezmi satus danismani iki gun once 97.000 tl yaziyordu hybrid chr icin niye yazdiklarinida anlamis degil piyasada olmayan bir arac icin. Uretilenler direkt avrupaya gidiyormus talebi karsilamak icin turkiyede olsa nolur olmasa nolur hesabi burdada var

• onurjoya O kullanıcısına yanıt
    Hocam Toyota resmen bizimle dalga geçiyor. Aynı şeyi banada söylediler. Daha 17 Ekimde servise gelmişsiniz hibrit bakımınız zaten yapılmış sıkıntı yok gidebilirsiniz deyince siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dedim. Çağrı merkezine suç atıyorlar tüm hibrit araç sahiblerini tek tek arıyorlarmış kimin yapıldığını bilmiyorlarmış bla bla. Kardeşim sonrasında sizin servisiniz beni arayıp şu saate uygusanız gelin diye randevu vermediniz mideyince bir yanlışlık olmuş efendim vs. Neyse olayın özü zaten periyodik bakımlarda bu kontroller yapılıyormuş. Bundan sonra arananlar için gidecekleri servisi önceden arayıp teyit alamasını tavsiye ederim.
  • aracınıza antifreeze koyuyormusunuz?
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    bakıma gittiğimde sormuştum, gerek yok, biz hallediyoruz minvalinde cevap vermişlerdi. başka bir forumda, konuyla ilgili uzman biri "İlk değişim 8 Yıl yada 160.000km, sonrasında her 80.000km'de bir defa. Tabii orjinal antifriz kullanmak kaydıyla." demiş. Servise telefon açılıp, sorulabilir.
  • 2016 Yaris hybrid cool'da anahtarsız çalıştırma düğmesi var.
    Anahtarsız giriş te yapılabiliyor mu?
    Sanki sadece start stop düğmesi var gibi okudum özelliklerinde.
    Sahip olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler..
  • anahtarsız giriş yok. sadece anahtarsız çalıştırma...
  • mitbaer kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağol
  • 2016 ya dikkat etmedim ama 2014 spirit modelde hem anahtarsız calıstırma hem kilit acma kapama var
  • Merhaba bende bugün hybrid cool modeline kapora verdim 65500 den bi lira bile inmediler normal mi arkadaşlar
    Ekstradan cruise kontrol taktırdım 400 TLye ekstradan ne tavsiye edersiniz. Fiyat normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MAK89_26

Merhaba bende bugün hybrid cool modeline kapora verdim 65500 den bi lira bile inmediler normal mi arkadaşlar
    Ekstradan cruise kontrol taktırdım 400 TLye ekstradan ne tavsiye edersiniz. Fiyat normal mi

Merhabalar
    mayıs ayında alsanız iyi olurdu. ciddi bir indirim vardı. nasip tabi. hayırlı olsun.
    cruise control 400 tl baya uygunmuş ya. bilsem taktırırdım:(
  • dün (pazar günü) 4 kişi güngören beylikdüzü arası öğleden sonra

ort hız :30
    ort tüketim : 4,2
    mevsim: kış
  • Hocam şehirler arası yolda peki ne kadar yakıyor 120 ile giderken. Bende yarın yada bi sonraki gün aracı teslim almak üzereyim.

• MAK89_26 M kullanıcısına yanıt
    İyi Günler, şehirler arası ortalama 120 ile giderseniz bir depo benzinle yaklaşık olarak 500 km yol yapabiliyrosunuz. Şehir içinde 600-650 km arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

İyi Günler, şehirler arası ortalama 120 ile giderseniz bir depo benzinle yaklaşık olarak 500 km yol yapabiliyrosunuz. Şehir içinde 600-650 km arası.

Depo kapasitesi normale göre az olmasına rağmen ama
  • summer40 S kullanıcısına yanıt
    5 gün önce boş depoyu 142 TL ye fulledim. Sanırım 37 litre depo hacmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: summer40

quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

Depo kapasitesi normale göre az olmasına rağmen ama

hız sabitleyici ile artması lazım bu mesafe, yanlışmıyım
  • Bu cmrtsi 30000 bakımına gideceğim, bundan önceki iki bakım için bana 700 liranın üzerinde fiyat çıkardılar. Toyota sentetik yağ fiyatı 300 liraya yakındı.
    Bende satın alırken aracı 400 lira civarı demiştiniz bu ne deyince, istertseniz yağı normal toyotalara kullanılandan kullanalım dediler. öyle kullandırdım 400 küsür ödedim ikisindede.

Şimdi merak ediyorum arada ne fark var diye? Sentetik yağ hakkında bilgisi olanlar f/p olarak o fiyata değermi?

Ayrıca arkadaşın gönderdiği https://store.donanimhaber.com/4e/7b/08/4e7b088de0b98147401c5ddf4059f9fc.jpg bu resimdeki fiyatlar ile bana çıkartılan fiyatlar arasında en azından 100 tl fark var. Servise göre bu fark değişirmi normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforum -- 8 Aralık 2016; 16:20:30 >

• Arkadaslar ben iki hafta once hybrit cool almaya karar vermistim iyi bir piyasa araştırmasi sonucu 61 bin e bulmuştum ancak 1 hafta sonra kur farki nedeniyle fiyat artmis su an 6550 bu nedenle benzinli almayi düşünüyorum. Biraz arastirdim peugeot 208 de 110 beygir tam otomatik baya guzel bir arac olmuş bu da benim kafamı karıştırdı. Size ayni ozellik ve fiyata benzinli yaris mi 208 mi? Ya da fiyatı artsa da hybrit cool mu?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.