Şimdi Ara

Yeni Toyota Yaris Hybrid Cool e-CVT (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.153
Cevap
36
Favori
171.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hybrit bambaşka bi deneyim tabiki fiyatın artması iyi olmamış ama ben cam tavan benzinli cool yaris alıp lpg takmanızı öneririm. 2012 yarisime lpg taktırdım çok memnunum. Ön yargılarım vardı fakat şimdi çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hybritte en büyük korktuğum konu piyasasının az olması, bu durumda ne düşünüyorsunuz

• -piyasa belli bir süre açık olmaz herhalde. ancak devlet ve yerel yönetimler belli teşvikler verirse (vergi indirimi, otopark indirimi vs) o zaman iş değişebilir. avrupada bazı kentlerde şehir içine giriş için araçlarda ücret alınıyor. ancak temiz teknolojiler hariç. istanbul için tarihi yarımada bu konuda ilk yerlerden olabilir. özellikle iklim değişikliği konusunda alınan uluslararası kararlar bu tip değişiklikleri zaruri kılacak.
    -şehirler arası 90-100-110 civarı 4.3 litre tüketim sağladım. 120-130 olunca 5 litreye yaklaşabiliyor.
  • mitbaer kullanıcısına yanıt
    çok güzel yazmışsınız hatta örnek dahi vermişsiniz tarihi yarım adaya uygulanması gerekliliği. fakat ülkemizde hibrit araçlara teşvik uygulanacağını sanmıyorum. en azından biz göremeyiz belki çocuklarımız görür.
  • http://www.hurriyet.com.tr/yarimadaya-elektrikli-arac-sarti-geliyor-40294394
    dipnot olarak haberi belirteyim. belki daha yakın bir gelecektir. biz de görürüz belki;)
    ama otopark indirimleri olacaktır.
  • mrsozen M kullanıcısına yanıt
    ilk adım atıldı. 1.8 c-hr ile 1.5 yaris hybrid aynı vergiyle satılıyor. tabi bizimkiler herzamanki gibi yine yarım iş yaptılar mtv 1.8 motor vergisi ile devam ediyor. onuda düşürseler yollarda çok c-hr görmeye başlarız
  • Anahtardan cam ve dikiz aynası kapatma özelliği açtırılabiliyor mu Toyota CHR gibi?
  • Arkadaslar sizce yaris style benzinli mi yaris hybrit cool mu? Kafam cok karışık yardimci olursanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu araca lpg takılabiliyor mu

• Arkadaşlar bu araca lpg takılabiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: desky

Arkadaslar sizce yaris style benzinli mi yaris hybrit cool mu? Kafam cok karışık yardimci olursanız sevinirim

Bambaşka deneyim istiyorsanız tabi ki hybrid cool
  • Daha önce bi arkadaş 400 tl ye cruise control taktırdığını söylemişti.Sonradan anahtarsız giriş taktıran var mı?Anahtarsız start stop özelliği var arabamın.
  • Daha önceden auris kullanmıştım anahtarsız giriş özellikli. Anahtar yarisin anahtarıyla aynıydı. Tek fark kapı kollarında elinizle dokununca açılması ve kitlenmesi için sensör yok. Bence serviste taktırılabilir ama fiyat almak lazım tabi. Tek masraf kapı kollarının değiştirilmesi olabilir gibi geliyor bana

• Dün servise gittiğimde hibrit Toyotalarda bakım aralığının 15.000 km çıkartıldığını söylediler. Bilgilerinize.
  • Sorum saçma olabilir.Ama bir şey merak ediyorum.Anahtarsız giriş sistemi olan arabalarda,anahtarı arabada unutup,arabadan inip kapıyı kitleyip gidersek.Anahtar içerde olduğu için başka biri gelip kapıyı açabilir mi?
  • summer40 S kullanıcısına yanıt
    Hocam, araç anahtarın içerde olduğunu farkedip dışarıda bippppp diye ses çıkartıyor arabayı kitleyemiyorsun. Bunu birde kapılardan biri açık kaldığı zaman, ve araba çalışır durumdaykende yapması gerekiyor, onlardan emin değilim.
  • mrsozen M kullanıcısına yanıt
    Bugün yine servisden aradılar hibrid kontrolü için çağırdılar 2 ay öncede çağırdınız geldiğimde güncel olduğunu gerek yok demiştiniz dedim yok yılbaşından önce yeni güncelleme geldi dediler bu işde bir iş var ama

• Hocam bu araçlardaki güncelleme olayı nedir ne işe yarıyor. Bende de var yaris hybrid benide aradılar çok önemli bişey mi

• Honda Civic Hybrid'lerde de bir süre sonra güncellemeye çağırmışlar, güncelleme sonrası araç pili daha az kullanmaya başlamış ve yakıt tüketimi artmış, bu müdahaleye rağmen yaklaşık 7 yıl sonra pil ömrünü tüketmiş. Bu konuyu Donanım Haber Honda Civic Hybrid konusunda okumuştum.

Yaris Hybrid için güncellemelerin içeriğinin ne olduğunu ve güncellemeden sonra yakıt tüketiminde bir değişiklik olup olmadığını buraya yazarsanız memnun olurum.
  • onurjoya O kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızı gördüğüm de beni de aramışlardı. Kendilerine izah ettim bakın beni önceden çağırdınız boşu boşuna oraya kadar geldim yine aynısı olacak, yok bu başka diyorlar. 2 hafta önce Toyota merkesinden mesaj gelmiş 30 Aralık tarihine kadar hibrit kontrolleri yapılıyormuş. Toyota servislerinin organizasyon kabiliyeti tek kelime ile çok kötü. Aracım 42 bin kmdeyken 40 bin bakımına götürdüğüm Ortaköy servisi, zaman aralığından kontrol ettik, 30 bin bakımınız yaklaştı uygun olduğunuz zaman sizleri bekliyoruz diye arıyorlar çok merak ediyorum insan aramadan önce bu adam arabasını hiç servise getirmişmi diye kontrol etmek akıllarına gelmiyor mu? Daha da kötüsü 10 gün önce park halindeyken arabama arkadan çarptılar bende arabanın içindeydim tamponda hafif bir oynama oldu. Tutanağı tuttuk kaskomla anlaşmalı olan Yenibosna'daki Toyota Sonkar'a götürdüm. Arabam 1 hafta orda kaldı. Cuma akşamı arabayı aldım Cumartesi sabahı beni Toyota Ortaköy aradı arabanızı hibrit kontrolü için servise getirirmisiniz diye. Toyota Sonkar kendisine başka bir işlem için bırakılan arabada bunu müşterisine sorup yapmayı akıl edemiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.