Şimdi Ara

Yeni Toyota Yaris Hybrid Cool e-CVT (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.153
Cevap
36
Favori
171.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, bu aracın pili ile ilgili soru işaretleri vardı. Sayfalara biraz göz gezdirdim ancak net bir bilgi göremedim. Hiç pil değiştirme ihtiyacı olan oldu mu? dayanım süresi ve pil fiyatı bu araç için çok kritik. 2500 dolar gibi fiyat yazıyor. Eğer gerçekse vazgeçmek için başlı başına bir sebep

• kronin K kullanıcısına yanıt
    Toyota'nın verdiği bilgi pil ömrü araç ömrü ile aynıdır. Yani araca verdikleri garanti kadar pile de garanti veriyorlar.
    USA da taksi olarak kullanılan ve 1 milyon mil'e yakın yol yapmış Prius'lar olduğuna dair de haberler ver. Şimdiye kadar hiç pil ile alakalı bir sorun yaşayan haberi görmedim.

Ama nihayetinde araçta bulunan şşey li-ion pil az da olsa bi riski vardır her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluttr

Toyota'nın verdiği bilgi pil ömrü araç ömrü ile aynıdır. Yani araca verdikleri garanti kadar pile de garanti veriyorlar.
    USA da taksi olarak kullanılan ve 1 milyon mil'e yakın yol yapmış Prius'lar olduğuna dair de haberler ver. Şimdiye kadar hiç pil ile alakalı bir sorun yaşayan haberi görmedim.

Ama nihayetinde araçta bulunan şşey li-ion pil az da olsa bi riski vardır her zaman

hocam garanti süresiyle araç ömrü aynı değil =) toyota araç ömrünü 10 yıl olarak belirtir, kitapçıklarda da yazar. garanti ise ekstra parayla 5 yıl. Ben de pille ilgili bir sorun duymadım. Dediğiniz gibi pilden yana üzeceğini de sanmıyorum.

Lakin ben toyotaya güvenemiyorum. Bu araç ilk çıktığında bana balataları 100 binden önce değişmeyecek, benzinliye göre bakımı üçte bir olacak vs dediler. şimdi araç zaten ucuz değil, bakımı 400 liralarda, ben dizelin bakımını daha ucuza yaptırmışım. Araç tutsun diye mi yaptılar, satış politikası mıdır bilemiyorum ama Hybrid'in benim cebime bir katkısı yok.

• erincar kullanıcısına yanıt
    ömür kelimesi yanlış oldu evet :D
    Araca ne kadar garanti veriyorsa pil de o garantinin içinde demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluttr

Pollyanna mode on /
    Belki de hybrid otomobillerde vergi indirimi devlet desteği gibi şeyler gelecektir ilerde.
    Pollyanna mode off /

bu söylediğime ben bile inanmadım.

6 ay önce güzel tespit yapmışsınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool modelinde anahtarsiz çalıştırma varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hybrid c-hr düşünüyorum. bir sorum olacak ama kullananlar yardımcı olursa sevinirim. piller dolu olduğunda ev modu seçilerek kullanılırsa benzinli motor devreye girmeden kullanabiliyormuyuz. sistem ihtiyaç halinde benzinli motoru devreye alabiliyor mu. benzinli motor devreye girmiyorsa kaç km bu şekilde kullanılabilir.
  • candiroglu81 C kullanıcısına yanıt
    4-5 km. Elektrikli araçlar gibi düşünmeyin. Normalde bir aracın en çok yaktığı anları (kalkışlar gibi) elektrik motoruyla yapıyor. haliyle tüketim düşüyor. Ama bineyim 50 60 km elektrikli gitsin gibi bir durumu yok.
  • erincar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. anladığım kadarıyla tamamen yakıt tasarrufu. keşke bunları plug ın hybrid tarzında yapıp en azından 40-50 km elektrikli gidecek şekilde yapsalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candiroglu81

teşekkürler. anladığım kadarıyla tamamen yakıt tasarrufu. keşke bunları plug ın hybrid tarzında yapıp en azından 40-50 km elektrikli gidecek şekilde yapsalardı.

yeni pruisler öyle. 50km civarında menzili var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervaz

Cool modelinde anahtarsiz çalıştırma varmı

evet anahtarsız çalıştırma var...
  • şu tamponu kırık yaris hybird burdan birinin mi? ben onu kısa süre önce ilanda görmüştüm 38 bine fazla durmamıştı ilanda.
  • şu konuyu baştan sona okumuşluğum var. 2 senedir takip ediyorum sonunda 2013 yaris hybird aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

şu konuyu baştan sona okumuşluğum var. 2 senedir takip ediyorum sonunda 2013 yaris hybird aldım

Tuketim verileri paylaspabilir misiniz

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    depoyu fulledim. bitsin paylaşıcam. güzergahım sabah 8, akşam 6 güngören bayrampaşa.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kaça aldınız aceba. Özellikleri neler.

• aracı ben ucuza aldım, hasar kaydı var.

bunlarda navigasyon değilmi? tuşu var ama dosya yok diyor. ayrıca türkçeye çevrilebiliyor mu?
  • asıl soruyu çözdümde.
    bu araca parça siparişi nereden verebiliriz. ön tampon falan almaya kalksam istanbulda sıkıntı yaşamayacağım neresi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 1 Kasım 2016; 11:21:27 >
  • Tahminen yakin zaman hybrid alacagim, bayi den cool icin en dusuk 61500 + metalik boya ve park sensoru alabildim. Almayi dusunup fiyat alanlar yazarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.