Şimdi Ara

Yeni Tüfek Alıcam AİRSOFT !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M4A1 Ve ALTINA M203 BOMBAATAR DÜŞÜNÜYORUM NASIL SİZCE ? AYRICA M203 AİRSOFT BOMBAATARI KULLANAN VARMI NASIL KULLANIYORUZ BİLEN VARMI ? Marka Önerisi İStiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekerler -- 8 Ağustos 2011; 1:52:06 >

• Bombaatarı ben kullanıyorum gayet verimli M4A1 ile güzel gidiyorlar . M4A1'i temizlemem lazım arada tutukluk yapıyo
  • bence bonba al ucuna taramalı tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Bombaatarı ben kullanıyorum gayet verimli M4A1 ile güzel gidiyorlar . M4A1'i temizlemem lazım arada tutukluk yapıyo

dostum nasıl birşey nasıl kullanılıyo fiyatı nasıl bilgi verirmisin kaç metreye atıyo ?
  • Bu aralar açmayı planladığım konulardan biriydi. Behzat Ç. konuya bekleniyor M4A1 için marka önerecek olan var mı ve fiyatı ortalama nedir? Bir de launcher ne işe yarıyor airsoftta? Son sorum: ortalama her hafta buluşan bir forum falan var mı? Silahı alıp ortada kalmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

bence bonba al ucuna taramalı tak

MARKA ÖNERİSİ LAZIM ARKADASLAR
  • M4A1 in fiyatı ne kadar bir de Türkiye' de satılıyor mu bu silahlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eléctronics -- 8 Ağustos 2011; 2:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

M4A1 in fiyatı ne kadar bir de Türkiye' de satılıyor mu bu silahlar ?

gerçek silah değil.airsoft...
  • :D:Dben havalı tüfekçiyim aga :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bu aralar açmayı planladığım konulardan biriydi. Behzat Ç. konuya bekleniyor M4A1 için marka önerecek olan var mı ve fiyatı ortalama nedir? Bir de launcher ne işe yarıyor airsoftta? Son sorum: ortalama her hafta buluşan bir forum falan var mı? Silahı alıp ortada kalmayalım

marka ben de sordum .. launcher sayısından emin değilim 50 - 100 tane mermiyi birarada atıyor. gerçektede bomba atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

M4A1 in fiyatı ne kadar bir de Türkiye' de satılıyor mu bu silahlar ?

gerçek silah değil.airsoft...

:) peki satılıyor mu Türkiye' de ?
  • evet.gittigidiyordan falan bakabilirsin
  • Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.