Bildirim
Yeni Turkcell Faturalı Hat Alıncak, Tavsiye Hediyesi Var Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Numara taşıma yöntemiyle var. Arkadaşının numarasını başına sıfır koymadan 6667'ye mesaj yaz. Numara taşınınca ikinize de 1000 kontor/dakika gelsin. -
Tesekkurler hocam. En iyisi oyle yapmak...
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
Numara taşıma yöntemiyle var. Arkadaşının numarasını başına sıfır koymadan 6667'ye mesaj yaz. Numara taşınınca ikinize de 1000 kontor/dakika gelsin.
-
Arkadaşın Numarasını taşıyıp , Hediyelerinizi aldıktan sonra arkadaşın 4440532'yi ararsa numarasını ücretsiz olarak değiştirebiliyor. Hem de 053x kodu ile.. Artık o x yerine hangi rakam gelir bilmiyorum. -
-
Hazır Kart'dan Faturalıya geçerken tavsiye olayı vardı. Tavsiye eden de edilen de 1000 dakika/kontör kazanıyodu. O olay bitti mi. Sitede bulamadım da. Arkadaş kontörlüden geçmeye karar vedi. Bende nasiplenmeye çalışıyodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 17 Kasım 2009; 21:35:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tikak
Hazır Kart'dan Faturalıya geçerken tavsiye olayı vardı. Tavsiye eden de edilen de 1000 dakika/kontör kazanıyodu. O olay bitti mi. Sitede bulamadım da. Arkadaş kontörlüden geçmeye karar vedi. Bende nasiplenmeye çalışıyodum
finish -
Desene bu işten birşey kazanamicaz!...
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
finish
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X