Bildirim
Yeni Turkcell Faturalı Hat Alıncak, Tavsiye Hediyesi Var Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Numara taşıma yöntemiyle var. Arkadaşının numarasını başına sıfır koymadan 6667'ye mesaj yaz. Numara taşınınca ikinize de 1000 kontor/dakika gelsin. -
Tesekkurler hocam. En iyisi oyle yapmak...
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
Numara taşıma yöntemiyle var. Arkadaşının numarasını başına sıfır koymadan 6667'ye mesaj yaz. Numara taşınınca ikinize de 1000 kontor/dakika gelsin.
-
Arkadaşın Numarasını taşıyıp , Hediyelerinizi aldıktan sonra arkadaşın 4440532'yi ararsa numarasını ücretsiz olarak değiştirebiliyor. Hem de 053x kodu ile.. Artık o x yerine hangi rakam gelir bilmiyorum. -
-
Hazır Kart'dan Faturalıya geçerken tavsiye olayı vardı. Tavsiye eden de edilen de 1000 dakika/kontör kazanıyodu. O olay bitti mi. Sitede bulamadım da. Arkadaş kontörlüden geçmeye karar vedi. Bende nasiplenmeye çalışıyodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 17 Kasım 2009; 21:35:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tikak
Hazır Kart'dan Faturalıya geçerken tavsiye olayı vardı. Tavsiye eden de edilen de 1000 dakika/kontör kazanıyodu. O olay bitti mi. Sitede bulamadım da. Arkadaş kontörlüden geçmeye karar vedi. Bende nasiplenmeye çalışıyodum
finish -
Desene bu işten birşey kazanamicaz!...
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
finish
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli hesaplama
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- en ucuz sim kart
- turkcell hat dondurma
- turkcell tek numara iki sim kart
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- kapanan hat nasıl açılır
- turkcell abone sayısı
- turkcell akıllı fatura nedir
- 2025 telsiz kullanım ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X