Şimdi Ara

yeni vergilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu anda yeni araç almak için araştırma yapmaktayım ,
    1 ocak 2011 itibariyle vergi ve fiyatlar üzerinde artış olacağı söylenmekte bunun miktarı konusunda bilgilerini paylaşırsanız sevinirim ?
    Teşekkürler

• istediğin aracın motor aralığı ne tam olarak....
  • 1600 den fazla değil.
  • Yanlış hatırlamıyorsam % 7 oranında bir artış olucaktı, haberlerde öyle dinlemiştim
  • bizde 1.3 cdti astra var yıllık vergisi 405 tl , zam ile 438 tl olcak diye biliyorum çok fazla bir artış olcağını zannetmem he 3000 motora biraz yüklü gelir zaten öyle araç alan adamda onu dert etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

bizde 1.3 cdti astra var yıllık vergisi 405 tl , zam ile 438 tl olcak diye biliyorum çok fazla bir artış olcağını zannetmem he 3000 motora biraz yüklü gelir zaten öyle araç alan adamda onu dert etmez...

Evet herkes sizin gibi dediği için motor hacmi yüksek araçlarda dış pazara göre 2 hatta 3 kat fark oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

bizde 1.3 cdti astra var yıllık vergisi 405 tl , zam ile 438 tl olcak diye biliyorum çok fazla bir artış olcağını zannetmem he 3000 motora biraz yüklü gelir zaten öyle araç alan adamda onu dert etmez...

Evet herkes sizin gibi dediği için motor hacmi yüksek araçlarda dış pazara göre 2 hatta 3 kat fark oynuyor

evet bundan herkes şikayetci ama sadece şikayetci uygulamada birşey yok.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Herkes değil malesef.. 100 kişidem 60 ının bu konudan ya hiç haberi yok ya umursamıyor yada o kadar parası olan düşünsün onu diyor. Bu yüzden biz bunu hakediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes değil malesef.. 100 kişidem 60 ının bu konudan ya hiç haberi yok ya umursamıyor yada o kadar parası olan düşünsün onu diyor. Bu yüzden biz bunu hakediyoruz.

adam şirket arabası kullanır dert etmez , adam gider olarak gösterir dert etmez 100 kişiden 5-10 tanesi keyif için alır dert olur içine karşı çıksa aracı almış bunumu düşünüyor diye küçümsenme panorayaklığına girer vb vb.... herkesin kendince düşünce tarzı var bir yere kadar saygı duymak şart....

• her yıl başı resmi harc ve vergilere yeniden değerleme oranında zam yapılır
    bu yıl yaklaşık %8 uygulanır. ( %7,7 yeniden değerleme)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.