|
Yeni Volkswagen Passat Pro tanıtıldı: İşte detaylar
-
-
20.yüzyildan kalan çöp içten yanmalı motor ve bozuk dsg şanzımanla, gelişmiş Çin pazarına bunu nasıl satacaklar ? Elektiriklisi çıkarsa işte o zaman işin rengi değişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 1 Eylül 2024; 14:6:12 >
-
Çin de gerçekten artık insanlar bunları almaz yani ben de çinde yaşıyor olsaydım devrim yapan elektrikli modellere yönelirdim.
-
Dsg şanzıman garantisi çinde amerikada rusyada 10 yıl. Türkiye’de 2 yıl 60bin km…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat Pro Max Ultra deyin belki satar Çin'de o zaman.
-
Şu Chery Tiggo Pro’ların pro takısına laf eden ergen Almancı, Passat’çı tayfa bu isimlendirmeye ne diyecek merak ediyorum. Hele bi de bunun pro max diye Station modeli çıksa 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tr pazarına uygun passat. çinden tr ye ithal edilebilse keşke.
-
şu çin arabalarında pro- pro max filan görünce ister istemez hafızası kaç gb diye sorasım geliyor.
yaw arabalar güzelde bu model isimleri neden böyle?
-
Pro max modeli ne zaman gelir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam dsg deki bu cifte standarda ek kullanici hatasi ile suclanma, elin iyi niyeti vs yani bunlar artik maddi manevi somurulmeye layik ulkelerin maruz kalacagi seyler..
Çünkü avrupalı veya japon veya amerikan markalar gibi oturmuş bir otomobil kültürleri yok.. şimdiye kadar sattıkları ürünlerde nasıl bir kategorizasyon yapmışlarsa o. marka algısı, karakteri inşa etmek, bir kitle oluşturmak özgün klas isimleri yaratabilmek falan bunlar zaman alacak. şuan tüm çin'li araçları tek bir başarı ile biliyoruz marka-model farketmeksizin: fiyat/performans. az bütçe çok iş. bu kadar.
60-70-80'lerde japonlar da böyle idi. gerçi japonlarda hala gubidik isim çoktur. yine de dünya o dünya değil, otomotiv o zamanki otomotiv değil. çabuk öğrenecek çinliler. hatta avrupalılara öğretecekler ve öğretiyorlar da.
-
Kaç kere elektrikli araç sahibi oldun veya kaç km yaptın? Eminim benden az, kısaca işin gerçeği elektrikli 3-5 senelik teknolojik harika elektrikli araçlar çöp.
VW'yi aptallar yönetiyor tıpkı Ford gibi.
Avrupa'dan sedan'ı çekip Çin pazarına girmeleri bunu kanıtlıyor yıllardır, aynısını Ford'da yapıyor.
Birisi çöp ve gitmeyen hayvan gibi yakan Taigo satma derdinde, diğeri ambulans Transit satma derdinde.
-
Dsg Türkiye’de bozulursa masrafı yaklaşık 6 bucuk net asgari ücrete denk. Her ülkede var öyle ama aradaki fark, vatandaşını koruyan ve korumayan diye ayrılıyor.
AşiretLine cıların gözü yaşlı...
-
Hocam iddalı yazmışsınız ama yaklaşık 10 12 senedir otomotiv sektöründe çalışıyorum Tesla model S nin TR girişi yapan ilk araçlarından birini de kullanmışlığım var, zaten zehri o zaman aldım :) Arada avrupalı üreticilerin içten yanmalıdan devşirme elektirikli araçlarını da kullandım şuan da da Tesla siparişimin gelmesini bekliyorum :)
Tesla çok iyi bir araç mı ? elektrikli araçların önü çok mu açık ? Avrupa'da bile elektrikli araçlara yönelik teşvikler bitince satışlar düştü . BMW 'nin elektrikli aracı tesladan çok daha fazla sattı mesela Avrupa da. Yani demem o ki bilmediğiniz konular hakkında fazla konuşmayin!
Ee bu araba 120hz değil.
-
Sizi kiloyla mı veriyorlar burada adam sürdüğünü ve elektrikli istediğini yazmış sana mı soracak tesla alırken ona iyi gelmiş demek ki, seni niye gerdi hem sen kimsin adamın bilip bilmediğini nerden biliyosun, her araba haberinin altına yorum yaptın diye bilirkişi mi ilan ettin kendini
2. veriyi nerenle okuyarsan iyi bak bmwnin herhangi bir modeli teslanın modelini geçmedi, toplamda bmw 4-5 modeliyle toplamda geçti teslayı, yoksa en çok satan model model y
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savundugunuz arkadaşın onceki mesajına da bir cevabınız olur umarım
"""20.yüzyildan kalan çöp içten yanmalı motor ve bozuk dsg şanzımanla, gelişmiş Çin pazarına bunu nasıl satacaklar ? Elektiriklisi çıkarsa işte o zaman işin rengi değişir"""
İki ışık arasında tapagaz kalkıp dsg'nin anasını ağlatan görgüsüzlere çok bile kardeşim malesef ben vw yerinde olsam 2 yıl bile vermezdim.
Dsg şanzıman garantisi çinde amerikada rusyada 10 yıl. Türkiye’de 2 yıl 60bin km… |
Şu Chery Tiggo Pro’ların pro takısına laf eden ergen Almancı, Passat’çı tayfa bu isimlendirmeye ne diyecek merak ediyorum. Hele bi de bunun pro max diye Station modeli çıksa 😂
|
şu çin arabalarında pro- pro max filan görünce ister istemez hafızası kaç gb diye sorasım geliyor. yaw arabalar güzelde bu model isimleri neden böyle? |
Passat Pro Max Ultra deyin belki satar Çin'de o zaman. |
20.yüzyildan kalan çöp içten yanmalı motor ve bozuk dsg şanzımanla, gelişmiş Çin pazarına bunu nasıl satacaklar ? Elektiriklisi çıkarsa işte o zaman işin rengi değişir
|
Sizi kiloyla mı veriyorlar burada adam sürdüğünü ve elektrikli istediğini yazmış sana mı soracak tesla alırken ona iyi gelmiş demek ki, seni niye gerdi hem sen kimsin adamın bilip bilmediğini nerden biliyosun, her araba haberinin altına yorum yaptın diye bilirkişi mi ilan ettin kendini
2. veriyi nerenle okuyarsan iyi bak bmwnin herhangi bir modeli teslanın modelini geçmedi, toplamda bmw 4-5 modeliyle toplamda geçti teslayı, yoksa en çok satan model model y |
AşiretLine cıların gözü yaşlı...
|
Ee bu araba 120hz değil. |
Dsg Türkiye’de bozulursa masrafı yaklaşık 6 bucuk net asgari ücrete denk. Her ülkede var öyle ama aradaki fark, vatandaşını koruyan ve korumayan diye ayrılıyor. |
Benzer içerikler
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- spotify jam nasıl başlatılır
- whatsapp hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X