< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (113. sayfa)
-
-
Autohold'un çalışma prensibi kaydırmamak üzerine değil. Araç tam durduğunda el frenini çekiyor. Siz de ayağınızı kırmızı ışıkta frenden çekebiliyorsunuz. Tekrar hafifçe bastığınızda devre dışı kalıyor araç ilerliyor. Ben autohold kullanmıyorum çok dik bir yokuşta kalkmak gerekmedikçe. Autohold kapalıyken de pek geri kaçırmıyor bence. En azından 1-2 saniye.
-
Tamam hocam teşekkür ederim autohold kapatıp bir deneyecegim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de hocam kitapçıkta bir uyarı vardı yarı otomatik frene tam basılmalı gibisinden fren balatası asinabilir tam basilmazsa gibisinden anlamadım bu nedir acaba
Yarım fren veya ayağın pedal uzerinde durması debriyaj balatasınin ömrünü bitirir. Autohald aktifse ışıklarda frene basmanıza gerek yok. Aktif değilse ışıklarda beklerken frene tam basmanız gerekir
Hocam frene yarım ve tam basmaktan kasıt nedir bunu daha önce de okudum pek anlamlandiramadim ya basarsın frene ya basmazsin o yüzden bu autohold meselesini hiç anlamadım cehaletimi mazur görün yeniyim
Tam basarsanız autohold devreye giriyor, debriyaj balatasini sanzimandan ayırıyor. Yarım basarsanız balatayi ayirmadigi için balatayi cabuk bitiriyor
16/12/24 tarihli 90PV adında yeni Tiguan ve Passat lar için kapsamlı bir güncelleme yayınladı bilginize. Son kapsamlı güncellemeden beri sıkıntı yaşamadığım için biraz daha bekleyeceğim ben vakit bulana kadar. Yaptırmak isteyenler servisten bilgi alabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 17 Aralık 2024; 16:29:37 > -
Arkadaşlar Tiguan da.
Benzin depo kapağı açık kaldığında yada iyi kapatilmadiginda
Cam suyu bitmeye yakın oldugunda.
Fren balatalari bitmeye yakın oldugunda
Acaba ekranda uyarı veriyormu
Hocam autohold kapalıyken aracı kontak kapattığınızda elektronik el freni yine devreye giriyor mu.El freni bu durumda da çekiyor mu acaba.Yoksa ikisi birbirine bağlı mi calisiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopashaa -- 17 Aralık 2024; 21:47:2 >
Merhaba selamın aleyküm Tiguan life paketi için stok ve fiyat bilgisi olan var mı ?
Evet autoholddan bağımsız olarak devreye giriyor.
-
Benim sağ aynanın geri vitese taktığımızda aşağıyı göstermesi ile ilgili bir sorum var. Kitapçıkta aşağıdaki gibi yazıyor. Benim anladığım her defasında ayna ayarını R ye getirip vitesi geri takmak gerekiyor. Ne kadar aşağı göstereceğini de ilk maddedeki gibi ayarlamalısınız. Bu şekilde uygulayan var mı?
Ön yolcu yan aynasının geri manevra ayarlarının kaydedilmesi
1. Aracın kilidini, ayarın atanmasını istediğiniz araç anahtarını kullanarak açın.
2. Elektronik park frenini devreye alın.
3. Kontağı açın.
4. Şanzımanı boş vites konumuna alın.
5. Geri vitese takın.
6. Ön yolcu yan aynasını, örneğin kaldırım kenarı alanını iyi görebilecek şekilde ayarlayın.
7. Şanzımanı boş vites konumuna alın.
8. Kontağı kapatın.
Ayarlanan ayna konumu kaydedilir ve araç anahtarına atanır.
Ön yolcu yan ayna ayarının geri manevra için çağrılması
1. Yan ayna için olan döner düğmeyi ön yolcu yan ayna ayarı konumuna getirin.
2. Kontak açıkken geri vitese takın.
Ön yolcu yan ayna kaydedilmiş konumda konumlanır.
-
Hocam, Vw lerde geri alınca aynanın otomatik aşağı göstermesi gibi bir güzelliği var, ayarlamak için aracı geri aldığınızda ayna ayarı R deyken, nereyi görmek istiyorsanız orayı ayarlamanız yeterlidir. Bir defa bu işi yaptığınızda geriye takınca her zaman istediğiniz yeri gösterecek şekilde ayna aşağıyı gösterecek. Örneğin park ediyorsunuz, geriye taktınız ve ayna R de, otomatik olarak ayna isyenilen yeri gösterecek. Park işlemi bitip aracı terk ettiğinizde ayna otomatik olarak yol pozisyonuna geçiyor, dokunmanıza gerek yok.
Saygılar.
-
Hocam kitaptaki hikaye saçma sapan yanlış bir anlatım olmuş. Eğer aracınızın güncellemesini yaptıdıysanız yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi ayna ayarı R de iken geri viteste ayna iner ve siz en son hangi ayarda bırakdıysanız hafızaya alır. Güncellemeden önce hafızaya alma hiçbir şekilde çalışmıyordu. Hafızaya alma çalışmıyorsa eğer aracınızda aracınız güncel değildir.
-
Merhabalar, direksiyondan aramayı sonlandırma tuşunu bulabilen var mı? Her defasında ekrandan aramaya gelip kapatı tuşlamak özellikle de navigasyondan bir yeri takip ediyorsanız çok zor oluyor.
-
Doğuş otonun resmi sitesinde stok ve fiyat durumu var. Aşağıya linkini ekledim. Diğer bayilerin stok ve fiyat durumu için tek tek aramanız lazım. Bayiler şuan life paketi 2.250 bin civarı satıyor. Diğer paketlerde de liste fiyatından indirimler var.
-
Anladım teşekkür ediyorum
-
Aynı soruyu golf konusunda da sordular, yazılım güncel diye kaldırılmış dediler servis
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X