Şimdi Ara

2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Cpt.Apollo
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.251
Cevap
116
Favori
191.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yokuşta kaymasını istemem tabiki de hocam da. Bu ikisi bağlantılı mi vag grubu araçlarda.Yani vitesin orda autohold tuşu gormuştum aktif.Onu kapatırsam hem yokuş kalkiş desteği kapatılacak hem de trafikte ayağımı frenden çekince araç ileri mi gidecek.İki sistem niye bağlantılı acaba.Dogru mu anladım acaba
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Autohold'un çalışma prensibi kaydırmamak üzerine değil. Araç tam durduğunda el frenini çekiyor. Siz de ayağınızı kırmızı ışıkta frenden çekebiliyorsunuz. Tekrar hafifçe bastığınızda devre dışı kalıyor araç ilerliyor. Ben autohold kullanmıyorum çok dik bir yokuşta kalkmak gerekmedikçe. Autohold kapalıyken de pek geri kaçırmıyor bence. En azından 1-2 saniye.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim autohold kapatıp bir deneyecegim.
  • Bir de hocam kitapçıkta bir uyarı vardı yarı otomatik frene tam basılmalı gibisinden fren balatası asinabilir tam basilmazsa gibisinden anlamadım bu nedir acaba
    Yarım fren veya ayağın pedal uzerinde durması debriyaj balatasınin ömrünü bitirir. Autohald aktifse ışıklarda frene basmanıza gerek yok. Aktif değilse ışıklarda beklerken frene tam basmanız gerekir
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Hocam frene yarım ve tam basmaktan kasıt nedir bunu daha önce de okudum pek anlamlandiramadim ya basarsın frene ya basmazsin o yüzden bu autohold meselesini hiç anlamadım cehaletimi mazur görün yeniyim
    Tam basarsanız autohold devreye giriyor, debriyaj balatasini sanzimandan ayırıyor. Yarım basarsanız balatayi ayirmadigi için balatayi cabuk bitiriyor
  • 16/12/24 tarihli 90PV adında yeni Tiguan ve Passat lar için kapsamlı bir güncelleme yayınladı bilginize. Son kapsamlı güncellemeden beri sıkıntı yaşamadığım için biraz daha bekleyeceğim ben vakit bulana kadar. Yaptırmak isteyenler servisten bilgi alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 17 Aralık 2024; 16:29:37 >
  • Arkadaşlar Tiguan da.

Benzin depo kapağı açık kaldığında yada iyi kapatilmadiginda
    Cam suyu bitmeye yakın oldugunda.
    Fren balatalari bitmeye yakın oldugunda
    Acaba ekranda uyarı veriyormu
  • caldexterr C kullanıcısına yanıt
    Hocam autohold kapalıyken aracı kontak kapattığınızda elektronik el freni yine devreye giriyor mu.El freni bu durumda da çekiyor mu acaba.Yoksa ikisi birbirine bağlı mi calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopashaa -- 17 Aralık 2024; 21:47:2 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.