Merhaba hayırlı olsun fiyat ve renk bilgisi nedir? |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (112. sayfa)
-
-
Aracınız hayırlı olsun.Yeni gelenlerde(Elegance ve R line) standart olan Vienna elektrikli deri koltuk var mı? Ne kadara aldınız acaba?quote:
Orijinalden alıntı: number12
Teşekkür ederim. Evet var , özellikle o donanımları içeren rline arayıp buldum -
merhaba. öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Yazılımsal son güncellemeler yapılmış şekilde teslim almak istediğiniz satış temsilcisine bildirin. Ayrıca 12V araç aküsünün şarj durumunu kontrol ettirin, gerekirse şarja bağlasınlar.
Ayrıca işin ehli bir tanıdığınızla gidin, teslim almadan önce kaporta boya kontrolü yaptırın. Bu aralar sıfır araçlarda hasar, boya, işlem olayları olabiliyor. Ayrıca araç içini koltuklar, plastik aksam vs iyice kontrol edin. çizik sökük vs.
Teslim aldıktan sonrada en kısa zamanda işinin ehli bir yerde kaput, ön çamurluklar, ön tampon, farlar ppf koruma (kendi kendini onaran özellikli) yaptırın. Gerek yok demeyin, en azından kaputa yaptırın. Uzun yolda taş,mıcır sıçramasına karşı faydalı bir işlem.
-
Teşekkkür ederim .
Kırmızı, 2781000tl
Önce gelenlerden sürüş asistanları olan paket.
Yazılım konusunu söyledim. Güncellemeleri yapıp teslim ediceklerini söylediler. Aküyü pazartesi söylerim . Ppf kaplama yaptırmayı düşünüyorum ama işinin ehli kim vardır o konu hakkında pek bilgim yok. Anadolu yakasında daha önce yaptırıp memnun kalan varsa tavsiyelere açığım -
Hayırlı olsun hocam diğer r - line farklı olan sürüş asistanları dediğiniz ne -
Renkte fiyatta iyi. Tekrar hayırlı olsun.
İşinin ehli derken, iyi malzeme iyi işçilik. Biri eksik olursa iyi olmaz. İsim yapmış yerler var, ama fiyatlar uçuk. Ucuz yerlerdede iş bittikten sonra sorun çıkarsa muhatap yok.
Marka olarak Stek dynoshield bence en iyisi ama pahalı, stek dynolite bi alt kalitesi. 3m olabilir vs. Araştırmanız lazım. Biraz daha kurumsala yakın yerlere yönelmek lazım ama biraz tuzlu oluyor. Bence en güzeli 3m, llumar, stek vs yetkili bayilerine yaptırın, en azından yapılan işin bir garantisi var ve karşıda bir muhatap var. Bu markaları yapan yerlerin hepsi yetkili bayi değil. -
Elektrikli koltuk olmayan ama asistanlar full olan değil mi? Şu anda da yeni gelenlere 2.800 diyorlar baya indirim var liste fiyatından
-
-
Artık eski donanımdan getirmiyoruz diyorlardı güven olmaz bunlara kafaları karmakarışık yapacaklar yine belli ki. Metalik renk yeni tip rline de 2.825 arada 50bin fark var şu anda. Bayidekiler elektrikli deri koltuğu ekleyince çok şey değişti ilgi çok arttı diyor, travel assist çıkardınız ama deyince de şerit takip ve Acc zaten benzer işleri yapıyor deyip sıyrılıyorlar. Ne ürün varsa ellerinde onu satacaklar haklı olarak.
-
Vatandaş haklı. 3 milyonluk ve en üst paket araçta elektrikli hafızalı koltuk standart olmalı. Ha benim için pek önemi yok, tek şoför kullanıyorum, sürekli aynı ayarda koltuk. Deri koltuğun bakımı zor, biraz ses ve birazda iz yapıyor. -
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de deri koltuk sevmiyorum . Şahsen bulamasaydım , almazdım . Tabi ki herkesin tercihi farklı oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X