|
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (110. sayfa)
-
-
Aramayı bitirmeyi bende bulamadım -
Aslında Skoda karoq yeni kasa gelse sanırım
Tiguan büyüklüğünde olacak.
Super olur gibi.
Skoda , vw kadar kaliteli görünüyor. Ama kullananlar bilir tabi -
Skoda kalite olarak belki vw e yakın olabilir. Ama marka algısı ve 2.elde vw daha önde. -
Tamam haklısınız hocam da hem yıl sonuna geldik hemde diğer modellerde ve id gibi en son gelen modelinde bile 250-300bin indirimleri duyuyoruz. Tiguqn euro bazında bile zam aldı ülkemizde euronun düşmesine rağmen. Bu araçta anlamsız bir fiyatlandırma var. Satılıyor diye bu kadar keriz yerine konmamalı millet. 2022 trocum var ama görüyorumki 2 yaş daha genç bir tiguqn için 2 troc parası vermem gerekecek neredeyse. Tiguan çok holuma gidiyor verecek paramızda var şükğr ama mantık devreye giriyor düşündürüyor 4 tekerden 4 tekere bu kadar değer mi diye yada 2. El premium markalara mı baksam die. Netice alt tarafı vw bu da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 10 Aralık 2024; 1:7:13 > -
Araç alırken herkesin aklina takilan soru. Sıfır mı ikinci el premium mu? Ben de c200 ile bmw 320i ye bakmıştım. Bmw 320i yi bayide inceledim epey beğendim. Boyut olarak çekirdek aile kullanımına yeterliydi ama geniş aile kullanımında hep sorun olacaktı. Premium d kasalar çok ferah hissettirmiyor. E kasalarda ayni bütçe aralığında güncel alınamıyor. Ayrıca bakım ve parça maliyetlerini de düşününce premium masraflı oluyor.
-
Premium 2.el yüksek km, servis bakımsız 5 yaş üzeri araçlar riskli. Tamamen kalite konfor var ama, bakim ve onarım maliyetleri yüksek. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım. -
Aynı ikilemde kalarak 2.el 320 ya da c200 alan arkadaşlarım oldu, inanın devir daim etmede ciddi sıkıntı yaşayarak elden çıkarmak zorunda kaldılar. Periyodik 15000 bakımı olmayan, kafasına göre başka başka hatalar vererek servis yolu gösteren ve Euro ile işlem yapılan araçları kullanmak için sanırım müteahhit olmak gerekiyor :)
-
telefonda youtube vb. uygulamalardan izlediğim videoları araç ekranına nasıl yansıtabilirim? life paket aracım
-
Çok doğru bir yorum olmuş. Aslında Tiguan bütçesi ile iyi bir premium otomobil alınabiliyor ama yürütme maliyeti,arıza riskleri benim gibi kamuda çalışanlar için fazla gelebiliyor. Tiguan candır.
-
Android auto ve apple car play aracılığıyla video yansıtma yapamazsınız. Bu yazılımlar güvenlik sebebiyle videoyu engelliyor.
Arac multimedyasinin desteklediği formatları forumda #civcivx paylaşmıştı.
Farklı çözünürlükte mp4 video indirip flash bellek aracılığıyla araç park halinde denedim ama video oynatmadı. Videoları ses olarak oynattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 10 Aralık 2024; 21:10:42 > -
Ya arkadaşlar böyle bir video oynatma işi hem gereksiz hem sürüş güvenliği için doğru değil bu nedenle koymamişlar bence yan yollardan dolanmak da doğru değil o ekran bana kalirs bir navigasyon müzik çalma radyo telefon için bir de araç menüleri daha ne olsun -
Hareket halinde video oynatma bence de tehlikeli bir durum. Park halinde oynatsa fena olmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.89 -- 10 Aralık 2024; 21:16:21 > -
2 önceki aracım golf7 1.6tdi aracımda Disc.pro multimedya vardı, önceki sahibi gizli özelliklerden hareket halinde video oynatmayı açtırmıs. O şekilde belli bir süre kullandım. Sonrasında aracı multimedya yazılım güncellemesi için servise bıraktım, dolayısıyla hareket halinde video izleme olayı kapandı, görüntü yok, sadece ses geliyordu ekrana. Bi dahada açtırmadım. Bahsedildiği gibi arac seyir halindeyken video izlemek riskli bir durum. Fabrikasyon olarak bu özellik kapalı geliyor, sürüş güvenliği vs. yeni nesil multimedyada kodlama vs açılırmı bilemiyorum. Bence maceraya girmeye gerek yok. -
Ben çocuklar daha bebekken uzun yolda onları oyalamak için youtube da cocomelon açıyordum araç ekranında. Bunun için aliexp den 200 usd ye aparat almıştım. Böylece telefonu da aparata kablosuz bağlayabiliyorsunuz. Dahili GPS olmayan araçlar için GPS anteni de var kutusunda. Bir kenarda duruyor. Bunun dışında Android auto için "fermata auto" uygulaması var. Onu bir araştırabilirsiniz.
Yeni araçlarda (örneğin yeni A5) yolcu tarafında da ekran geliyor. Belki bu tür fonksiyonlar o ekranlar için serbest olur.
-
Aracın çok da önemli olmayan bir defosu var bence. Daha önce 2012 Tiguanım vardı. Aynı zamanda 2021 3008 de var. Bu yeni araçtaki spoiler in şeklinden dolayı arka cam çok ıslanıyor. Hem yağmur ve ıslak zeminde , hem de ıslak aracın üzerinden düşen damlalarla. Arka sileceği bu kadar çok kullanmıyordum daha önce. Başka fark eden oldu mu?
-
Tiguan, 0,28 cd'lik aerodinamik sürtünme katsayısına sahip. Önceki kasaya göre aerodinamik olarak iyileştirilmiş. Bununla ilgili bir durum olabilir.
-
Evet şekli ve uzunluğu değişti sanırım. Youtube'da Saffet Üçüncü'nün videosunda geçiyordu hatırladığım kadarıyla.
-
Arkadaşlar merhaba. Konu güncel diye buraya sormak istedim. 2015 DSG polo aracımda son bir kaç haftadır ışıklarda ve normla kalkışlarda bazen D1 konumundayken vites geçisinde anlık boşa düşme ve gaz yememe durumu oluyor. Bu sorunu neden yapar arkadaşlar? Teşekkür ederim
-
Sürtünme katsayısı düşse arka camda su kalmaması beklenir. Rüzgar arka camı da yalayıp geçer. Tasarımından kaynaklanıyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X